Eten en drinken Thee

Energy en thee. Geef je zelf een boost!

Een echte thee leut ben ik. De ochtend begin ik ‘s morgens standaard met een kop koffie, maar de rest van de dag drink ik alleen maar thee. Heerlijk! Ik heb dan ook verschillende thee soorten en smaken thuis in de kast staan. Ik ben vooral fan van losse thee. Dit omdat ik zelf de smaak hiervan intenser vind. Wanneer ik dan ook de vraag krijg of ik thee wil testen, dan doe ik dit graag. Ik ontdek steeds weer nieuwe thee soorten en smaken. Zo was ik dan ook heel benieuwd naar de Energy boost van Tastea. Tastea staat bekend om haar slogan: tee voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven! Dat wilde ik wel uitproberen.

Wat voor thee?

Tastea is jouw start voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven, staat er op de website van Tastea. Er zijn verschillende soorten thee:  waaronder Detox Thee, Energie thee, zwangerschap thee en borstvoeding thee. De thee hebben allemaal fantastische namen. De zwangerschapsthee heet ‘Bun in the oven’.en de borstvoedinsthee ‘mama’s milkshake’. Wat mij het meest aansprak was de energie thee. De december maand geeft mij altijd een beetje een winterdip. De laatste maand van het jaar sta ik een beetje stil. In Januari plan ik dan in om weer meer te gaan doen en bewegen dus een beetje energie in de nieuwe maand kan ik wel gebruiken.

Energy Boost

Energy Boost thee dus, naast de thee wat bestaat uit 125 gram thee in een prachtige verpakking, kreeg ik ook een beker bij mijn bestelling. Deze beker is super, maar daar straks meer over. Eerst de thee.

Dé blend wanneer je meer uit je dag wilt halen! Energie hebben is een belangrijk onderdeel om je goed, gelukkig, fit en onverslaanbaar te kunnen voelen. Pep je energielevel op een 100% natuurlijke wijzen op met de Energy Boost thee. Haal de energieke jij in je naar boven en taste the goodlife!

Waar kan Energy Boost bij ondersteunen?

  • Meer energie
  • Omgaan met stress
  • Ontspannen
  • Vitamine boost
  • Mentale gezondheid bevorderen

De ingrediënten van de thee zijn: Mate green, Green rooibos, Orange peels, natural flavouring, Orange pieces, Blue cornflower, Mallow, Yellow marigold petals, Safflower petals. Wanneer je de bus thee open doet ruik je deze ingrediënten meten en de geur is heerlijk. Persoonlijk vind ik de thee erg lekker. De smaak is vol en erg krachtig. IK denk zeker dat er ingrediënten inzitten die je meer kunnen laten ontspannen en energie kunnen geven. Net als dat te veel zoethout thee juist een opgejaagd gevoel kunnen geven. De energie boost zal niet na een kop thee te voelen zijn, maar dat het ontspannen kan werken dat geloof ik zeker.

energy

Tastea beker

Neem tastea overal mee naartoe!

De beker is makkelijk schoon te maken, eenvoudig in gebruik voor meerdere doeleinden, en een musthave voor elke theeliefhebber! De tastea theebeker is enorm handig voor losse kruidentheeën, is BPA-vrij en dubbelwanding en bovendien onwijs hip. Verder is het handig om te weten dat er een filter in de beker zit waardoor je géén theegruis binnenkrijgt. De theebeker heeft een geheime bodem waar je extra kruidenthee, vitaminen of zoetstof in kunt bewaren. Ideaal is dat de beker dicht kan. Ik heb dus geen last meer dat ik mijn thee vergeet en deze koud is. De beker is ideaal, hij wordt niet warm waardoor je hem prima vast kan houden en goed schoon te houden. Door de filter heb je geen last van losse thee in je mond. De filter houdt alles tegen.

energy

Zwangerschap thee

Oké de energiethee helpt dus voor meer energie, maar hoe zit dat met de andere thee, wat staat de zwangerschaps thee bijvoorbeeld voor: De zwangerschapsthee:  Maak het 3de trimester, de bevalling én de kraamperiode een stuk aangenamer dankzij de Bun in the oven thee. De blend is rijk aan belangrijke vitaminen en mineralen zoals zink, magnesium, calcium en ijzer welke belangrijk zijn voor zowel jezelf als ook de foetus. Bun in the oven bereid je baarmoeder voor op de bevalling en de kraamzuivering en helpt je te relaxen. Hierdoor kan je sneller herstellen. De hoeveelheid kopjes per dag is naar wens.  100% natuurlijk, zonder theïne.

Tastea is jouw start voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven! De verschillende 100% natuurlijke theekruiden combinaties kunnen jou op elk stadium van jouw leven ondersteunen. Start daarom vandaag nog en taste the goodlife!

Prijzig maar waard

Eerlijk is eerlijk, de thee is prijzig. Maar ik moet ook eerlijk zijn, dat proef je er ook wel aan af. Per  keer gebruik je 3 gram, dus je doet wel lang met de thee. Is  thee echt iets waar je van kan genieten, dan is dit het zeker waard.

Meer over thee lezen: Een abonnement op thee nemen. Of hoe hou je je energie op pijl ook in de winter.

handtekening

Dit artikel is geschreven in samenwerking verband/ Disclaimer
Foto’s lodiblogt

1 thought on “Energy en thee. Geef je zelf een boost!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *