Welke kettingen kan je dragen bij een shirt met boothals
Fashion

Welke ketting draag je bij een shirt met boothals

Draag je een shirt met boothals dan is het vaak lastig hier een passende ketting bij te vinden. Draag je er een lange ketting bij of juist kort. Ik ging op zoek naar de juiste kettingen voor een shirt, trui of jurk met boothals.

Een shirt met boothals

Een shirt met boothals of een trui of jurk is helemaal die Bohemian stijl, die je vaak hier voorbij ziet komen op mijn blog. Het past tenslotte heel mooi bij een zwierige rok of bij een flattered jeans. Maar wat kan je er nou bij dragen aan sieraden?

Een mooie halslijn

Draag je een shirt met boothals dan laat je je halslijn zien. Misschien vind jij het helemaal niet nodig hier een ketting bij te dragen. En hou je het qua sieraden bij een set vrolijke armbanden. Toch staat een mooie ketting prima bij een boothals, maar hoe draag je deze dan?

Een korte ketting

Heb jij een korte ketting die je graag wil dragen bij een boothals shirt, dan kan dit heel goed. Zorg wel dat de ketting op je shirt valt en niet net half-half. Op deze manier valt je ketting mooi op. Helemaal wanneer je een ketting draagt met een mooie hanger.

Welke kettingen kan je dragen bij een shirt met boothals
Hoe combineer je kettingen met een boothals shirt
Heart Family tree, pandora

Een chokerketting

Heel mooi bij een boothals kan een chokerketting zijn. Een chokerketting is een ketting die iets strakker om je hals zit dan een normale halsketting. Door hier een opvallende hanger aan te hebben valt deze goed op met je shirt of jurk. Heb je lang haar, steek dit dan op in een losse vlotte staart of knot.

Meer sieraden

Bij de Bohemian stijl is het mix en match van sieraden. Naast een mooie ketting zijn armbanden en oorbellen natuurlijk ook eigenlijk wel een beetje een pré om te dragen. Wat dachten bijvoorbeeld van een armband met dreamcatcher of vrolijke hangertjes van CO88 collection.

Hoe combineer je kettingen met een boothals shirt
Hoe combineer je kettingen met een boothals shirt

Kies wat bij jou past

Wat je ook draagt bij je boothals shirt, kies wat bij jou past. Heb je een mooi shirt aan dan mag je hier best een opvallende ketting bij dragen. Maar misschien hou jij meer van subtiel? Dat kan natuurlijk ook.

foto’s lodiblogt/ producten ontvangen

Meer artikelen

6 thoughts on “Welke ketting draag je bij een shirt met boothals”

  1. bij een bothals vind ik een chocker altijd heel sjiek staan, maar aan het einde van de dag gaat dat wel irriteren bij de hals

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *