herfst herfstmode kleuren
Fashion Lifestyle

Herfst mode: wat worden de kleuren en mode dit jaar

Wanneer ik in de winter op zoek ben naar lente en zomer kleding dan vind ik dit een stuk makkelijker dan in de zomer al tegen de herfst mode aan te lopen. Want eigenlijk heb ik dan helemaal geen zin om die warme kleding te passen. Toch hangen de winkels al weer vol met deze mode. En dus is het tijd om te kijken welke kleuren deze herfst in de mode zijn.

Vanuit mijn luie stoel

Pas geleden was ik in Leeuwarden, de zon scheen en de winkels hingen al vol met warme truien en broeken. Ik had nog helemaal geen zin om te passen of überhaupt te kijken naar die warme kleding. Toch schiet de herfst natuurlijk al weer op. En omdat ik wel benieuwd ben naar de herfst mode en de kleuren die we deze herfst veel zullen gaan zien. Besloot ik om vanuit mijn luie stoel te gaan winkelen.

Collages maken van de herfst mode

Na mijn deelname van vorig jaar aan de Soulstyling Club, maak ik elke periode een collage van kledingstukken die ik graag zou willen hebben. Ik zeg niet dat ik alles koop, maar weet dan wel een beetje waar mijn wensen en ideeën liggen. Zo deed ik dat deze lente al een keer en besloot nu voor de herfst ook een paar collages te maken. Ik kwam terecht op de  website van Peter Hahn. Hier vind je mode voor de stijlvolle vrouw. En als zitten er prijzige artikelen tussen, ik kreeg een goed idee van de herfst mode.

Vrolijke kleuren

Persoonlijk hou ik in de herfst en de winter van donkere, warme kleuren, maar ik wil het niet te somber. Daarom ben ik heel blij met de kleuren deze herfst. Als basiskleuren zijn er de kleuren ecru, bruin  en grijs. Deze aangevuld met,rood, blauw, olijfgroen,  geel, en oranje.

Truien

De truien deze herfst zijn er in veel vrolijke keuren die prima te combineren zijn met de broeken die juist de klassieke kleuren hebben. Een vrolijke rode of blauwe trui op een zwarte broek staat chique met een paar haken en sportief met Biker Boots of gympen.

herfst herfstmode kleuren

Frapp €85,99/  Anna Aura €95,95/  Frapp €55,99

Jurken

De jurken vallen net op de knie en zijn klassieke van kleur. Zelf vind ik het leuk om deze op een door de weekse dag op te vrolijken met een vrolijk gekleurde panty of legging en juist netjes met een passende kleur panty voor een feest of event.

herfst herfstmode kleuren

Looxent €199,95/ Doris Streich €129,95/ Emilia Lay 239,95

Mijn wensen

Ik kan uren op de laptop naar kleding sites kijken en weg dromen bij de mode. Mijn wensen zijn altijd wel duidelijk en met de kleuren deze periode ben ik hartstikke blij. Vooral de jurk van Doris Streich, vind ik heel mooi, net als de kleuren van de truien.

Heb jij jouw herfst collectie al compleet?

foto’s lodiblogt/ Site Peter Hahn, met toestemming

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking/ Disclaimer

37 thoughts on “Herfst mode: wat worden de kleuren en mode dit jaar”

  1. Oh die kleuren zeggen me wel wat! Eigenlijk ben ik totaal geen shopper, vind dat zelfs niet leuk! Maar goed, betekent niet dat ik wel eens wat wil meepikken natuurlijk.

  2. De plaatjes van de kleding zijn bij mij heel erg onscherp! Ik vind het stiekem wel heel erg dat de zomer alweer voorbij is, ik wil me helemaal nog niet klaarmaken voor de herfst.

  3. Ben dit jaar niet van plan om nieuwe (herfst)kleding te gaan kopen. Er ligt nog voldoende in de kast wat nog prima te dragen is. Waarschijnlijk alleen maar wat broeken, want deze slijten bij de vleet!

  4. Ik hou zelf veel van herfstkleuren als oker, smaragd groen en bordeaux en ze passen ook bij mij als herfsttype! Ik shop niet specifiek per seizoen, enkel als ik echt wat nodig heb of eerst andere dingen wegdoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *