Fashionable het voorjaar in met de mode van Bristol

fashionable het voorjaar in met Bristol

Het is ’s morgens al weer langer licht, de dagen worden langzaam aan langer en wat kijken we allemaal uit naar het voorjaar en de lente. Bij het voorjaar hoort een nieuwe voorjaarsgarderobe. Dit voorjaar kan je fashionable het voorjaar in met de leukste voorjaarstrends en ook nog eens voor een mooie prijs.

Fashionable het voorjaar in met Bristol

Krijg jij ook zo een zin om je kast weer eens even helemaal om te gooien, de winterkleding naar achteren en de zomer kleding naar voren? Het feit dat het weer langer licht is geeft ook vaak het gevoel dat de warme kleding terug de kast in mag. Jouw nieuwe voorjaarsgarderobe koop je bij Bristol. Mooie kleding voor een leuke prijs.

Lees ook: Haal de lente in huis met deze 6 eenvoudige tips.

Lekker felle kleuren

Mode komt gewoon weer terug, dat zie je wel aan de knalgroen en -roze kleuren die we dit voorjaar toch wel dé trendkleuren kunnen noemen. Lekker fel en opvallend. En met de nieuwe collectie van Bristol kan je volledig gekleed gaan in deze te gekke kleuren. Van espadrille sneakers tot jeans en tops. Maar je shopt ook gemakkelijk lange gebreide jurken en fijne joggers. In iedere gewenste stijl een trendy outfit.

Ga voor basic dit voorjaar

Fashionable het voorjaar in, mag ook zeker minder opvallend hoor! Bij Bristol vind je de mooiste basics, die iedere outfit afmaken. Ga voor een fijne jeans en een leuke gestreepte trui. Gecombineerd met een neutraal gekleurde high top sneaker ben jij ook helemaal klaar voor het voorjaar. Wil je toch een beetje kleur? Bristol heeft ook hele leuke schoenen in verschillende pasteltinten. Met deze slippers of sneakers maak jij je outfit af.

De hele collectie vind je bij Bristol

Lees ook: Meer sporten? Dan wel in een sportoutfit van Bristol.

Klaar voor de lente en de zomer

Kan je ook niet wachten tot het voorjaar echt gaat beginnen? Heb je ook zo een zin om weer met blote benen en slippers aan rond te kunnen lopen. Shop alvast jouw kleding bij Bristol en ga fashionalble het voorjaar in.

Lees ook: Dit zijn de modetrends voor de lente/zomer 2022

Lees ook: De leukste kleding voor het voorjaar shoppen? Denk hieraan!.

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept