Energy en thee- boost jezelf met thee van Tastea

Energy thee van Tastea

Geef jezelf een Energy boost dit nieuwe jaar en begin meteen goed. En dan het liefste met deze losse thee van Tastea. Gezonde thee die niet alleen lekker is om te drinken, maar ook zorgt voor meer energie. Hoe werkt dit dan?

Wat voor thee?

Tastea is jouw start voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven, staat er op de website van Tastea. Er zijn verschillende soorten thee:  waaronder Detox Thee, Energie thee, zwangerschap thee en borstvoeding thee. De thee hebben allemaal fantastische namen. De zwangerschapsthee heet ‘Bun in the oven’.en de borstvoedinsthee ‘mama’s milkshake’. Wat mij het meest aansprak was de energie thee. De december maand geeft mij altijd een beetje een winterdip. De laatste maand van het jaar sta ik een beetje stil. In Januari plan ik dan in om weer meer te gaan doen en bewegen dus een beetje energie in de nieuwe maand kan ik wel gebruiken.

Energy Boost

Energy Boost thee dus. Drink jij graag thee, de hele dag door?En heb jij ook  verschillende thee soorten en smaken thuis in de kast staan? Dan is deze Energy boost van Tastea misschien ook wel wat voor jou. Tastea staat bekend om haar slogan: tee voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven! Dat wilde ik wel uitproberen. De thee zit in een prachtige verpakking, namelijk een bus waar 125 gram thee in zit. Ook hebben ze bij Tastea bekers die speciaal voor deze losse thee is.

Lees ook: Thee voor kinderen.

De smaak

Dé blend wanneer je meer uit je dag wilt halen! Energie hebben is een belangrijk onderdeel om je goed, gelukkig, fit en onverslaanbaar te kunnen voelen. Pep je energielevel op een 100% natuurlijke wijzen op met de Energy Boost thee. Haal de energieke jij in je naar boven en taste the goodlife!

Waar kan Energy Boost bij ondersteunen?

  • Meer energie
  • Omgaan met stress
  • Ontspannen
  • Vitamine boost
  • Mentale gezondheid bevorderen

De ingrediënten van de thee zijn: Mate green, Green rooibos, Orange peels, natural flavouring, Orange pieces, Blue cornflower, Mallow, Yellow marigold petals, Safflower petals. Wanneer je de bus thee open doet ruik je deze ingrediënten meten en de geur is heerlijk. Persoonlijk vind ik de thee erg lekker. De smaak is vol en erg krachtig. IK denk zeker dat er ingrediënten inzitten die je meer kunnen laten ontspannen en energie kunnen geven. Net als dat te veel zoethout thee juist een opgejaagd gevoel kunnen geven. De energie boost zal niet na een kop thee te voelen zijn, maar dat het ontspannen kan werken dat geloof ik zeker.

Lees ook: Hou je energie op pijl, ook in de winter.

Specila Tastea beker

Neem tastea overal mee naartoe!

De beker is makkelijk schoon te maken, eenvoudig in gebruik voor meerdere doeleinden, en een musthave voor elke theeliefhebber! De tastea theebeker is enorm handig voor losse kruidentheeën, is BPA-vrij en dubbelwanding en bovendien onwijs hip. Verder is het handig om te weten dat er een filter in de beker zit waardoor je géén theegruis binnenkrijgt. De theebeker heeft een geheime bodem waar je extra kruidenthee, vitaminen of zoetstof in kunt bewaren. Ideaal is dat de beker dicht kan. Ik heb dus geen last meer dat ik mijn thee vergeet en deze koud is. De beker is ideaal, hij wordt niet warm waardoor je hem prima vast kan houden en goed schoon te houden. Door de filter heb je geen last van losse thee in je mond. De filter houdt alles tegen.

Zwangerschap thee

Oké de energiethee helpt dus voor meer energie, maar hoe zit dat met de andere thee, wat staat de zwangerschaps thee bijvoorbeeld voor:

De zwangerschapsthee

Maak het 3de trimester, de bevalling én de kraamperiode een stuk aangenamer dankzij de Bun in the oven thee. De blend is rijk aan belangrijke vitaminen en mineralen zoals zink, magnesium, calcium en ijzer welke belangrijk zijn voor zowel jezelf als ook de foetus. Bun in the oven bereid je baarmoeder voor op de bevalling en de kraamzuivering en helpt je te relaxen. Hierdoor kan je sneller herstellen. De hoeveelheid kopjes per dag is naar wens.  100% natuurlijk, zonder theïne.

Tastea is jouw start voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven! De verschillende 100% natuurlijke theekruiden combinaties kunnen jou op elk stadium van jouw leven ondersteunen. Start daarom vandaag nog en taste the goodlife!

Prijzig maar waard

Eerlijk is eerlijk, de thee is prijzig. Maar ik moet ook eerlijk zijn, dat proef je er ook wel aan af. Per  keer gebruik je 3 gram, dus je doet wel lang met de thee. Is  thee echt iets waar je van kan genieten, dan is dit het zeker waard.

Lees ook: Beter slapen met thee van Celestial.

foto pixabay/samenwerking

 
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. Ik kan er niks aan doen, maar ik vind de verpakking zo enorm op een bus mannen deodorant lijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept