Een schoudertas van De Kunstboer

schoudertas nieuwe tas tas laptop nemen

Hoeveel tassen heb jij? Ik heb een handtas voor dagelijks gebruik, maagra ik op stap, voor een event, een vakantie of een dagje uit, dan wil ik meer mee nemen en dit past niet allemaal in mijn tas. Voor deze momenten heb ik een schoudertas. 

Nieuwe spullen vraagt om een nieuwe schoudertas

Onlangs kocht ik een nieuwe camera. Super mooi ding, klein, licht en handelbaar, maar wel weer iets extra’s in mijn tas. Mijn handtas is voor dagelijks gebruik prima. Echter als ik een dag weg ga en mijn laptop mee moet, een boek of een fles water.  Dit past allemaal niet in mijn tas. Ik zocht een schoudertas, die groot was en waar ik ook makkelijk mijn laptop in mee kon nemen. Daarbij wilde ik heel graag eens iets anders dan anders. En dat is me gelukt. Ik vond mijn tas bij De Kunstboer. Naast tassen vind je hier echt de vrolijkste, kleurrijkste collectie die je maar kan bedenken.

Mijn stijl

Soms kom je op een site en denk je meteen; ‘dit  is gewoon helemaal mijn stijl.’ Dit had ik met De Kunstboer. Ik leerde deze winkel kennen door een item van hen in de goodiebag die we kregen op het Bloggers by Nature Event. In deze goodiebag zat onder andere een etui van De Kunstboer. Het viel meteen op in de tas, door de vrolijke kleuren. Dit etui kwam me niet alleen heel goed van pas. Ik kan hier namelijk mij hele verzameling pennen en stiften in kwijt. Het is een fantastische eyecather. Dus ligt het hier prominent in beeld.

Een nieuwe tas

Toen ik naar aanleiding van het etui een kijkje nam op de site van De Kunstboer ging mijn hart heel snel kloppen. Wat een gave, vrolijke artikelen allemaal. Omdat ik steeds vaker mijn laptop mee neem als ik op pad ga, zocht ik al langere tijd een nieuwe tas. Helemaal nu ook mijn Bullet Journal en camera mee moeten. .

Schoudertas om alles mee te kunnen nemen

Bij De kunstboer vond ik een schoudertas die ik zo gaaf vond en helemaal mijn stijl is. Sinds we een kat hebben ben ik helemaal ‘in to the cats’ en deze schoudertas Catparty genaamd, past dus echt helemaal bij mij. Ik had de tas snel binnen en wat ben ik er blij mee.

Een eyecatcher

De tas heeft twee vakken, een voor mijn laptop, waarbij er extra bescherming zit aan de onderkant, die kan je er eventueel ook uit halen, neem je je laptop niet mee. En een vak waar ik al mijn spullen makkelijk in mee kan nemen. Ook zit er een extra zakje in, met rits. Onderin zit een versteviging, waardoor de tas recht op blijft staan. De band is verstelbaar en goed breed, hierdoor draagt de tas prima en snijd niet in mijn schouder. Overal waar ik kom, met mijn tas, krijg ik leuke reacties.

schoudertas nieuwe tas tas laptop nemen

Mijn laptop past er prima in en door de extra bescherming aan de onderkant hoef ik ook niet bang te zijn iets te beschadigen. Deze tas kost €39,95

schoudertas laptop meenemen

Zoals jullie wel begrijpen ben ik erg blij met mijn nieuwe tas. En de kat vindt hem geloof ik ook wel mooi.

Vrolijke collectie

De collectie van De Kunstboer is heel vrolijk. Het gaat van kleurrijke meisjes kleding en stoere jongens shirts naar heel veel vrolijke, gekleurde schooltassen, Tassen met wild dieren, lieve schattige diertjes tot landkaarten of metrolijnen. Maar ook vind je hier bijhorende portemonnees, etuis en toilettassen. Of wat dacht je van kussens en postkaarten. Allen voorzien van vrolijke afbeeldingen.

Naast online kan je voor de collectie ook terecht in de winkel. Deze zit op de Prinsengracht 270, middenin het 9-straatjes gebied in de Jordaan in Amsterdam. Duidelijk is wel dat ik  helemaal gek ben van de collectie. Hou jij nou ook van kleur en vrolijke items, dan moet je hier echt eens een kijkje nemen

Ken jij De Kunstboer al? En zou dit ook een collectie voor jou zijn?

foto’s lodiblogt/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

25 reacties

 1. Wat leuk! Ik kon het nog niet maar wel heel leuk 😀

 2. zegt:

  Wat een supervrolijke spulletjes ook zeg. Ik kan me voorstellen dat een hartje daar sneller van gaat kloppen. Dit zou ook echt wel wat zijn voor mijn dochtertje.

 3. zegt:

  Die katten schoudertas is erg leuk en lekker vrolijk gekleurd!

 4. Hahaha wat een geweldige tas zeg! 😀 Daar wordt je gelijk vrolijk van.

 5. zegt:

  Dit is zeker een vrolijke collectie! Die kaarten vind ik echt heel leuk 😀

 6. oh wat een super leuke tas
  als een crazy catlady kan ik hier alleen maar fan van zijn!

 7. zegt:

  Wat super vrolijke tasjes zeg! Ik zou mijn nichtje daar ook wel mee zien lopen Haha!

 8. Oh wauw, wat een geweldige tas! Die zou ik ook zo kunnen kopen. Maar ik probeer me meestal in te houden omdat mijn kleding vaak ook al bont is.

 9. hoewel deze tas in het geheel mijn smaak niet is, vind ik het toch een goede reden om eens op die site te gaan kijken.Ze hebben in ieder geval duidelijk aparte dingen en dat vind ik altijd wel leuk!

 10. Naomi zegt:

  Wat een gave tas ik ga binnen kort eens rond snuffelen op hun site

 11. Kelly zegt:

  Hele leuke tas! Lekker vrolijk en fris kleurtje. Die valt wel op 🙂

 12. zegt:

  Ik denk dat de kat het liefste de hele dag naar je tas zit te staren!

 13. zegt:

  ik ken de kunstboer helemaal niet. ik vind het super leuke spullen al zou ik ze zelf niet direct kopen. misschien juist wel weer als kado

 14. Wat een leuke, schattige maar bovenal vrolijke tas zeg!!

 15. zegt:

  Wat een vrolijke collectie. Ik kon ze nog niet

 16. zegt:

  Wat een leuke kleuren. Ziet er leuk uit! Fleurige kleuren allemaal.

 17. zegt:

  Wat superleuk kleurig spullen. Lekker vrolijk van! Love it

 18. Laura zegt:

  Inderdaad vrolijk! Als kind vond ik dit echt geweldig hoor, zo een tas. Ik kan me ook nog wel herinneren dat ik een tas met een opdruk zoals deze had en er echt weg van was. Ik gebruikte hem tot de hele afdruk eraf was ongeveer!

 19. Balou zegt:

  Wat een vrolijk stijltje!

 20. zegt:

  Ik vindt hem leuk! Maar zou niet echt bij mij passen.

 21. Vrolijk winkeltje, leuk!

 22. zegt:

  Wat een vrolijke items allemaal, kan me voorstellen hoe de winkel eruit ziet 🙂

 23. heel veel vrolijke tassen. de wereld kan niet genoeg kleur hebben toch. Geen fietstas maar wie weet komt dat nog..

 24. Juliette zegt:

  Ik ken ze niet maar wat een leuke en vrolijke designs! Jouw schoudertas is ook super schattig!

 25. zegt:

  Hele leuke tas lekker vrolijk zeg ik vind zowel de zwanen als kittens erg leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept