Mama, geef jezelf eens wat me-time en verwen jezelf

me-time en jezelf verwennen

Als thuisblijfmoeder zal je toch genoeg me-time hebben. Ik ben dan wel een thuisblijfmoeder, maar heb het ook super druk. Naast mijn huishouden, blog en twee kleine kinderen heb ik niet de gelegenheid om door de weeks rustig met vriendinnen af te spreken.

Thuisblijfmoeder zijn

Als thuisblijfmoeder heb je toch altijd vakantie? Geloof me er zijn nog steeds mensen die dit denken. Ik haal ze altijd maar snel uit de droom en vertel hoe het leven als thuisblijfmoeder er echt uit ziet. Al ben ik al lang al gestopt met me elke keer verdedigen hoor. Maar goed me-time., daar ben ik dus af en toe ook echt aan toe. Wat ik dan doe?

Lees ook: Als thuisblijfmoeder heb je toch altijd vakantie.

Lees ook: Stoppen met mezelf verdedigen omdat ik thuis blijf bij de kinderen.

Een verlaat moederdag

Zelf ben ik al een paar keer naar een high tea geweest, maar ik wist van mijn moeder dat zij dit nog nooit gedaan had. Sinds ik het huis uit ben doe ik eigenlijk niet meer aan moederdag ( naast een telefoontje) dus ik bedacht dat het wel leuk zou zijn  om samen met mijn moeder naar een high tea te gaan als ‘verlaat moederdag cadeau’.

Chronisch ziek en me-time

Natuurlijk heb ik overdag echt wel tijd voor mezelf en ook ’s avonds wanneer de jongens in bed liggen is alle tijd van mij. Maar echt even op stap gaan, is lastig. Doordat de jongens chronisch ziek zijn en elke dag zorg nodig hebben, moet ik -als ik alleen weg wil gaan- dit altijd plannen met hun zorg. Op zich geen probleem, als ik het maar weet. En zo kwam het dat ik – de vakantie- even samen met mijn moeder kon genieten van tijd voor mezelf.

Lees ook: Een verrassingspakket voor mama.

Hight tea bij Gumleton

Ik ben opgegroeid in Hoorn en vind het altijd heerlijk om hier weer even terug te zijn. Ik vind de straten gezellig en je kan er leuk winkelen. Omdat ik al eens een high-tea had gehad bij Gumbleton, ging ik hier nu ook met mijn moeder heen. Gumbleton zit op de ‘ hoofdstraat’ en is ontzettend leuk ingericht. Aan de wanden hangen planken en hier staan allemaal thee potjes en kopjes op. De tafelkleedjes waren super schattig en de kop en schotels allen in pastel kleuren. Gumbleton doet mij echt denken aan het knusse van thee drinken in Engeland. Daarmee hebben ze hun doel dus echt behaald.

Verwen je zelf eens

Wij kozen voor de middelste ‘high-tea’ en kregen 4 gangen. Twee warm en twee koud, met scones, sandwiches, taartjes en zo veel meer. We konden onbeperkt om thee vragen en hebben uiteindelijk ruim twee en half uur genoten van heerlijk smaken thee en alle lekkere hapjes. Het was een groot succes en ik heb meteen met mijn moeder afgesproken dat we dit vaker gaan doen.

Foto gratis afbeelding pixabay

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. Priscilla zegt:

    Oh heerlijk zo’n high tea! Ik vind het ook moeilijk om me-time te regelen als thuisblijfmoeder. De jongste hangt zo aan mij. Ik voel me dan altijd zo schuldig.

    1. Precies dat heb ik nou ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept