hunkemöller bh goed passende bh
Fashion

Waar vind je een goed passende bh?

Waar vind je een goed passende bh? En hoevaak koop jij nieuwe bh’s? Je lichaam veranderd, maar laat jij je maten wel eens opmeten? Je kan dit online doen of je gaat langs bij Hunkemöller en koop dan ook meteen iets nieuws!

De puberteit

In de puberteit veranderd je lichaam. Zelf was ik een laatbloeier en begon denk ik pas vanaf mijn veertiende een bh te dragen. De eerste was een gekregen bh van ons oudere nichtje. En ik weet nog dat ik later samen met mijn moeder naar de winkel gingen om nieuw lingerie te kopen. Eerlijk is eerlijk, ik weet niet meer of ik mijn maat toen op heb laten meten of dat ik gewoon maar wat paste. Wel weet ik nog, dat ik het in het begin maar niks vond, zo een bh.

Na een zwangerschap veranderd je lichaam

Na mijn tweede zwangerschap en het geven van borstvoeding, wist ik echt niet meer wat mijn maat was. Ik besloot gewoon een keer naar een lingeriewinkel te gaan en vroeg hier of ze mijn maat op wilde nemen.  Dit  werd gedaan en de jaren hierna wist ik precies wat ik droeg. Tot ik een jaar geleden stopte met sporten. Dit komt door knieklachten en hoewel ik zeker op mijn voeding let, ben ik gewoon dikker geworden. Reken daarbij dat ik de veertig ben gepasseerd en mijn lichaam aan het veranderen is. Ik merk dit niet alleen aan mijn kleding die strakker zit, maar juist ook aan mijn bh’s die niet goed meer zitten. Vooral qua omvang merk ik dat ze te klein zijn en dus besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe bh.

Oplaten meten bij een winkel

Tegenwoordig is het makkelijk, je hoeft helemaal niet meer naar de winkel om lingerie te kopen. Er is meer dan genoeg keus online. Maar hoe weet je dan welke maat je moet hebben? Je kan net als ik naar de winkel gaan. In dit geval ging ik naar de Hunkermöller. Maar van deze winkel hebben ze ook online staan hoe je de perfecte pasvorm kan opmeten en zo je eigen maat weet.  Omdat ik een Hunkemöller in de buurt heb, besloot ik naar de winkel te gaan. Van te voren had ik de uitgebreide collectie al even online bekeken en zag daar pareltjes tussen zitten.

De juiste maat weten

In de winkel vroeg ik of ze mijn maat op wilde nemen, dit was geen probleem en na het meten keken we samen rond naar mijn wensen. Wat ideaal was, was de bel in het kleedhokje. Mocht je even hulp nodig hebben, een maat die toch niet goed past, of een andere kleur. Dan hoef je je niet helemaal weer aan te kleden om terug de winkel in te gaan. Maar daar helpen ze je even mee.

hunkemöller bh goed passende bh

Ik ging voor een niet-voorgevormde beugel bh. Wit, met een ondoorzichtige stof en aan de bovenzijde van de cups semi-transparant kant. De cups zijn versierd met een bloemenpatroon. Met daarbij een een hoge slip. Het broekje is ideaal. Voor het eerst dat ik zo een hoge slip heb, maar deze zit prima. Het setje ziet er mooi uit en het draagcomfort is prima.

hunkermöller bh goed passende bh

hunkermöller bh goed passende bh

Een goed passende bh bij Hunkemöller

Voor iedereen is er een goed passende bh te vinden. Zo heeft Hunkemöller 4 verschillende pasvormen; The Beautiful Balcony, The Delicious Demi, The Fabulous Full Cup en The Perfect Plunge. Nog geen idee welke pasvorm geschikt is voor jou? Ontdek het dan nu met behulp van de Sexy Comes in all Shape tool.

Meet jij je maten wel eens op?

foto’s lodiblogt/ disclaimer

24 thoughts on “Waar vind je een goed passende bh?”

  1. Ik weet dat het meerendeel van de vrouwen een verkeerde maat draagt. En als mijn lichaam iets veranderd, dan vraag ik in de winkel ook even of ze willen helpen en meten. Dat scheelt zoveel pas ellende, teleurstellingen en tijd! Je hebt echt een heel mooi setje uitgekozen vind ik ☺️

  2. Hier nog nooit gemeten. Ik weet welke maat ik heb en pas hen altijd. Als hij goed zit, ben ik blij! Misschien toch ook wel een goed idee om het een keer op te meten.

  3. Misschien moet ik dat toch een keer laten doen inderdaad, maar ja, nu weer wat afgevallen en als het straks weer bijkomt, dan veranderen mijn borsten ook weer 🙂

  4. Ik laat ze regelmatig opmeten. Mijn borsten willen nog wel eens veranderen van cupmaat. Wel draag ik vaak hetzelfde model.

  5. Ik ben 1x bij een Hunkemoller geweest om mijn maat op te meten en toen was het echt heel anders dan ik altijd gedacht had. Haha. Maar ik koop mijn bh’s nu gewoon bij de Hema, ik wil gene geld uitgeven aan lingerie 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.