My Jewellery spring collection- een inkijkje naar de lente collectie

My Jewellery spring collection

Heb jij ook zo een zin in de lente? Wil jij je dikke truien achter in de kast weg leggen en de lente en zomer kleding weer naar voren halen. My Jewellery is er ook klaar voor en showde onlangs via een livestream de My Jewellery Spring Collection! Kijk je mee!

Spring Collection My Jewellery

De kleding en sieraden van My Jewellery stralen altijd een hoop zomer en lente uit. De kleding is vaak zwierig, kleurig en vrolijk, zo ook weer deze spring collection. Voor mij zijn dit de ultieme Bohemian leefstijl items en met deze kleding krijg je meteen zin in de lente!

Lees ook: Hoe word je een echte bohemian?

Laat de lente maar komen

Hoe fijn zijn de dagen dat we nu al even de zon op onze huid voelen. De lente zit af en toe al even in de lucht en dat merk je aan alles. Mensen zitten buiten in de luwste van hun huis. De mutsen en sjaals kunnen we vaker thuis laten en die warme vesten hoeven ook niet elke dag meer aan. Zon doet een mens zo goed en dat is ook zo met kleur. Kleurige en fleurige mode doet goed! En het zomerse weer doet ons natuurlijk ook verlangen om te gaan shoppen.

Lees ook: Een bohemian tuin, dit mag zeker niet ontbreken.

Live event modeshow

Nu kunnen we momenteel minder makkelijk naar de winkels. Bedrijven worden steeds vindingrijker om de consument toch te kunnen bereiken. Zo ook My Jewellery, naast hun nieuwsbrief kwamen ze vorige week met een Live Event waar alle fans van My Jewellery bij konden zijn.

Livestream Shopping Night

Tijdens de Livestream Shopping Night werd de kleurrijke My Jewellery Spring collectie geshowd. Om acht uur ’s avonds begon het event met een spetterend optreden van Maan die een akoestische versie van ‘Lief Zoals Je Bent’ gaf, waarna de Spring collectie van My Jewellery in beeld kwam. Zo konden we niet alleen als een van de eersten zien hoe de kleding viel en er uit zag op het model. Je kon je favoriete items ook direct in je digitale winkelmandje gooien. Op deze manier werd het ons heel makkelijk gemaakt en eigenlijk is dat in deze tijd ook wel even fijn. Tenslotte kunnen we niet even makkelijk naar de winkel om de kleding te passen en nu kon je dus zien hoe de kleding stond op de modellen en kon je jouw favoriete items aanschaffen.

My Jewellery Spring Collection

Ondertussen zijn jullie misschien ook wel benieuwd naar de items van de Spring Collectie van My Jewellery, dus hierbij een aantal van de items:

bohemian stijl met ruffles
sieraden boho stijl

My Jewellery komt met meer

Naast de Spring Collection komt My Jewellery ook met ’the Perfect Suit for Powerful Women’. Speciaal voor jou en al je mede-powervrouwen lanceert My Jewellery de ultieme power suit: kleurrijk, stijlvol én met de perfecte pasvorm om elk figuur te omarmen. Dat wil jij toch ook!

Voor de Selfmade Queen

De pakken zijn gemaakt van een organic look viscosemix. Hierdoor vallen de blazer en broek niet alleen sierlijk langs je lichaam, maar zijn ze ook nog heerlijk luchtig – wel zo fijn met de lente in aantocht. Doordat het ontwerp gecreëerd is dóór vrouwen, vóór vrouwen, is er tot in de kleinste details gekeken naar hoe jij de beste versie van jezelf kunt laten zien. To celebrate the power of women, always!

Meer inspiratie

Voor de hele Spring Collectie van My Jewellery kijk je natuurlijk op de site van My Jewellery. Ik hoop dat de bovenstaande foto’s je al hebben kunnen inspireren tot shoppen en vooral snel genieten van mooi weer!

Lees ook: Welke ketting draag je bij een shirt met boothals?

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

8 reacties

 1. Kan niet wachten op het mooie weer. Zulke mooie en leuke kleding hebben ze daar! Ik heb daar vorig jaar een jas gekocht.

 2. Felice Veenman zegt:

  de broekpakken vind ik erg mooi, de rokjes en blouzen ook wel, maar die hebben wat veel frummels en dat staat mij niet zo goed.

  1. zegt:

   Ik vind de pakken ook zo mooi. Ik draag vaak jurkjes van My Jewellery maar wel de langere varianten.

 3. zegt:

  kom maar op met dat mooie weer!! ze hebben weer hele leuke dingen en die pakken vind ik het einde gewoon 😀

  1. zegt:

   Die pakken passen ook echt bij jou!

 4. Jouvence zegt:

  Oeh, wat een ontzettend leuke en vrolijk gekleurde collectie is dit!

 5. zegt:

  Oooooh wat leuk! Dat heb ik helemaal gemist. Ik heb een paar keer met ze samengewerkt en ik geniet nu nog van alle leuke rokjes, jurkjes en zelfs een bikerjack met allerlei studs (H. moet ervan ‘huilen’, als in: hij vindt het veel te veel en too much. Maar I don’t care want het is echt een te gek jasje). De sieraden van My Jewellery zijn en blijven ook echt mooi.

  1. zegt:

   haha ik ben ook wild van hun kleding en sieraden, zo leuk en vrolijk altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept