Column- Nieuw Jaar goede voornemens!

Nieuw jaar goede voornemens en haakwerkjes

Gelukkig nieuwjaar aan allen die dit lezen. Het nieuw jaar is net twee dagen oud en naast de grote hoeveelheid oliebollen, champagne die met oud en nieuw zijn genuttigd zijn natuurlijk ook de goede voornemens weer besproken. Heb jij goede voornemens? 

Coconnetje

Het is  niet dat ik de waarheid niet aan kan, maar wanneer ik de beelden op het journaal zie denk ik geregeld ‘laat mij maar het nieuw jaar in mijn coconnetje zitten’. Oorlog, vluchtelingen kampen, aanslagen het zijn niet meer ver van mijn bed shows. Het is de waarheid en af en toe vraag ik me af ‘in wat voor wereld laten wij onze kinderen opgroeien?’ Dus dat coconnetje die trek ik steeds vaker om me heen. Ik wil graag de schoonheid van kleine dingen zien. Genieten van al het kleine om me heen en me kunnen afsluiten van de grote boze buiten werled.

Crea-Cross

En in deze toch rare tijd zijn er ook nog mensen die proberen om verbinding te zoeken, ons te verbinden. Met een hobby of interesse. Daarom ben ik zo blij met het initiatief dat Ilse Verhoeven van Kreanimo bedacht. Ze kwam ergens in November met het idee dat er zoveel creatieve mensen zijn, mensen die bloggen. Maar veel van deze bloggers weten ik en anderen helemaal niet te vinden. Ze bedacht dat we onze creativiteit zoals fotografie, handletterkunde, borduren, haken of breien samen kunnen bundelen. Ilse introduceerde Crea-Cross. In dit nieuw jaar komt elke donderdag een blog online van Ilse met een onderwerp waar zij samen met een andere blogger creatief mee om is gegaan. Deze twee bloggers linken naar elkaar toe en het is de bedoeling dat het een soort van kruis bestuiving wordt waarbij andere bloggers hun artikelen linken aan de blog van Kreanimo.

Nieuw jaar

Ook ik doe mee met dit leuke initiatief. Ik heb me bij Ilse aangemeld om een aantal onderwerpen van de lijst voor mijn rekening te nemen en zal proberen ook met de andere onderwerpen zo veel mogelijk mee te doen. Het onderwerp van de eerste week is nieuw en aanstaande donderdag zullen jullie de eerste creatieve blogs van Ilse en Marije online zien.

Gaan haken

Ik ben ook meteen aan het haken geslagen voor in dit nieuw jaar, met het onderwerp nieuw in mijn hoofd en haakte de getallen 2017. 2017 het nieuwe jaar. Super makkelijk om te haken en geven meteen een leuke creatieve zwaai aan mijn blog.

Lees ook: Knutselen voor de paasdagen.

Nogmaals Gelukkig Nieuwjaar en volg in dit nieuw jaar al onze creatieve uitspattingen of doe zelf mee!

foto lodiblogt/ pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

8 reacties

 1. Ik ben zo blij dat je meedoet, Lodi!

  Ik ben ook nieuwsgierig wat er uit Crea-cross gaat komen.

 2. zegt:

  Ja ik heb er ook zoveel zin in, ben erg benieuwd naar de invulling van anderen.

 3. zegt:

  Wat een leuk idee! Ik trek me tegenwoordig ook graag terug in mijn coconnetje. Het nieuws kijk ik liever niet meer…

  1. zegt:

   Een beetje vrolijkheid in donkere tijden, hoop ik maar.

 4. Leuk! Ik kijk uit naar je creatieve creaties : )

 5. zegt:

  Leuk idee, Lodi ☻

  1. zegt:

   Dankje, ik hoop veel creatieve ideeën op te doen en te kunnen delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept