Maak je kledingstijl helemaal af met een sieraad

maak je kledingstijl helemaal af met een gouden sieraad

Of je nu een bohemian stijl hebt, casual gekleed gaat of je kleed voor een chique gelegenheid, het toevoegen van de juiste juwelen kan je look naar een hoger niveau tillen. Ontdek in dit artikel hoe jij in je kledingstijl persoonlijkheid kan toevoegen met handige tips voor het kiezen en dragen van een sieraad.

Wat is je stijl

Wat is de stijl die jij draagt? Ga jij voor een minimalistische look of ga je voor opvallende statement stukken? Afhankelijk van hoe jij je kleedt, zal je kiezen voor de juiste juwelen bij deze stijl. Identificeer je stijl en laat deze leidend zijn bij het kiezen van deze sieraden.

Soms is minder meer

Ga jij voor een minimalistische look of een chique look, dan is minder meer. Zeker wanneer je kiest voor goud. Door een paar zorgvuldig geselecteerde gouden sieraden zorg je dat deze je outfit aanvullen zonder te overdrijven. Gouden sieraden vragen om eenvoud, zodat ze juist meer opvallen. Draag bijvoorbeeld een paar elegante smalle gouden armbanden en enkel een gouden ketting bij een kledingstuk met v-hals, zodat deze mooi oplicht tegen jouw huid.

Mix en Match

Bij de bohemian stijl, die ik zelf draag, vind ik het leuk om met mijn sieraden te mixen en matchen. Ik draag verschillende juwelen om een unieke look te creëren. Soms moet je ook gewoon ‘durven.’ Zo kan je heel goed meerdere gouden armbanden combineren met sieraden met kralen. Wees zeker niet bang om te experimenteren!

Wat is de gelegenheid

Maar belangrijk is zeker te kijken wat de gelegenheid is, want hoewel ik graag mix en match met gouden sieraden en meerdere kleuren is dit niet voor elke gelegenheid de juiste look. Ga ik chique gekleed dan draag ik alleen smalle gouden armbanden bij mijn bohemian stijl, maar heb ik een feest en ga ik gekleed in vele kleuren, dan combineer ik goud met accessoires in kleuren die ook terugkomen in mijn kleding. Van ingetogen tot speelse, kleurrijke juwelen, het kan allemaal.

Kwaliteit van jouw sieraden

Omdat ik zoveel sieraden draag, merk ik wel hoe belangrijk het is om te kiezen voor kwaliteit. Helemaal bij sieraden. Kies voor stukken die goed zijn gemaakt en gemaakt zijn van duurzame materialen, zodat ze lang meegaan en je er keer op keer van kunt genieten.

Maak je kledingstijl af met accessoires

Met deze eenvoudige tips kun je je kledingstijl helemaal afmaken met de perfecte juwelen. Onthoud dat het belangrijkste is om jezelf te zijn en je eigen unieke stijl uit te drukken. Kies bewust jouw sieraden bij jouw kledingstijl en zorg zo dat je nog meer straalt.

handtekening Lodi blogger en copywriter
Disclaimer lodiblogt

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. zegt:

    ziet er echt mooi uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept