Voorkom zweetplekken en hou je kleding lang mooi

voorkom zweetplekken met de shirts, tops of ondergoed van Confidence For All

Je gaat een presentatie geven, een vergadering voorzitten of bent druk bezig in de tuin. Maar ook wanneer je een feest hebt, aan het werk bent of andere gelegenheid hebt, je wil niet zweten en zweetplekken krijgen in in jouw kleding. Voorkom voortaan zweetplekken met onderstaande tips.

Zweten is heel normaal

Zwetende oksels zijn heel gewoon, maar het kan mensen wel erg onzeker maken. Ook is het zo ontzettend zonde, wanneer je zweetplekken in je goede kleding krijgt. Maar hoe kan je dit voorkomen?

Voorkom zweetplekken

Zweetplekken en deze voorkomen. Soms moet je net iets lezen of horen om ergens op gewezen te worden en dat had ik tijdens de blogboot in maart. Hier maakte ik kennis met Confidence For All. Confidence For All zijn anti zweet shirts, topjes en ondergoed. Gebruik je deze onder je kleding dan voorkom je zweetplekken of zweetgeur.

Hoe werkt dit dan

Hoe voorkom je dan zweetplekken en zweetgeur? Eigenlijk heel simpel. In deze shirts, topjes en ondergoed zit een ingenaaide sweat proof pad, deze bevat een dun laag waterdicht materiaal, wat voorkomt dat er zweetplekken onder de oksels komen te zitten. Deze shirts, topjes en ondergoed zie je niet onder je kleding, maar geven jou wel dat zekere gevoel.

Shirts, topjes en ondergoed

Er zijn verschillende modellen van Confidence For All te koop. Voor heren en dames zijn er shirts in wit, zwart en beige, waarbij ook keuze is in de hals (heren) en korte of lange mouw (dames). Ondergoed is er voor heren en dames in de kleur zwart en er zijn drie verschillende modellen top voor dames.

Drie verschillende modellen topjes voor vrouwen

De drie modellen van deze anti zweet shirts, zijn:

College Tops

Deze anti zweet tops zijn gemaakt voor alle actieve vrouwen. Het topje is gemaakt van mesh, een sportieve, elastische en luchtige stof, die naadloos aansluit op je lichaam. Het vormt de perfecte bescherming voor een dag vol activiteiten, waarop je verzorgd uit wilt zien.

DryDress Tops

Dit is een stijlvol, dun topje gemaakt van nylon. Het topje geeft een koel gevoel, terwijl de okselpads je beschermen tegen zweetplekken. DryDress zorgt ervoor dat je jurk en andere kleding lang mooi blijft. Ga je voor chique, draag dan de DryDress.

Teens Tops

Het topje speciaal voor jonge dames die met een goed gevoel op school willen zitten. Tijdens de puberteit veroorzaken hormonen nu eenmaal schommelingen in hoeveel je zweet. Dit kan een puber onzeker maken en dat wil je zeker niet. De Teens Top is gemaakt van een ademende elastische stof, zodat hij goed aansluit op het lichaam.  

Hoe werkt het bij mij

Ik heb de College tops gekregen en getest en vind deze prettig om te dragen. Ik draag vaak bohemian jurken en hier wil ik geen zweetplekken in krijgen. Je draagt dit antizweet topje over je bh. Je voelt hem niet zitten en ziet hem niet zitten, ook de pads onder de armen niet. Wel geeft deze top een zeker gevoel, doordat de zweet niet in de jurk trekt.

Meer tips om zweetplekken in je kleding te voorkomen

Nu zijn er naast deze shirts, tops en ondergoed nog meer tips om zweetplekken in je kleding te voorkomen:

  • Geef deodorant even de tijd om op te drogen voor je kleding aantrekt.
  • Gebruik niet te veel deodorant
  • Draag linnen of katoen, deze stoffen zorgen ervoor dat zweet makkelijker verdampt. Terwijl synthetische stoffen zoals polyester en nylon juist de kans op zweetvlekken vergroten.
  • Was je oksels goed.
  • Draag iedere dag schone bovenkleding.

Koop jouw shirts, tops of ondergoed bij Confidence For All of op bol

Met een goed gevoel op pad

Onzekerheid door zwetende oksels is heel onprettig. En of je nu een belangrijke presentatie moet geven of je gewoon goed wil voelen in jouw kleding, zorg voor jouw oksels en zorg voor jouw kleding, door een shirt van Confidence For All te dragen onder je kleding. Je ziet het niet, maar het geeft jou net dat extra beetje goed en zeker gevoel.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ affilate

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept