schoudertas nieuwe tas tas laptop nemen
Lifestyle

Een schoudertas van De Kunstboer

Hoeveel tassen heb jij? Ik heb een handtas voor dagelijks gebruik, maagra ik op stap, voor een event, een vakantie of een dagje uit, dan wil ik meer mee nemen en dit past niet allemaal in mijn tas. Voor deze momenten heb ik een schoudertas. 

Nieuwe spullen vraagt om een nieuwe schoudertas

Onlangs kocht ik een nieuwe camera. Super mooi ding, klein, licht en handelbaar, maar wel weer iets extra’s in mijn tas. Mijn handtas is voor dagelijks gebruik prima. Echter als ik een dag weg ga en mijn laptop mee moet, een boek of een fles water.  Dit past allemaal niet in mijn tas. Ik zocht een schoudertas, die groot was en waar ik ook makkelijk mijn laptop in mee kon nemen. Daarbij wilde ik heel graag eens iets anders dan anders. En dat is me gelukt. Ik vond mijn tas bij De Kunstboer. Naast tassen vind je hier echt de vrolijkste, kleurrijkste collectie die je maar kan bedenken.

Mijn stijl

Soms kom je op een site en denk je meteen; ‘dit  is gewoon helemaal mijn stijl.’ Dit had ik met De Kunstboer. Ik leerde deze winkel kennen door een item van hen in de goodiebag die we kregen op het Bloggers by Nature Event. In deze goodiebag zat onder andere een etui van De Kunstboer. Het viel meteen op in de tas, door de vrolijke kleuren. Dit etui kwam me niet alleen heel goed van pas. Ik kan hier namelijk mij hele verzameling pennen en stiften in kwijt. Het is een fantastische eyecather. Dus ligt het hier prominent in beeld.

nieuwe tas schoudertas nemen

Een nieuwe tas

Toen ik naar aanleiding van het etui een kijkje nam op de site van De Kunstboer ging mijn hart heel snel kloppen. Wat een gave, vrolijke artikelen allemaal. Omdat ik steeds vaker mijn laptop mee neem als ik op pad ga, zocht ik al langere tijd een nieuwe tas. Helemaal nu ook mijn Bullet Journal en camera mee moeten. .

Schoudertas om alles mee te kunnen nemen

Bij De kunstboer vond ik een schoudertas die ik zo gaaf vond en helemaal mijn stijl is. Sinds we een kat hebben ben ik helemaal ‘in to the cats’ en deze schoudertas Catparty genaamd, past dus echt helemaal bij mij. Ik had de tas snel binnen en wat ben ik er blij mee.

Een eyecatcher

De tas heeft twee vakken, een voor mijn laptop, waarbij er extra bescherming zit aan de onderkant, die kan je er eventueel ook uit halen, neem je je laptop niet mee. En een vak waar ik al mijn spullen makkelijk in mee kan nemen. Ook zit er een extra zakje in, met rits. Onderin zit een versteviging, waardoor de tas recht op blijft staan. De band is verstelbaar en goed breed, hierdoor draagt de tas prima en snijd niet in mijn schouder. Overal waar ik kom, met mijn tas, krijg ik leuke reacties.

schoudertas nieuwe tas tas laptop nemen

Mijn laptop past er prima in en door de extra bescherming aan de onderkant hoef ik ook niet bang te zijn iets te beschadigen. Deze tas kost €39,95

schoudertas nieuwe tas tas laptop nemen

schoudertas laptop meenemen

Zoals jullie wel begrijpen ben ik erg blij met mijn nieuwe tas. En de kat vindt hem geloof ik ook wel mooi.

Vrolijke collectie

De collectie van De Kunstboer is heel vrolijk. Het gaat van kleurrijke meisjes kleding en stoere jongens shirts naar heel veel vrolijke, gekleurde schooltassen, Tassen met wild dieren, lieve schattige diertjes tot landkaarten of metrolijnen. Maar ook vind je hier bijhorende portemonnees, etuis en toilettassen. Of wat dacht je van kussens en postkaarten. Allen voorzien van vrolijke afbeeldingen.

Super leuke kaarten om te versturen

Naast online kan je voor de collectie ook terecht in de winkel. Deze zit op de Prinsengracht 270, middenin het 9-straatjes gebied in de Jordaan in Amsterdam. Duidelijk is wel dat ik  helemaal gek ben van de collectie. Hou jij nou ook van kleur en vrolijke items, dan moet je hier echt eens een kijkje nemen

Ken jij De Kunstboer al? En zou dit ook een collectie voor jou zijn?

foto’s lodiblogt/ disclaimer

Meer artikelen lezen:

  • Wandelen met een rugzak
  • Een hoes voor je laptop zorgt voor bescherming

27 thoughts on “Een schoudertas van De Kunstboer”

  1. hoewel deze tas in het geheel mijn smaak niet is, vind ik het toch een goede reden om eens op die site te gaan kijken.Ze hebben in ieder geval duidelijk aparte dingen en dat vind ik altijd wel leuk!

  2. Inderdaad vrolijk! Als kind vond ik dit echt geweldig hoor, zo een tas. Ik kan me ook nog wel herinneren dat ik een tas met een opdruk zoals deze had en er echt weg van was. Ik gebruikte hem tot de hele afdruk eraf was ongeveer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.