Tuby badcape- een handige uitvinding

tuby badcape invented 4 kids

Tuby badcape van Invented 4 Kids is een handigste uitvindingen voor jou en je kindje. Nooit meer het probleem dat je geen handdoek in de buurt hebt, want deze heb je heel handig om je schouder hangen. Hier lees je precies hoe dit werkt.

Je kindje in bad doen

Als nieuwbakken moeder ben je al ontzettend onzeker en helemaal wanneer je jouw kindje in bad doet en dan met zo een glad en bewegend wurmpje in je armen staat. Met de Tuby Badcape hoef je nooit meer bang te zijn dat je je kind laat vallen en heb je altijd je handdoek bij de hand.

Ervaringsdeskundige bij Invented 4 kids™

Guus welling is uitvinder/ ondernemer en oprichter van Invented 4 kids™. In 1999 ontwikkelde hij de plassticker™. Een sticker waarmee jongens goed leren richten in de wc. Na deze sticker volgde een zindelijkheidstraining gepasseerd op deze plassticker™, waar kinderen sneller zindelijk mee worden. Ondertussen was hij vader geworden en dus ervaringsdeskundige en bracht in 2014 de Baby Shower Glove™ op de markt.

Baby Shower Glove

Samen met je baby douchen is fijn, maar wat het alleen lastig maakt, is dat een baby onder de douche erg glibberig is. Om meer grip op je kind te hebben, heeft Invented 4 Kids™ de Baby Shower Glove™ ontwikkeld, een speciale handschoen die je onderarm grotendeels bedekt. Zodra de Baby Shower Glove nat wordt, plakt de speciale badstof van de handschoen aan je arm en wordt je hele onderarm stroef. Zo heb je beter grip op je baby als je onder de douche staat.

tuby badcape invented 4 kids

De Tuby badcape

En nu terug komend op het bad en afdroog ritueel. Dit jaar wonnen ze de Baby Innovation 2018 Award met de Tuby badcape. In de Tuby badcape zit een verzwaard pootje. Deze gooi je over je schouder. De badcape blijft nu hangen, waardoor jij droog blijft en je twee handen vrij hebt om je zoon of dochter in de badcape te wikkelen.

tuby badcape invented 4 kids

Hier vind je alle verkooppunten en informatie over Invented 4 kids™.

De Baby Shower Glove (one size) kost € 13,95 en is er in vijf uitvoeringen. Het is gemaakt van zacht, ecologisch katoen en draagt het keurmerk ‘Confidence in Textiles’.

De Tuby badcape kost € 29,95 en is er in drie originele uitvoeringen: als een chimpansee met grote oren, een koalabeer met pluizige oren en een pandabeer met zwarte oren. Eén poot van het dier hangt over je schouder en die houdt op een slimme manier de badcape op z’n plaats.

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

20 reacties

 1. Wat ziet dat er super handig uit. Ik heb alleen al genoeg anderen inmiddels ..

 2. Dat ziet er zeker handig uit! 🙂 Ik houd het in gedachten.

 3. zegt:

  Dat is handig!! Die shower glove hebben wij ook!

  1. Wat leuk ( en handig)

 4. Dat lijkt me inderdaad makkelijk ja

 5. Sofie zegt:

  Die moet ik aan mijn zus tonen!

 6. zegt:

  Handig. Dit is allemaal ‘na mijn tijd’ maar dat had ik destijds wel willen hebben.

  1. Precies, dat was mijn gedachte ook!

 7. zegt:

  Als er ooit nog een kindje komt, dan vind ik het heel handig, maar ik denk niet meer dat dat gaat gebeuren 🙂 wel leuk trouwens om ook als cadeau te geven

  1. Precies, ook erg leuk om cadeau te doen.

 8. Wat een slimme uitvinding zeg! De beste innovaties komen vaak van ervaringsdeskundigen!

  1. Dat is absoluut zo!

 9. Veel van dit soort uitvindingen c.q. gadgets vind ik, als minimalist, overbodig, maar die handschoen had ik destijds wel willen hebben en ook daadwerkelijk gebruikt!

 10. zegt:

  Inventief product dit, en heel handig! Voor kersverse ouders een leuk cadeau én ook heel bruikbaar.

 11. zegt:

  Ze komen steeds to h weer met ideale producten aan die Shower glove is ook echt geweldig aldus vrienden

 12. Naast dat ze handig zijn vind ik ze er ook nog eens ontzettend schattig uit zien!

 13. die bbay shower Glove is echt heel handig! ik verkoop hem in mijn winkel. Van de badcape had ik al gehoord, maar ik had me er eerlijk gezegd nog niet in verdiept.
  Gaaf ding!

 14. Ahh wat is dat super schattig!

 15. Juliette zegt:

  Wat super handig! Zoiets eenvoudigs maar voor zoveel meer gemak kan zorgen. Ik ging ook graag met mijn babies onder de douche dus zoiets was echt handig geweest.

 16. zegt:

  Dat is superhandig ding. Jammer dat ik geen baby meer maar heel leuk als een cadeautje/kraamcadeau.
  Vandaag kan je dit bij mij een winnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept