Een speciaal cadeau voor een jubileum. Maak een magazine

Een speciaal cadeau voor een jubileum. Maak een magazine

Heb jij binnen de familie iemand die vijftig jaar wordt, een jubileum op het werk of een andere gelegenheid om met een speciaal cadeau voor de dag te komen. Denk dan eens aan het maken van een magazine. Een magazine vol verhalen, foto’s en meer. Leuk om te maken en te geven.

Een cadeau voor een feest

Misschien wel meer dan anders voelen we de noodzaak om verjaardagen, feestjes of een jubileum weer meer te gaan vieren. Misschien niet nu meteen en nog niet heel groots, maar de plannen en ideeën om bij elkaar te komen en weer meer te kunnen vieren zijn er zeker. Waarschijnlijk zullen er de komende tijden -als we weer mogen en kunnen- ook heel wat jubileums en trouwdagen gevierd worden en daar hoort dan natuurlijk ook een speciaal cadeau bij.

Een speciaal cadeau

Een speciaal cadeau, anders dan anders, niet het standaard, kom er maar eens op! Jaren geleden is het alweer dat ik op mijn werk een tijdschrift maakte voor een collega die vijftig werd. Wat hebben we alleen al genoten van het maken van dit magazine, laat staan hoe leuk het was toen we het cadeau gaven en haar reactie zagen. Een magazine maken voor een speciale gelegenheid is een hele mooie herinnering waar je heel veel in kwijt kan over de persoon, maar ook zijn of haar familie, vrienden en hobby’s.

Een magazine maken

Een magazine maken kan een speciaal cadeau zijn voor iemand die 50 jaar wordt. Iemand die met pensioen gaat of wat dacht je bij een bruiloft. Hoe leuk is het om samen met familie of vrienden, verhalen, foto’s, quotes, gedichtjes, leuke weetjes en cijfers & feiten van de persoon of personen voor wie het cadeau is bij elkaar te zoeken. Verzamel, vraag hulp van anderen en bundel dit alles in een tijdschrift. Een magazine laten drukken kan natuurlijk ook voor een brochure, een verenigingsblad, een scriptie of jaar verslag. Tenslotte is een magazine naast vermakelijk ook professioneel.

Kies, kijk en maak

Dus zijn je ouders 50 jaar getrouwd, is er een speciale gebeurtenis in het leven van een familielid of een vriend, kom dan met een speciaal cadeau en maak een magazine. Een speciaal cadeau voor een speciale dag.  Maak je een magazine online, dan kies je heel makkelijk het gewenste formaat en papiersoort. Kijk ook naar welke bindwijze je wil gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een magazine met nietjes in de rug of een duurzame wire-o-binding. Laat jouw tijdschrift afdrukken helemaal naar jouw wensen en zorg jij voor een blijvend herinnering.

Nog een paar tips voor een speciaal cadeau

En ben je nu op zoek naar meer leuke en speciale cadeaus denk dan eens aan:

  • Een sierraad wanneer je dochter afstudeert, haar bachelor haalt of rijbewijs.
  • Een kalender van de kleinkinderen voor opa en oma.
  • Mokken met foto’s van de mooiste plekken waar de jarige is geweest.
  • Je eigen briefpapier (als je net afgestudeerd bent) of visitekaartjes.

Kies jouw cadeau zorgvuldig

Omdat voor feest, verjaardag of jubileum het ook gaat, kies een speciaal cadeau en kies het zorgvuldig. Denk na over wat je gaat geven en geef iets wat de jarige of jubilaris ook aan jou doet denken. Maak je een magazine, dan heb je plezier met het maken en met het geven!

foto gratis afbeelding van Karolina Grabowska via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept