Tips om lekkerder in je vel te zitten

Tips om lekkerder in je vel te zitten

We hebben allemaal wel eens een periode dat we minder goed in ons vel zitten. Af en toe kunnen we wel een oppepper gebruiken. Maar waar haal je zo’n boost vandaan? In dit artikel zetten wij een aantal tips op een rij waardoor jij binnen no-time weer lekkerder in je vel zit. Lees dus snel verder en doe er je voordeel mee! 

Spreek af met vrienden en familie 

Als we niet lekker in ons vel zitten, willen we ons het liefst dagenlang opsluiten en Netflixen. Hoewel dit voor een dag wel lekker kan zijn, is het beter om jezelf te omringen met mensen. Sociale connecties en relaties hebben een grote invloed op hoe we ons voelen. Spreek daarom lekker veel af met vrienden en familie en je zult merken dat je je een stuk beter gaat voelen. Zo vergeet je even al je zorgen en word je weer gelukkig. Je kunt natuurlijk ook eerlijk aangeven dat je niet zo goed in je vel zit. Dan zul je merken dat ze er alles aan zullen doen om een glimlach op je gezicht te toveren. 

Ga naar buiten 

Frisse lucht en het zonnetje doen een mens goed. Ook al is het niet super lekker weer, probeer toch regelmatig naar buiten te gaan. Het helpt je niet alleen bij het vinden van nieuwe energie, het geeft je ook een energieboost. Zo kun je de rest van de dag er weer met frisse moed tegenaan. Een rondje wandelen kan je hiernaast ook een vlaag aan creativiteit en inspiratie geven. Dit is ideaal voor als je hierna nog een lastige klus op werk moet afronden. 

Ga sporten 

Dit sluit eigenlijk aan op het vorige punt, maar bewegen is ontzettend belangrijk als het gaat om lekkerder in je vel zitten. Naast een rondje lopen is het dus ook goed om regelmatig te sporten. Hiermee bedoelen we intensief sporten, dus hardlopen, fietsen, naar de sportschool of welke sport je dan ook graag uitoefent. Wanneer je intensief sport, focust je brein zich daar op en zul je dus letterlijk je hoofd even leegmaken. 

Therapie

Wanneer je voor een langere tijd niet goed in je vel zit en je het idee hebt dat je er zelf niet uit kan komen, kun je ook therapie overwegen. Probeer bijvoorbeeld eens Bach bloesem therapie. Dit is een natuurlijke behandeling die zich richt op gevoelens en emotionele blokkades. Door deze therapie zul je evenwichtiger in het leven staan en lekkerder in je vel zitten. 

Lekkerder in je vel zitten

Met bovenstaande tips moet het zeker lukken om lekkerder in je vel te zitten, zeker na de rare periode waar we het afgelopen jaar in hebben gezeten. Bedankt voor deze Gastblog!

foto Foto door Jill Wellington via Pexels

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept