Feelgood Challenge voor vrouwen
Lifestyle

Feelgood Challenge voor vrouwen

Een Feelgood Challenge voor vrouwen. . Een challenge door en voor vrouwen die misschien wel eens een tikkeltje onzeker zijn en altijd maar bezig met wat anderen vinden. Op maandag 3 september ging de challenge van start. Met elke maandag komt een opdracht online. 

Wat is de Feelgood challenge

De Feelgood Challenge is in het leven geroepen door Kimberly (beebsandmoms.nl) en Merel (Lotuswritings.nl). Halverwege een diepgaand gesprek, besloten ze dat het maar eens afgelopen moet zijn met zelfkritiek en bezig zijn met hoe anderen over je denken. Daarom bedachten ze vijftien uitdagingen. Speciaal voor vrouwen zoals jij en ik. Normale vrouwen, in welke maat dan ook. Om elkaar te steunen, een goed gevoel te geven en te laten inzien hoe ontzettend zonde het is dat we ons zo druk maken over onzekerheden die in je eigen hoofd zitten.

Wat heb je nodig voor deze challenge

Het enige dat je nodig hebt voor deze feelgood challenge is een smartphone met internet en een Facebook- of Instagramaccount. Doe mee met #feelgood2018, post per dag je eigen bijdrage en reageer bij de andere lieve, mooie en geweldige vrouwen die meedoen. En heb je niks met uitdaging 4 of 10 of welk nummer dan ook? Dan sla je die lekker over! Het is jouw feestje.

Elke maandag een opdracht

Afgelopen maandag was de eerste opdracht van de feelgood challenge: Waar ben je trots op. Dit is een heerlijk ruim begrip en je zag dan ook veel verschillende verhalen op Instagram #feelgoodchallengeNL2018 voorbij komen. Mooi zoals anderen vertellen over wat ze bereikt hebben. Mijn Waar ben ik tots op, plaatste ik ook op instagram:

https://www.instagram.com/p/BnS4wrUHe6M/

voor vrouwen ( maar natuurlijk ook mannen)

Deze Feelgood challenge is voor zowel bloggers als niet bloggers.  En gericht op vrouwen, maar natuurlijk mogen mannen ook gewoonte doen.

Vandaag komt er een nieuwe opdracht online. Per opdracht kan je kijken of je er iets mee kan en zo niet, dan sla je een week over. Ik ben heel benieuwd wat er vandaag online staat en ik moet zeggen dat ik de verhalen bij de eerste opdracht al hartstikke inspirerend vond.

Als je mee wilt doen kan je je opgeven via de Facebookpagina Feelgood Challenge.

foto’s lodiblogt/pixabay

Meer artikelen

23 thoughts on “Feelgood Challenge voor vrouwen”

  1. Oh, dat is leuk om mee te doen. Heb je ook een link van de facebookgroep?
    Ik zou ook graag een troste thuisblijfmama willen worden trouwens, maar dat is inderdaad nogal “scheef bekeken”. Toch denk ik heel vaak dat het voor de kinderen zelf wel goed. Ik was zelf een zogenaamd sleutelkind, dat is niet echt een fijne herinnering (buiten het “de snoepkast plunderen” als we uit school kwamen.

    1. Ik zet de link even in de tekst, ik dacht dat het misschien niet kon omdat het besloten is, maar kan natuurlijk gewoon. Ik snap helemaal wat je bedoelt. het was hier noodgedwongen, maar ik zou niet meer terug willen.

  2. Sommige mensen hebben altijd hun eigen mening – je mag je daar niet te veel van aantrekken inderdaad – waarom zou een thuisblijvende mama minder waard moeten zijn 😮

  3. Wat een mooie challenge! En op je sabattical kun je trots zijn: soms is het nodig om voor jezelf/je gezin te kiezen, ongeacht wat anderen ervan vinden

  4. Mooie gedachte achter de challenge en heel goed wat je schrijft. Jezelf kwetsbaar opstellen kan je zoveel brengen. Ik kan alleen maar veel respect hebben. Goed gedaan, alles hebben jullie volgens mij zeer weloverwogen besloten en gedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.