tuby badcape invented 4 kids
Baby Gezin

Tuby badcape- een handige uitvinding

Tuby badcape van Invented 4 Kids is een handigste uitvindingen voor jou en je kindje. Nooit meer het probleem dat je geen handdoek in de buurt hebt, want deze heb je heel handig om je schouder hangen. Hier lees je precies hoe dit werkt.

Je kindje in bad doen

Als nieuwbakken moeder ben je al ontzettend onzeker en helemaal wanneer je jouw kindje in bad doet en dan met zo een glad en bewegend wurmpje in je armen staat. Met de Tuby Badcape hoef je nooit meer bang te zijn dat je je kind laat vallen en heb je altijd je handdoek bij de hand.

Ervaringsdeskundige bij Invented 4 kids™

Guus welling is uitvinder/ ondernemer en oprichter van Invented 4 kids™. In 1999 ontwikkelde hij de plassticker™. Een sticker waarmee jongens goed leren richten in de wc. Na deze sticker volgde een zindelijkheidstraining gepasseerd op deze plassticker™, waar kinderen sneller zindelijk mee worden. Ondertussen was hij vader geworden en dus ervaringsdeskundige en bracht in 2014 de Baby Shower Glove™ op de markt.

Baby Shower Glove

Samen met je baby douchen is fijn, maar wat het alleen lastig maakt, is dat een baby onder de douche erg glibberig is. Om meer grip op je kind te hebben, heeft Invented 4 Kids™ de Baby Shower Glove™ ontwikkeld, een speciale handschoen die je onderarm grotendeels bedekt. Zodra de Baby Shower Glove nat wordt, plakt de speciale badstof van de handschoen aan je arm en wordt je hele onderarm stroef. Zo heb je beter grip op je baby als je onder de douche staat.

tuby badcape invented 4 kids

De Tuby badcape

En nu terug komend op het bad en afdroog ritueel. Dit jaar wonnen ze de Baby Innovation 2018 Award met de Tuby badcape. In de Tuby badcape zit een verzwaard pootje. Deze gooi je over je schouder. De badcape blijft nu hangen, waardoor jij droog blijft en je twee handen vrij hebt om je zoon of dochter in de badcape te wikkelen.

tuby badcape invented 4 kids

Hier vind je alle verkooppunten en informatie over Invented 4 kids™.

De Baby Shower Glove (one size) kost € 13,95 en is er in vijf uitvoeringen. Het is gemaakt van zacht, ecologisch katoen en draagt het keurmerk ‘Confidence in Textiles’.

De Tuby badcape kost € 29,95 en is er in drie originele uitvoeringen: als een chimpansee met grote oren, een koalabeer met pluizige oren en een pandabeer met zwarte oren. Eén poot van het dier hangt over je schouder en die houdt op een slimme manier de badcape op z’n plaats.

Wat jou zij nog wel eens uitgevonden willen zien voor jezelf en je kindje?

foto’s beeldbank

Meer artikelen

22 thoughts on “Tuby badcape- een handige uitvinding”

  1. Wat super handig! Zoiets eenvoudigs maar voor zoveel meer gemak kan zorgen. Ik ging ook graag met mijn babies onder de douche dus zoiets was echt handig geweest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.