Wat trek ik aan. De Spring en Summer collectie 2019

spring summer collectie 2019

Hoe leuk, was dit. De ene dag was ik bij de Samplesale4kids, waar ik zocht naar een winter trui voor de oudste en de andere dag keek ik naar de spring-summer collectie 2019. Het lijkt misschien allemaal wat vroeg, tenslotte moet de winter nog komen. Echter de mode loopt altijd voorop. En om alvast te zien wat het allemaal gaat worden de komende lente en zomer een artikel vol foto’s.

Waar gaan we heen en wat trekken we aan

Veel mensen zijn alweer aan het nadenken waar ze volgend jaar zomervakantie naar toe willen gaan.  Tenslotte moet je ruim van te voren boeken wil je een mooi huis of plekje op de camping hebben. Zo is het ook met de mode. Die loopt ook altijd ver vooruit en dat is ook niet raar. In Januari gaat de wintermode in de sale en komt de lente en zomer mode in de etalage’s te hangen. Vandaar de leuke combinatie dat ik in een week zowel de wintersales als de spring- summer collectie mocht komen bekijken.

Impuls aankopen

Ik wil niet beweren dat ik altijd in de laatste mode rondloop of als eerst in iets nieuws. Meestal is het zo dat ik pas ga winkelen als ik echt iets nodig heb. Voor de jongens is dit anders, daar doe ik veel meer impuls aankopen voor. Ook al hebben ze het misschien niet direct nodig, maar vind ik het zo leuk. Dan wil ik het nog wel eens voor ze kopen.

Spring-Summer collectie 2019

Ik was uitgenodigd om de spring en summer collectie 2019 te komen kijken. Mijn eerste reactie toen ik binnen kwam was, dat de kleuren zo lekker fris en zomers er uit zagen. Veel roze voor de jonge dames van onder andere LE BIG en mooie pakkende kleuren in de jongens mode.   Wij dames mogen komend jaar in vrolijke jurken lopen en de mannen kunnen hun hart ophalen met de stoere spijkerstof van Amsterdenim. Eigenlijk kreeg ik meteen weer zin in de zomer. Want deze vrolijke frisse kleuren zijn helemaal aan mij besteed.

Wat is er nog meer hip deze Spring and Summer?

Nou was er naast kleding ook andere praktische items te zien, zoals de Pura speen en tuitflessen. Regenlaarzen van Aigle en voor mij echt de favorieten: hele mooie tassen van Bulaggi, in de meest zomerse kleuren.

Ook vond ik de wandelschoenen van Hanwag heel mooi. Wij wandelen veel, vooral zomers in de bergen. Dan dragen we goede schoeisel. Al eerder viel het me op dat wandelschoenen er eigenlijk steeds mooier uit gaan zien. In 2001, ging ik samen met mijn zus zes maanden reizen door Amerika. We droegen toen onze wandelschoenen in het vliegtuig. Ik weet nog dat we tegen elkaar zeiden, ‘dit is toch ook geen gezicht’. Van die lompe schoenen. Dat is tegenwoordig niet meer zo. Ik vond de wandelschoenen met roze accent van Hanwag dan ook heel mooi en deze kan je ook prima voor een boswandeling aantrekken. Het mooie bij dit merk is dat ze nu speciaal wandelschoenen hebben voor mensen met hallux valgus tenen. Deze zijn aan de voorkomt breder waardoor de teen meer ruimte heeft. Dus ook dan kan je pijnvrij wandelen.

De lente en zomer mode is helemaal; mijn stijl en ook voor de jongens zal ik wel slagen. De winter sale is niks geworden. Er was weinig in de maat van de oudste en de drukte was me ook een beetje te.

Hier nog even een blik op de Spring en Summer collectie:

We zitten natuurlijk nog helemaal in de wintercollectie maar wat vind jij van de kleuren de komende lente en zomer?

foto’s lodiblogt

Locatie: The X-Factor

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

16 reacties

 1. Ik vind het er veelbelovend uitzien. Maar ik merk dat ik het lastig vind om er over na te denken. Ik sta nu nog helemaal in herfst en winter stand.

  1. zegt:

   Precies, dat heb ik zelf ook, helemaal omdat ik die week ook nog naar een winter sale ging. De mode loopt altijd erg ver vooruit.

 2. Ziet er leuk uit zeg!! Al denk ik nu nog niet echt na over de lente en zomer, haha!! Eerst maar even mijn voorraad truien aanvullen.

 3. Jouvence zegt:

  Wat een leuke items zitten er tussen! Momenteel zit ik nog helemaal in de sweater weather modus.

 4. Ziet er erg leuk uit allemaal! 🙂 ik houd van alle kleuren maar herfstkleuren vind ik toch wel het mooist 😀 legergroen, bordeauxrood, etc.

 5. zegt:

  aah wat is er tegenwoordig toch veel en leuke kleding voor de kids. Die kleurtjes daar worden we helemaal blij van. Overigens ben ik nog niet echt bezig met de zomer. Ik moet nog steeds een winter garderobe aanschaffen haha.

 6. wat een leuke dingen zie ik voorbij komen

 7. zegt:

  Ik heb een geweldige vrouw die mijn kleren koopt. Die vindt het hartstikke leuk en ik niet haha. Zal haar eens wijzen op het truitje met weekend vibes. Die vind ik persoonlijk wel erg leuk! of is die alleen voor vrouwen……

  1. zegt:

   Dit zijn kindermaten, dus weet niet of ze er ook in grotere maten zijn, maar hij is wel leuk he!

 8. Wat een leuke spullen! Vooral veel vrolijke kleuren!

 9. zegt:

  Wat een lekkere felle en vrolijke kleuren voor het voorjaar, love it! Ik vind die wandelschoenen echt heel cool, ik heb van die lelijke lompe van Timberland. Ugh, vreselijk. Ik ga deze onthouden 🙂 ❤️

 10. zegt:

  Er komen dus weer leuke kleuren aan! 😀

 11. zegt:

  Zitten leuke dingen tussen! Voor nu ben ik eerst nog op zoek naar alle herfst en winter dingen haha 😉

 12. zegt:

  Oh als ik dit zie besef ik me dat het echt nog heel lang duurt voordat we dit soort kleren aankunnen…. Maar wel heel leuk om eens een kijkje te nemen alvast in deze collectie

 13. Oh wat een leuke items allemaal! Die laarsjes en thermosflesjes zijn schattig!

 14. Mieke | mieksmind zegt:

  Het is pas november dus ik houd me momenteel nog niet bezig met lente en zomer kleuren haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept