Sleepytime thee van Celestial, helpt bij het slapen

Heb jij last van slaap problemen? Kijk dan eens goed wat een reden hiervan kan zijn. Zit je ’s avonds tot laat nog op je mobiel te kijken? Of volg je een spannende serie? Verander dit en sluit je avond af met Celestial Seasonings Sleepytime thee en een boek. 

Wanneer je gaat slapen

Verstandig is om in de avond een half uur voor het slapen gaan je mobiel uit te zetten. Dit en ’s avonds geen koffie of alcohol drinken, maar ook een kop Celestial Seasonings Sleepytime thee kunnen slaap problemen voorkomen.  Want wie zich na een drukke dag met deze thee beloont valt gegarandeerd in een ontspannen slaap en hoeft zo geen schaapjes meer te tellen.

Lees ook: Alles over mobiele telefoons, verslavingen en meer.

Moeite met in slaap vallen

Miljoenen mensen in ons land hebben moeite om snel in slaap te komen, kampen met slaapapnea, hebben last van narcolepsie of gaan ’s nachts aan de wandel. Uit onderzoek van GfK blijkt dat 28% van de Nederlanders te maken heeft met dit soort slaapproblemen. Met alle gevolgen van dien, want goed slapen is de sleutel voor een gezond en gelukkig leven. Het vermindert stress, houdt je hart gezond en is zelfs goed voor je geheugen.

Lees ook: Beter slapen? Deze tips helpen bij een betere nachtrust.

Niet zomaar een slaapthee

Maar wat als je vaak maar moeilijk in slaap komt en echt een slaapprobleem hebt? Met de Sleepytime thee van Celestial Seasonings kun je dat voortaan tegengaan. Celestial Seasonings was de eerste met een nachtrustbevorende theelijn en al sinds 1969 is de Original Sleepytime de meest verkochte slaapthee. Een thee die door de blend van pepermunt, kalmerende kamille, citroengras en andere kruiden ontspant. Drink ’s avonds gerust vier koppen kruidenthee. Extra hulp nodig om te kalmeren? De toegevoegde valeriaan in de Sleepytime Extra maakt van deze thee het perfecte slaapmutsje.

Original, extra en decaf

Naast de Original Sleepytime en Sleepytime Extra heeft Celestial Seasonings ook de Sleepytime decaf Lemon Jasmin, Sleepytime Peach, Sleepytime Vanilla en Sleepytime decaf Blackberry Pomegranate in het assortiment. Voor ieder wat wils en allemaal met de iconische Sleepytime beer om in een diepe ‘winterslaap’ te komen. De magie van Sleepytime draagt bij aan een rustig gevoel. Slaap net zoals de Sleepytime beer die voor helemaal niets bang is.

Verrukkelijke theevarianten

Al meer dan 40 jaar focust Celestial Seasonings zich op één doel: verrukkelijke, kwalitatief hoogstaande theevarianten op de markt brengen die zowel goed zijn voor consumenten als voor de wereld. Alles wordt gemaakt met liefde en respect voor mens en milieu.

Celestial Seasonings maakt deel uit van de Hain Celestial Group, een bedrijf dat wereldwijd natuurlijke en biologische voedingsmiddelen produceert, distribueert en verkoopt. De magie van Sleepytime draagt bij aan een rustig gevoel.

Wat is het verschil tussen Sleepytime en sleepytime Extra?

SleepyTime is een mix van rustgevende ingrediënten uit de hele wereld, zoals Egyptische Kamillebloemen, koele Groene Munt uit de Pacific Northwest en levendige Guatemalteekse citroengras. Hele generaties theeliefhebbers sluiten hun dag af met Sleepytime.

SleepyTime Extra is een ontspannende en heerlijke kruidenthee bestaande uit de aloude mix van Kamille, Munt en andere rustgevende kruiden zoals ook in de geliefde Sleepytime thee. Toegevoegd is Valeriaan, vertrouwd als een slaapondersteuner sinds de dagen van de Grieken en Romeinen vanwege de milde sedatieve eigenschappen. Het resultaat is een thee met het kalmerende effect en fantastische smaak van Sleepytime, plus gewoon een beetje “extra” om je zachtjes in slaap te wiegen.

Het drinken van kruidenthee in de avond

Nu moeten we natuurlijk eerlijk zijn en concluderen dat alleen het drinken van Celestial Seasonings Sleepytime jou niet van je slaap problemen af zal helpen. Hier komt veel meer bij kijken. Toch kan Celestial Seasonings Sleepytime  zeker wel helpen aan een betere nachtrust. Persoonlijk vind ik de smaken van deze thee erg lekker en is het dus een plezier om ’s avonds te kunnen drinken.  De smaak is fijn en zachte en de ingrediënten als citroen gras en munt helpen meer ontspannen.

Benieuwd geworden naar deze thee: Hier vind je dit product 

Drink jij ’s avonds speciale nachtthee?

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

44 reacties

 1. zegt:

  ik ga deze halen voor mijn moeder want die heeft slaap problemen!

  1. zeker doen, baat het niet….

 2. zegt:

  Ik kende deze thee nog niet maar als hij goed werkt ga ik er zeker een paar doosjes van inslaan.

  1. Zeker doen hoor, het is erg lekker!

 3. zegt:

  Ik drink noooit thee, ik vind het gewoon niet lekker. Ben ik heel ongezond bezig als ik zeg dat ik heerlijk slaap op een glaasje rode wijn??

  1. haha zeker weten!

 4. zegt:

  ik ken deze thee wel en ik sliep daarna altijd als een blok, wellicht heeft het ermee te maken dat je denkt dat het werkt!

 5. Ik drink geen speciale nachtthee maar deze lijkt me wel heerlijk

  1. Deze is echt een aanrader hoor, als je van munt smaak houdt.

 6. Verena zegt:

  Ik heb soms moeite om in slaap te vallen en ik ben een echte theeleut. Dit zou goed van pas komen bij mij!

  1. Zeker eens proberen hoor!

 7. zegt:

  Ik heb eigenlijk geen slaapprobleem. Maar moest dat er in de toekomst wel komen. Dan gebruik ik deze thee zeker eens! Leuk bericht!

 8. zegt:

  Klinkt goed zeg! Ik drink ’s avonds geen speciale thee, want ik slaap meestal wel goed eigenlijk.

  1. Ik weet ook niet zeker of deze thee nou echt beter helpt, maar denk wel dat de ingredienten meer rustgevend zijn. gewone thee kan natuurlijk ook prima.

 9. Nee nooit. Maar een kalmerende thee waar je rustiger van wordt spreekt me wel aan.

  1. Gewone thee is natuurlijk ook prima al zijn de ingrediënten wel rustgevend denk ik.

 10. De munt smaak schrikt me trouwens een beetje af. Daar houd ik juist weer helemaal niet van.

  1. Grappig he, hier juist dat wat ik zo lekker vind.

   1. Smaken kunnen erg verschillen blijkt wel weer. Ik ben dan juist weer dol op kersenthee : )

 11. zegt:

  De slaapthee van Celestial Seasons is al jaren mijn persoonlijke favoriet en ik heb ook echt het idee dat ik er meer ontspannen van in slaap val als ik hem gedronken heb 🙂

  1. wat grappig, ik heb het idee dus ook echt wel dat het werkt.

 12. zegt:

  Ik vind de verpakking zo leuk, alleen daarom zou ik hem al kopen. Thee drink ik niet voordat ik naar bed ga, want dan moet ik er ’s nachts uit..

  1. Nou ja dat had ik dus precies zo, alleen de verpakking is al zo leuk.

 13. haha grappig, nee en als je geen thee drinkt, dan ook niet deze.

 14. zegt:

  Ik ga eens kijken of ik de gewone variant mag hebben voor de laatste weekjes van mijn zwangerschap! Slapen is een DRA-MA tegenwoordig, haha…

  1. Gewoon eens proberen, zal denk ik gewoon kunnen hoor,z it geen zoethout of zo in.

 15. Deze theetjes ken ik nog niet. Ik drink meestal lipton of Tastea, ook voor het slapengaan.

  1. Die zijn ook erg lekker,vooral tastea

   1. Rieks zegt:

    Ik heb het vandaag gekocht Lemon Jasmine flavour ,nou ben benieuwd als het werkt

    1. zegt:

     Ik ben heel benieuwd hoe jij het ervaart

     1. Rieks zegt:

      Drie dagen gebruikt totaal geen werking ,maak de thee op en koop het niet weer nog prijzig ook

 16. Kevin zegt:

  Fijne review heb je geschreven. Ik heb voor nu nog niet echt slaap problemen. Maar ga dit wel in gedachten houden. Soms kom ik niet in slaap en kan ik deze thee drinken. En met de munt smaak lijkt het mij best lekker

  1. persoonlijk vind ik de munt erg fijn van smaak.

 17. zegt:

  Vier koppen?!? Dat vind ik best veel. Sowieso moet ik ’s avonds gewoon niet meer zoveel thee drinken omdat ik anders – ondanks mijn fijne hoofdkussen waardoor ik minder wakker word – toch echt weer 4-6 keer (serieus!) om naar het toilet te gaan. Maar ook zonder gekheid. Is dat niet wat veel als er ook wat valeriaan in de thee zit?

  1. Ik drink elke avond twee kopjes thee hoor, anders blijf ik naar de wc gaan ’s nachts 🙂

 18. Ik ben benieuwd, zelf slaap ik altijd als een roos dus heb ik het niet nodig. Mijn moeder kan het wel gebruiken, goed idee voor een kerstcadeau!

 19. zegt:

  Ik heb gelukkig weinig problemen met in slaap komen. Heb wel een gute nacht thee ooit eens gekocht in duitsland uit nieuwsgierigheid. En moet zeggen, als ik wat extra ontspanning nodig heb, zo vlak voor het slapen gaan, dan doet een flinke mok best wel zijn werk.

  1. Het zal best het idee zijn dat, maar mij helpt het ook el hoor, toch die kamille en munt denk ik vaak dei er in zit.

 20. zegt:

  Misschien eens aan die nachtbrakers van dochters voeren, wie weet dat ze een keer slapen

  1. dat zou toch de oplossing zijn he!

 21. Goh dit moet ik aan mijn zoontje geven. Elke ochtend om half 6- 6 uur is het feest..

  1. haha zal het helpen 😉

 22. Ik heb het gekocht voor mijn dochter (16), zij heeft al 2 jaar erg veel moeite met in slaap vallen. Ik heb het alleen nog niet uitgeprobeerd. Vanavond maar doen 🙂

  1. wat goed, gewoon eens proberen hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept