Sieraden van Linnen en Limoen. Bijzonder en betaalbaar.

sieraden van RVS, mooi, stijlvol en speciaal voor jou als je last heb van allergieën

Dat ik dol ben op sieraden zal jullie niet zijn ontgaan. Armbanden en oorbellen ik kan er geen genoeg van krijgen. Toen de jongens klein waren, droeg ik zo min mogelijk sieraden, want met die kleine grijpgrage vingertje wilde ze nog wel eens wat kapot maken.  Maar nu ze groter zijn, kan ik me weer heerlijk uitleven met mijn sieraden. Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe websites te ontdekken en te zien wat ze allemaal hebben. Kijken jullie mee naar de sieraden van Linnen en limoen.

Vrolijke kleding en mooie sieraden

De twee kleine mannen hier in huis hebben steeds meer een eigen mening wat mode betreft. Ze kiezen hun eigen jeans tegenwoordig en bepalen zelf wat ze dragen. Ook kunnen ze hartstikke complimenteus voor mij zijn. Ze vinden het vooral leuk als ik vrolijke jurkjes draag en mooie sieraden. En zeggen dit dan ook tegen mij. Ook bij de sieraden van Linnen & Limoen waren ze vol complimenten.

Sieraden van Linnen en Limoen

De naam van deze site maakte me nieuwsgierig naar de webshop. Meteen viel me de frisse kleuren op, die je ziet op de site van Linnen & Limoen. Ze doen lekker zomers aan en geven je het gevoel  dat je wil zien wat er te koop is. Linnen en Limoen staat voor hippe, handgemaakte en originele sieraden. Bij Linnen & Limoen vind je een verrassende collectie sieraden, Mooie oorbellen, chique oorbellen. Met kleur of Goudkleurig. Ringen met grote bloemen hierop. Armbanden met kleur, patroon en setjes. En wat vind je van de hartendiefjes. Hartendiefjes zijn sieraden met jouw eigen foto, ontwerp, tekst. Jouw creatieve ontwerpen kunnen allemaal omgezet worden in een sieraad.

Kindersieraden

Erg leuk zijn ook de kindersieraden. Van kettinkjes met een schattig aardbei belletje, oorbellen met paddenstoeltjes of schattige schuifspeltjes. Ook kan je bij Linnen & Limoen kiezen voor DIY pakketjes. Leuke pakketjes om zelf aan de slag te gaan

Mijn stijl

Ik vind het heerlijk om me ‘aan te kleden’ met sieraden. Wat dat betreft,  vind ik het me altijd net iets meer geven. Bij Linnen & Limoen kon ik mijn hart dus ophalen. Ik koos voor oorbellen met een verrassend twist. Oorbellen die er van de voorkant uitzien als pareltjes, maar bij het achterknopje dus heel verrassende hangers heeft. Sinds ik ze in heb, krijg ik ontzettend veel complimenten. Ook zocht ik een armhandband die bij mijn dunne pols zou passen. Ik moet niet te grote of brede armbanden omdoen, omdat dit niet staat. Ik zoek dan eigenlijk altijd armbanden met een verlengkettinkje. Deze armband die ik uiteindelijk koos is heel subtiel en staat prachtig om mijn pols. Op linnen en limoen vind je nog veel meerkeuze in mooie chique armbanden en vrolijke armbanden.

 

Workshops bij Linnen & Limoen

Bij Linnen en Limoen kan je ook terecht voor workshops die eigenaresse Marieke organiseert Bijvoorbeeld voor een workshop glassieraden maken. Maar ook een kinderworkshop voor bijvoorbeeld een kinderverjaardag.  Linnen en Limoen is gevestigd in Gent (België)

Kortingscode

Benieuwd geworden naar de sieraden van Linnen en Limoen, neem dan zeker een kijkje op de site en shop met 10% korting. Vul bij bestellen de volgende code in: vk15mb

foto’s lodiblogt/ pixabay/ samenwerking

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

24 reacties

 1. Ik vind die oorbellen inderdaad erg verrassend! Heel bijzonder ontwerp!

  1. ja leuk he!

 2. Yalou zegt:

  De oorbellen die je hebt uitgezocht zijn erg tof! Die workshop lijkt me ook wel wat. Tijdens mijn laatste reis naar Nepal heb ik een aantal kralen en dergelijke meegenomen om thuis sierraden van te maken. Dat is inmiddels alweer een jaar geleden en ik heb er nog niks mee gedaan…

  1. Wat gaaf, daar zou je zeker iets mee moeten maken, leuk!

 3. zegt:

  Wat een leuke sieraden!

  1. Ja leuke sierden heeft ze!

 4. zegt:

  Er staan hele leuke dingen op hun website. Zo’n workshop lijkt me ook leuk om te doen

  1. Grappig he! Zelf je sieraden maken.

 5. zegt:

  Wat leuk sieraden heb je uitgezocht

  1. Dankje ik ben er ook erg blij mee

 6. zegt:

  Heel aparte ontwerpen. Leuk zo een workshop ook

  1. Ja grappig en super leuk voor een feestje.

 7. Kimberly zegt:

  Mooie oordellen Lodi! Ziet er ‘anders’ uit dan de oorbellen die ik hier heb liggen, hartstikke leuk 🙂

  1. Dankje. Ik ben er ook erg blij mee

 8. wat grappig dat jij ze zelf maakt, knap hoor.

  1. Leuke producten he!

 9. zegt:

  Heel bijzonder en mooi :-).

 10. Apart…. ik vind ze wel iets hebben.

  1. Dat vind ik nu ook, krijg ook veel leuke reacties.

 11. zegt:

  Dit is niet geheel mijn smaak dus ik zal dit niet voor mezelf gaan kopen. Ik vind ze wel heel apart.

  1. Apart zijn ze zeker!

 12. Ik vind de naam van het merk zo lastig. Ik denk steeds aan beddengoed!

 13. Super he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept