Bieb-a-boo voor kleine mensjes en grote meisjes

Dol op kleurtjes? Dan zit je goed bij Bieb-a-boo.  Op de website vind je vrolijke, unieke en zelfgemaakte producten. Rokjes, jurkjes, mutsjes, sieraden en andere vrolijkheidjes voor kleine mensjes & grote meisjes.

Bieb-a-boo om vrolijk van te worden

Alleen al van de website van Bieb-a-boo word je gelukkig, roze, kleurtjes, confetti, wat een vrolijkheid. Wat meteen opvalt is de orde op de site. Ondanks de kleurtjes is het helemaal niet rommelig en juist geordend en duidelijk overzichtelijk. Onder grote meisjes verstaat de eigenaresse van Bieb-a-boo een volwassen vrouw die gewoon nog van kleurtjes, bloemetjes en andere vrolijke dingetjes houdt. Rokjes kunnen gemaakt worden in dezelfde stof als van je kleine meiske. Verder vind je hier super schattige broekjes, rokken en mutjes voor de allerkleinste. Maar ook  knuffels en lieve, vrolijke sieraden vind je op de site.

In iedere vrouw schuilt toch nog wel een meisje

Slagletters en armbanden

In – over mij- lees je al dat de eigenaresse, Bilitis, moeder van drie, begon met het maken van knuffels en vervolgens voor haar bruiloft ontzettend veel zelf maakte. Ze bestelde in deze tijd een armband voor haar zus en bedacht dat ze dit toch ook zelf zou moeten kunnen maken. Zo begon ze met het maken van aluminium armbanden wat zich steeds meer uitbereide in het werken met stoffen. Voor de moeders zijn er op de site onder andere armbanden met slagletters. In deze armbanden kan je de tekst laten zetten wat je zelf wilt en zijn er vanaf €12,50. Verder zijn er vrolijke tassen voor grote en kleine dames, schrijfspullen, kaartjes en nog zoveel meer!

Lees ook: Mother & Daughter armband

Benieuwd geworden, neem dan snel een kijkje op de site van Bieb-a-boo.

Veel shop plezier!

foto’s beeldbank/ pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

4 reacties

  1. Bilitis zegt:

    Bedankt voor de leuke blog! En die jurkjes en rokjes komen er echt in 2017.

    1. Tof, ben er heel benieuwd naar.

  2. Dat ziet er erg leuk uit. Vooral die bloemetjeshangers vind ik mooi.

    1. Mooi he, ik vind ze ook erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept