Mama Me-time Kit ‘Mijn zomer’ – verrassingspakket voor moeders

Mama Me-time Kit 'Mijn zomer' - verrassingspakket voor moeders

De Mama Me-Time-Kit is een verrassingspakket voor moeders. Een pakket met fijne items om thuis een moment voor jezelf mee te creëren. Met de inhoud kun je met aandacht tijd voor jezelf nemen. Nu is er een special ‘Mijn zomer’ uitvoering, misschien is dit ook wat voor jou!

Zorgen voor jezelf

Zo rond moederdag deed ik mee met een win actie op Instagram en won een Mama Me-Time Kit. Dit alleen was al een verrassing, maar toen ik de kit een paar dagen later thuis kreeg, was de verrassing helemaal groot. Het was super leuk om uit te pakken, omdat de cadeaus allemaal een voor een ingepakt waren. Het leek wel kerstmis voor mij! Ook de inhoud was een grote verrassing en leek gewoon helemaal voor mij gemaakt. Want hoe fijn is het om jezelf af en toe te verwennen.

Mama Me-time Kit 'Mijn zomer' - verrassingspakket voor moeders
Mama Me-time Kit 'Mijn zomer' - verrassingspakket voor moeders
inhoud editie 2 Rise &Shine

Mama Me-time kit

Nu gaan de jongens na al die weken thuis vanaf volgende week weer elke dag naar school. Dat zal raar zijn na al die weken thuis onderwijs. Maar ook weer fijn. Voor hen, maar ook voor mij. Want hoe goed het ook ging, zo met zijn alleen thuis een beetje me-time, daar verlang ik wel weer eens naar. Heb jij dat nou ook, dan is de ‘Mijn zomer’ Mama Me-time kit van Tijd voor mama misschien wel een heel leuk en verrassend cadeau voor jezelf.

Lees ook: Van je woonkamer een klaslokaal maken.

Aandacht voor jezelf

Want het is bijna zomer! Een seizoen waar we vaak lang van te voren naar uitkijken. Dit jaar zal de zomer voor veel van ons er een beetje anders uitzien. Vakanties die aangepast worden of zelfs niet doorgaan. Het is, nu meer dan ooit, aan onszelf om dat wat aandacht verdient uit te vergroten en er desondanks jouw zomer van te maken.

Lees ook: Deze zomer genieten van een vakantie in eigen land.

Wat is de Mama Me-time Kit precies?

De Mama Me-time Kit van Tijd voor mama is een verrassingspakket voor moeders met fijne items om thuis een moment voor jezelf mee te creëren. Met de inhoud kun je met aandacht tijd voor jezelf nemen.

Unieke producten van kleine ondernemers

Wie van verrast worden en uitpakken houdt – én wie wel een (verwen) momentje voor zichzelf kan gebruiken – moet zeker de Mama Me-time Kit bestellen. In de mooie kit vind je prachtige producten die met liefde en zorg zijn uitgekozen. Er wordt waar dat kan voor producten van kleine sprankelende en enthousiaste ondernemers gekozen. En dat maakt de Mama Me-time Kit bijzonder leuk.  

Mijn zomer, het nieuwe thema

Het nieuwe thema is heerlijk zomers. De afgelopen tijd is er in de strijd tegen het virus veel voor ons bepaald. Wat mag en vooral wat niet mag. Deze zomer zal dat, ondanks een versoepeling, niet veel anders zijn. Het is aan ons om dat wat aandacht verdient uit te vergroten en er ondanks misschien veranderende of niet doorgaande vakanties jouw zomer van te maken.

Een zomers pakket voor jou

‘Mijn zomer’ is een zomers pakket waar je bij wijze van spreken zowel ’s avonds voor de tent op je vakantieadres als thuis op de bank veel plezier aan zal beleven. De kit bevat producten die zo op elkaar zijn afgestemd dat je er een eigen mama me-time van kunt maken. Zo bevat deze editie een leuke DIY, een zomers (non-alcoholisch) drankje en nog een aantal fijne ontspannende items.

Verkoopinformatie

De Mama Me-time Kit is een limited edition product dat elk kwartaal via een pre-order systeem wordt verkocht. Mijn zomer kan van 1 juni tot en met 8 juni 2020 worden besteld voor €49,95. Alle cadeautjes worden apart verpakt, zodat het uitpakken één groot feest wordt.  

Een live kit support

Nieuw deze derde editie is de mogelijkheid om voor €9,95 Live Kitsupport bij je kit te nemen. De live kitsupport zal gegeven worden in een besloten Facebook groep. Gedurende 3 weken ga je aan de slag met de inhoud van de kit, maar ook topics zoals samen ontspannen met je kind en tijd voor jezelf nemen ondanks dat iedereen thuis is. Fijne tips en motivatie dus om er echt jouw zomer van te maken.
Daarnaast kun je ook een jaarabonnement op de kit bestellen. Naast al het moois van een losse kit biedt een abonnement ook eigen pré’s zoals:

 • korting of gratis diensten en producten bij geselecteerde partners
 • gratis deelname aan de Live kitsupport. 

De Mama Me-kit een verwen momentje voor alle moeders

Een liefdevol gezinsleven, werk, hobby’s en vrienden zorgen ervoor dat ‘la mamma’ zichzelf een beetje wegcijfert. De Mama Me-time Kit van Tijd voor mama brengt daar verandering in. Met deze stijlvolle kit vol prachtige producten kunnen moeders eindelijk dat (verwen)momentje voor zichzelf nemen.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

11 reacties

 1. zegt:

  wat een leuk pakket!! zou het niet voor mijzelf kopen maar zou het kado doen denk ik maar vind het concept wel heel apart en leuk 😀
  Fijn weekend!

 2. Felice Veenman zegt:

  het pakket ziet er mooi uit! Maar ik ben een beetje eigenwijs: wanneer ik geld uitgeef, wil ik niet verrast worden, maar wil ik weten wat ik krijg!

  1. zegt:

   Dat snap ik ook heel goed Felice en voor dit bedrag wil je ook wel iets wat echt bij jou past en waardevol is voor jou.

 3. Jasmina zegt:

  Wat een heerlijk pakket,ik moet wel bekennen dat ik het wel prijzig vind..jij niet?

  1. zegt:

   Dat ben ik met je eens Jasmina. Het is prijzig en je moet maar hopen dat het pakket ook bij je past. Nu moet ik zeggen dat het pakket die ik won echt helemaal bij me paste en het dan zeker waard is, maar het blijft natuurlijk heel persoonlijk, wat je leuk vind en wat niet.

 4. Ik val meteen als een blok voor dat prachtige notitieboek! Wat is die mooi zeg. Ik voel me helemaal hebberig worden.

  1. zegt:

   Die is leuk he! Hij heeft en ringband dat maakt het makkelijk met journalen.

 5. zegt:

  Het idee is erg leuk, maar inderdaad wel wat aan de hoge kant

 6. Wat een leuk pakket. De prijs is wat aan de hoge kant waardoor ik toch zou twijfelen om het te nemen. Want vaak zitten in dit soort pakjes ook dingen die ik niet leuk vindt.

 7. zegt:

  Ik zou zoiets eerder aan een vriendin cadeau geven dan voor mezelf, omdat ik totaal niet van het creatieve ben, maar het idee is wel heel erg leuk en zeker in deze tijd een leuk cadeau om weg te geven.

 8. wat leuk om cadeau te doen aan men mama 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept