Blog Lifestyle

Veilig op pad met je laptop in een laptophoes

Steeds vaker neem ik mijn laptop mee als ik op stap ga. Hoe fijn is het dan wanneer deze laptop goed beschermd is door een laptophoes. Nu wil het oog ook wat en ik koos een hoes met een verhaal. Zorg jij er voor dat je laptop veilig mee kan?

Mijn laptop mee

De jongens worden ouder en als we ergens heen gaan, hoef ik niet meer altijd met ze mee te doen of mee te lopen. Om deze reden neem ik tegenwoordig altijd een boek mee, maar ook steeds vaker mijn laptop. Terwijl zij boulderen, spelen of trampoline springen kan ik ondertussen artikelen schrijven.

Altijd bescherming met deze laptophoes

Als ik op stap ga en mijn laptop mee neem, dan wil ik wel dat deze goed geschermd is. Ik ben nu eenmaal een beetje een kluns, dus ik kan maar beter zorgen dat dure dingen als mijn Mac veilig opgeborgen zijn. Ik zocht een laptophoes uit bij Sleevy. Deze laptop hoes is niet alleen mooi. Hij is ook nog eens dun en licht, waardoor deze met laptop nog steeds weinig plek in neemt in mijn tas. De hoes is stevig en van goede kwaliteit, hij is gevoerd van binnen waardoor mijn laptop veilig in de hoes kan.

laptophoes

Allebei een mac

Naast dat ik mijn laptop nu makkelijk mee kan nemen, zonder dat het veel ruimte in neemt in mijn tas, is deze laptophoes ook makkelijk voor thuis. Want al heb ik een prachtig bureau waar ik aan werk, als ik klaar ben met bloggen, gaat de laptop de kast in. Nu hebben de man en ik allebei een MacBook. Nu is het niet erg als we de verkeerde laptop pakken, je bent alleen altijd weer een paar inlog pogingen verder voor je dit door hebt. Met deze laptophoes is nu heel duidelijk welke Mac van wie is.

Een laptophoes met een verhaal

Op de site, was er veel keuze in laptophoezen. Daarnaast vind je hier ook laptoptassen, reistassen of rugtassen. Ik vond het best lastig welke laptophoes ik wilde hebben, tot dat ik deze hoes met de skyline van New York zag. Toen wist ik dat ik deze wilde hebben. Waarom? In 2001 reisde ik samen met mijn zus zes maanden door Amerika. We kwamen in maart in New York aan en zouden eind september vanuit New York weer terug vliegen. In maart stonden de Twin Towers nog pontificaal in de sky ine van New York. Toen was het 11 september en veranderde dit beeld. Een week later vertrokken wij weer vanuit New York. Sindsdien heeft de skyline van New York een speciaal plekje in mijn hart. Vandaar dat ik deze laptophoes zo mooi en ook toepasselijk vond.

laptophoes

Goed beschermd op pad.

Of ik nu ergens in een restaurant ga werken, op vakantie mijn mail wil checken of aan het wachten ben op mijn jongens, ik neem voortaan met gemak mijn laptop mee, met deze handige en beschermende laptophoes.

Neem jij je laptop wel eens mee als je ergens moet wachten?

foto’s lodiblogt/ disclaimer

Meer artieklen

17 thoughts on “Veilig op pad met je laptop in een laptophoes”

  1. Wat een mooi hoesje, goede tip! Kreeg kippenvel toen ik de reden voor deze specifieke hoes las… Leuke motivatie op je bureau trouwens ‘blog als een baas’ 😉

  2. Die is mooi! En ook heel handig. Ik neem zelf m’n laptop altijd mee in zo’n laptoptas, maar dan loop je toch altijd met twee tassen. Niet heel handig vind ik dat.

  3. Heel handig! Ik heb ook een laptop tas voor mijn laptop. Voor mij wel handig omdat ik ook bij mijn vriend werk en de laptop nodig hebt. Dus het elke keer een heen en weer gesjouw dus wel fijn dat het beschermd is. Jeetje wat hebben jullie dan in 2001 een heftige tijd meegemaakt toen jullie terug kwamen naar NY!

  4. Heel vaak. Ik heb zelfs een mini versie van mijn Microsoft Surface gekocht. Ideaal! Alleen een mooie hoes zou ik nog wel kunnen gebruiken. Mooi om er een persoonlijke hoes van te maken

  5. Ik gebruik zelf heel weinig de laptop, mijn vriend neemt hem wel altijd mee als we op vakantie zijn en heeft dan gewoon zo’n rugzak met een speciaal vak voor de laptop. Best een groot ding eigenlijk, dan zou zo’n hoes ook wel erg gemakkelijk zijn.

  6. Wat een mooie laptop hoes! Ik heb er ook altijd een klaar liggen als ik niet mijn rugzak meeneem met daarin een laptop vak.

    Heb je dezelfde foto zelf gemaakt?

    1. Of bedoel je van de skyline? Ik heb de skyline op foto alleen met de Twin Towers. We hebben aan het begin van de reis een boottocht gemaakt, aan het eind van onze reis niet meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *