Glasvezel voor snel en stabiel internet- thuiswerken

heb jij al glasvezel voor snel en stabiel internet?

Werk jij veel thuis? Heb jij tieners die gamen, youtube kijken of ben je zelf graag op het net aan het surfen? Snel en stabiel internet willen we allemaal, maar hoe zit dat nu met glasvezel. Je leest en hoort hier zoveel over, maar hoe werkt het, wat zijn de voordelen en geeft glasvezel echt snel en stabiel internet? Je leest het hier.

Snel en stabiel internet willen we allemaal

Of het nu gaat om internet en televisie, thuiswerken, gamen, mobiel bereikbaar zijn, alles draait thuis om internet. We kunnen niet meer zonder en na de afgelopen tijd is het thuis hebben van snel en stabiel internet misschien nog wel extra belangrijk geworden. Want hoe vaak zaten jullie niet allemaal thuis, de kinderen met online schoolwerk, jij in een online meeting en je partner die bestanden aan het downloaden was?

Een Smart TV is toch niet meer weg te denken

Niet alleen zijn de televisies in omvang veranderd, ook zijn praktisch alle tv’s tegenwoordig verbonden met internet. Ideaal want zo kan je niet alleen Netflixen, je kan op je Smart tv ook Youtube filmpjes kijken, Skypen via internet en natuurlijk gamen. Maar dan wil je wel dat het internet in huis goed is en niet overal is dit zo.

Op zoek naar een Smart Tv? Kijk hier voor Smart-tv’s vergelijken.

De voordelen van glasvezel

Nu zoveel mensen thuis zijn gaan werken en dit in de toekomst waarschijnlijk ook blijven doen, is snel en stabiel internet heel belangrijk voor velen. Dat is ook een reden waarom je tegenwoordig zoveel hoort over glasvezel. Glasvezel zorgt namelijk voor snel en stabiel internet. Het voornaamste voordeel van glasvezel is dan ook dat het internetten snel gaat. Nu is dit ook met de kabel mogelijk, echter bij een dsl-verbinding wordt het internet trager hoe verder je van de wijkcentrale afwoont. Dit nadeel heeft glasvezel niet. Want ook over grote afstanden kan een hoge internetsnelheid geleverd worden. Waarom je nu kan kiezen voor glasvezel boven kabel terwijl beide toch oké zijn. Glasvezel kan vooral heel veel schelen wanneer jij vaak grote bestanden wil downloaden en versturen. De up- en downloadsnelheid bij glasvezel is namelijk hetzelfde.

Heb je voor de Nintendo internet nodig

Online gamen is de manier van ontspannen, ook ik doe hier aan mee. Nu heb je voor een Nintendo Switch geen internet nodig, tenminste niet als je alleen wil spelen. Je hebt wel internetverbinding nodig wanneer je met andere spelers van over de hele wereld wil spelen, vooral voor de jeugd kan dit een reden zijn om graag snel en stabiel internet in huis te hebben.

De keuze voor glasvezel

Mocht je graag snel en stabiel internet en dus glasvezel willen dan is dit nog niet voor iedereen mogelijk, alhoewel je ziet en leest dat er steeds meer glasvezel aangelegd wordt. En of je nu kiest voor de kabel of glasvezel, dit kan heel erg afhankelijk zijn van wat je op het internet doet en met hoeveel je thuis gebruik maakt van internet. Maar dat glasvezel de toekomst heeft, dat is wel duidelijk.

Disclaimer lodiblogt

foto lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept