MOJO- Smakelijk en gezonde Vegan Shakes

detoxen met berkenboom sap

Vegan Shakes van MOJO Nutrition Alle belangrijke voedingsstoffen op de juiste hoeveelheid binnen krijg dat is met deze Vegan Shakes van MOJO Nutrition geen probleem meer. Een shake die je als ontbijt, lunch of tussendoortje kan nemen. Lekker in de yoghurt of kwark.

Het snelle leven haalt ons in

Om ons lichaam optimaal te laten functioneren heeft het variatie nodig. Variatie aan voedingsstoffen die je uit je maaltijden kan halen. Echter niet elke dag zijn je eetgewoontes zo uitgebalanceerd, denk aan geen tijd om te ontbijten, geen tussendoortjes nemen, even snel lunchen of hele maaltijden overslaan. Door een shake te gebruiken kan je deze cruciale voedingsstoffen toch binnen krijgen. Het snelle leven haalt ons af en toe in. ’s morgens haasten om iedereen aangekleed en op school te krijgen, vergaderingen, even heen en weer naar een meeting, geen tijd o rustig te lunchen,.

Eten schiet er wel eens bij in en dan vooral gezond eten. MOJO shakes zijn dan een eenvoudige manier om toch je lichaam te voorzien van alle essentieel voedingsstoffen.

Wat als je te weinig voedingsstoffen binnen krijgt

Zelf probeer ik gezond te eten. Ik heb ’s morgens normaliter alle tijd om rustig te ontbijten en eet daarnaast nog twee hoofdmaaltijden en twee tussendoortjes. Waneer ik wel in de knoop kom met mijn voeding, is in het weekend of wanneer ik onder weg ben. In het weekend (op zondag vooral) slapen we uit, brunchen laat en slaan meestal de tussendoortjes over. Hierdoor eet ik op deze dagen vaak veel te weinig en krijg ik te weinig voedingsstoffen binnen. Dit voel ik dan meteen, omdat ik dan minder energie heb.

Onderweg iets te eten mee nemen

Ook wanneer ik onderweg ben vind ik het lastig om iets te eten mee te nemen. Ik vergeet het of denk bij mezelf, laat maar zitten want een crackertje eten is ook zo lastig in de auto. Voor dit soort momenten is een shake van MOJO Nutrition natuurlijk hartstikke handig. Op zondags eet ik zo mijn tussendoortje en krijg mijn zuivel ook nog binnen. Voor onderweg mix ik de shake met water.

Lichaam en geest gezond houden

MOJO nutriotion maakt het ons gemakkelijk. MOJO shake kan je gebruiken wanneer je gewicht wilt verliezen, gewoon de algehele gezondheid wilt verbeteren of juist je gezonde leefstijl wilt volhouden, MOJO nutriotion bevat  essentiële vitaminen, mineralen, proteïnen, en meer. MOJO houdt niet alleen je lichaam gezond, maar ook de geest – allebei moeten ze in topvorm blijven om een lang en gezond leven te kunnen leiden.

Door ongezonde snacks, waar jij je ongelukkig van gaat voelen, te vervangen met een voedzaam en eerlijk product gaan we samen op weg naar een gezonder en gelukkigere toekomst. We zijn vastbesloten om meer mensen te inspireren om een gezondere levensstijl te creëren.

MOJO shake

Van Mojo Nutrition kreeg ik zes verschillende shakes om te proberen. De smaken vanille, praline, peer, choco, neutraal en cappuccino. Op de zakjes van de shake, staat dat je de poeder kan mengen met 300 ml water, melk, yoghurt of kwark. Nou is 300 ml melk, yoghurt of kwark al bijna een hele maaltijd. Dus dat de shake een vol gevoel zal geven vind ik niet vreemd. De smaken zijn verrassend. Ik probeerde de vanille en neutrale smaal met kwark. Doordat er geen toegevoegde suikers zijn toegevoegd smaakt het prima als ontbijt of tussendoortje. Ik vind het wel even wennen dat ik ‘niets te kauwen heb’, maar omdat het een flinke hap is, zit ik absoluut vol. Voor een snel ontbijt is dit wel heel gemakkelijk. Zo sla je deze niet over en heb je alle essentieel voedingsstoffen op dat moment binnen.

MOJO vegan shakes met alle voedingsstoffen die we nodig hebben

Praline en peer, mixte ik met melk. Praline smaakt heerlijk. Een sterke smaak en erg lekker. De peer was erg fris van smaak. Ideaal voor een tussendoortje. Het drinkt weg als een glas melk, maar heeft het voordeel dat je een vol gevoel hebt na het drinken van het glas. Met water dronk ik de smaken choco en cappuccino. Dit was prima, qua smaak. Ook hier had ik echt een vol gevoel en de combinatie met water is ideaal om mee te nemen voor onderweg.

Conclusie

Ondanks dat ik er bij blijf, dat  gewoon gezond eten het beste voor je is. Was ik aangenaam verrast door de MOJO shake. De smaak was prima, het is gemakkelijk mee te nemen en je houd lang een vol gevoel. Drie maaltijden en twee tussendoortjes is heel belangrijk. Lukt het je nou niet om ’s morgens te ontbijten of is een tussendoortje mee nemen bijna niet te doen, dan is een shake helemaal geen gek idee. ’s Morgens met yoghurt of kwark en voor onderweg kan het prima met water. Dus lukt het jou niet om alle essentieel voedingsstoffen binnen te krijgen dan is af en toe een keer een shake,  misschien voor jou helemaal geen gek idee.

Lees ook: De definitie van gezonde voeding.

Kortingscode

Ben je nieuwsgierig geworden en zou jij deze shake ook wel eens willen proberen. Bij MOJO nutritions kan je nu shakes bestellen met 15% korting. Vul bij de bestelling lodiblogt_15% in en ontvang je korting.

Voor Shake bekers, kijk bij Bol.com

Foto’s lodiblogt/pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

 1. zegt:

  Mijn dieet werkt best oké, dus ik heb de shakes niet nodig.
  Maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn waar dit wel een oplossing kan zijn.

  1. zegt:

   Voor mij staat gewoon gezond eten ook absoluut voorop! Mensen die moeite hebben met bijvoorbeeld ontbijten, zouden hier iets aan hebben, al is een broodje of bakje muesli nog altijd beter ( in mijn ogen dan he!)

 2. jeapiebel zegt:

  Al proberen wij goed te eten, dan kan nog steeds voedingsstoffen te kort komen, dit kan een goed hulpmiddel zijn. Ik heb nog geen ervaring met deze soort producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept