Hoe kan je goedkoop bellen, internetten en sms-en

hoe kan je goedkoop bellen?

Goedkoop bellen, internetten en sms-en, we willen het allemaal. De kosten van boodschappen zijn tegenwoordig zo hoog, dat het fijn is wanneer we met bellen en internetten wel goedkoop uit kunnen zijn. Waar ben je het beste uit en wat kies jij? Want wat is het gunstigste voor jou en je portemonnee?

Natuurlijk willen we goedkoop bellen

We bellen helemaal niet zo veel meer, maar als we dan bellen, dan willen we wel goedkoop bellen. Logisch. Toch is voor velen misschien internetten en sms-en nog belangrijker dan bellen, want vooral van de jongere generatie lees je toch vaak dat ze bellen eigenlijk niks vinden.

Of je nu veel belt, veel op het internet zit of sms gebruikt, je wil een goedkope provider. Omdat de meeste mensen niet vast willen zitten aan een abbonement met toestel, kiezen we steeds vaker voor Sim only abonnement. Met een Sim only abonnement heb jij de vrijheid om je eigen toestel uit te kiezen. De kosten die je maakt heb je zelf in de hand en dus kan je met Sim only kiezen voor goedkoop bellen, internetten en sms-en.

Waarom kiezen voor Sim only

Sim Only is een mobiel abonnement, zonder dat je een nieuwe telefoon hierbij koopt. Je ontvangt dus alleen een simkaart. Deze simkaart plaats je in jouw eigen toestel.

Of je nu wel of niet een ‘beller’ bent, wanneer je belt wil je onbeperkt kunnen bellen, maar hoe zit dat nu in een Sim only abonnement? Wist jij dat je heel vaak een onbeperkt kan bellen. Wel zo makkelijk om contact te houden als je niet altijd wilt beeldbellen. Check wel altijd even hoe dit met bellen in het buitenland zit. Stel je komt met pech langs de kant te staan in een ander land, kan je dan ook onbeperkt bellen of betaal je hier wel kosten voor.

Waar kan je op letten bij Sim only

  • je hebt een Simlockvrije telefoon nodig
  • een Sim only abonnement heeft standaard belminuten en sms’jes. Wil je onbezorgd surfen en appen, kies dan voor een sim only met onbeperkt internet
  • let bij het afsluiten op, hoe het zit met opzeggen.
  • Als je op zoek bent naar het goedkoopste Sim only abonnement, kan je voor beter kiezen voor een één- of tweejarig contract.

Een toestel kopen voor kinderen

Wat als je thuis geen vaste telefoon meer hebt en je natuurlijk wel bereikbaar wilt zijn voor de kinderen, dan koop je ook een mobiele telefoon voor ze. Je wil dat ze hier op bellen, sms-en en internetten. Daarbij mogen ze hier ook best een paar apps op kunnen zetten en ze moeten natuurlijk kunnen Whatsappen . Maar als ze jong zijn hoeven de telefoons nog niet zo duur te zijn of geef je jouw oude mobiel. Ook dan is een Sim only abonnement natuurlijk ook heel makkelijk.

Denk aan jouw portemonnee

Steeds meer mensen willen meer denken aan duurzaamheid en aan hun eigen portemonnee. Misschien wat langer met een mobieltje doen en kiezen voor Sim only omdat dit gewoon de goedkoopste manier is om te bellen, sms-en en internetten! Denk aan jezelf en je portemonnee.

.foto gratis afbeelding van Dean Moriarty via Pixabay

Disclaimer lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept