Eten en drinken Gezondheid Thee

Theefit- een theemerk voor je gezondheid

Een van de doelen van Theefit is om de consumptie van suikerhoudende dranken terug te dringen, door lekkere en gezonde alternatieven aan te beiden. 

Het ontstaan van Theefit

In 2015 is ( na lang onderzoeken) Theefit gelanceerd, een webwinkel die met kennis en liefde voor gezondheid en thee theesoorten en kruiden met unieke en gezonde eigenschappen samen bracht. Met als een van de doelen om de consumptie van suikerhoudende dranken terug te dringen door lekkere en gezonde alternatieven aan te bieden. Als gezond alternatief hebben ze een speciale theemelange gecreëerd die nature lekker zoet en gezond is, maar geen calorieën en cafeïne bevat!

Thee is gezond

Tenslotte is thee het gezondste drankje dat er bestaat. Het bevat geen calorieën, waardoor het de hele dag door gedronken kan worden. Thee zit vol antioxidanten en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid.

Bij Theefit.nl vind je een grote verzameling aan gezonde thee. Gele thee, groene thee, kruiden thee, zachte Ceylon thee, maar ook zoete witte thee of frisse -kruidige melange. Voor een ieder is wel een smaak te vinden.

Ik en thee

Ik ben echt een theefreak. Drink het de hele dag door en dan vooral groene thee en kruiden thee. Het liefste drink ik losse thee omdat ik persoonlijk de smaak intenser vind. Ik vond het dan ook ontzettend leuk om de thee van Theefit te mogen proberen. Toen ik terug kwam van vakantie lag er een pakketje in de bus met twee mooi verpakte losse thee soorten. Thee met de leuke namen Wizzy Wobble en Sparkly Amber. Alleen deze namen doen je al verlangen naar een bak thee. Maar dit zijn niet de enige leuke namen die je in de shop kan vinden. Onder andere vind je hier; Bamboo Jungle, Sweet dreams of Healthy Herbs.

Wizzy Wobble

Wizzy Wobble is een heerlijke kruidige mix vol van smaak, bedoelt om je op elk moment van de dag een lekkere opkikker te geven. Verschillende smaaktinten van vanille, gember en zoete kaneel dansen bij elke slok over je tong. Wizzy Wobble is een beetje gek, maar super lekker!

De volgende kruiden vind je in de Wizzy Wobble thee: Gember, nootmuskaat, koriander, kaneel, zoet bramenblad, rosa peper, zonnebloembloesem en natuurlijk aroma.

Toen ik de thee dronk was het buiten en in huis erg koud, ik droeg een dikke trui en deze thee hoorde daar helemaal bij. Door de nootmuskaat, gember en kaneel is dit echt een soort van ‘ winter thee’ qua smaak. Erg smaakvol, door de sterkte verschillende kruiden. Na een kopje wil je meer.

Deze thee kost €4,65 voor 50 gram

Theefit

Sparkly Amber

Sparkly Amber is een zeldzame gele thee met een frisse en vol zachte smaak. De unieke aard en hoge kwaliteit van deze gele thee doet eer aan de Premium lijn van Theefit en is echt om van te genieten.

Gele thee is relatief onbekend, omdat het slechts in 4 provincies van China geproduceerd wordt. Dit komt omdat het maken van gele thee een zeer moeilijk en tijdrovend proces is.

De thee bevat: gele thee

Er zit een beetje een ‘zware smaak’ aan deze thee. Hier moet je van houden. Het is geen zachte kruidenthee smaak om zo te zeggen. Omdat ik nog nooit gele thee had gedronken was deze smaak even nieuw voor mij. Ik vond de volle smaak lekker en verrassend. Je hebt echt het idee ‘thee’ te drinken.

€10,95 voor 50 gram.

Theefit

Leuke extra’s

Super leuk en leerzaam zijn de aanwijzingen op de site hoe je thee het beste kan bewaren, hoe je het kan zetten en de Healthyfacts die bij de thee staat beschreven. tenslotte zeggen ze bij Theefit niet voor niets

Wij gaan voor een gezonder Nederland, drinkt u met ons mee?

Als theefreak ben ik enthousiast geworden over deze thee en zal zeker ook de andere smaken gaan proberen. Het drinken van de thee van Theefit is een traktatie opzicht!

foto’s lodiblogt/  Disclaimer

Meer artikelen

6 thoughts on “Theefit- een theemerk voor je gezondheid”

    1. Ah dat is fijn! Hier lukt het me nog niet, maar drinken ze limonade. Af en toe zeggen ze wel dat ze het lekker vinden ruiken, dus ik hoop ze ook aan de thee te krijgen.

      1. Probeer onze Sweet Cinnamon eens! Die is lekker zoet!

        Of kijk op onze blog voor het recept en maak een echte en verse ijsthee zonder suiker! 🙂

  1. Hmmm ik krijg gelijk zin in thee. Helaas mag ik de komende weken even geen thee/koffie drinken, maar als ik dat wel weer mag ga ik deze zeker aanschaffen. Ik ben gek op winterthee. Dus de wizzy woble is zeker wel iets voor mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *