soulstyling
Fashion Lifestyle

De resultaten na een jaar soulstyling Club!

Een jaar geleden had ik in januari mijn eerste les van de Soulstyling club. Een club van dames die dat jaar meer wilde leren over kleding, stijlen, opruimen en nog zo veel meer. Wat heb ik veel geleerd dit jaar en wat ben ik veranderd qua kleding keuze. Vandaag neem ik jullie even mee in dit jaar van anders denken en anders kijken naar mijn (kleding) stijl.

Soulstyling Club

Eind 2016 melde ik me aan voor de Soulstyling Club. Een club dames die onder begeleiding van Karin Frenay hun kledingstijl eens  onder de loep zouden nemen en nieuwe stijlen zouden gaan ontdekken. Maar de club ging verder, veel verder. In een jaar tijd leerde ik niet alleen mijn stijl ontdekken, maar keken we naar onze wensen en behoeften. Keken naar kleuren, stoffen en zelfs een stuk psychologie kwam aan bod.

Opdrachten en Pinterest

Elke week kreeg ik va de mail een werkboek en video van Karin aangereikt. De video’s waren duidelijk en erg inspirerend. Karin heeft een fijne stem om naar te luisteren en geeft goede tips en ideeën. Verder kreeg ik elke week een werkboek, met opdrachten. Deze opdrachten konden we bespreken op de besloten Facebook pagina van de Soulstyling Club. De opdrachten waren erg leuk om te doen en kostte de ene keer meer tijd dan de andere keer. De opdrachten als, je kast opruimen, zoeken op Pinterest naar de kleding die je heel mooi vond ( ongeacht wat het kost) en collage’s maken, waren erg leuk. Via de besloten groep op Facebook kregen we veel tips,. Deze kan jij ook ontvangen,want Karin heeft ook een Facebook site waar iedereen een kijkje op kan nemen, voor tips en ideeën

De eerste lessen

Waren de eerste lessen vooral gericht op het uitruimen en bekijken van je kledingkast, De opdrachten gingen al snel naar het kritisch naar jezelf kijken en de stijl die je draagt. We maakte collage’s en stonden kritisch voor de spiegel, onze kleding te bekijken en uit te zoeken. Maar ook bewust gaan winkelen en kleding passen die je nooit zou kopen, maar nu gewoon eens even aantrok om te zien hoe het zou staan. Leuke en inspirerende opdrachten.

Welke onderwerpen kwamen onder andere ter spraken

 • Styling tips
 • Welke accessoires passen bij jou
 • mode trends komende seizoenen
 • Psychologie van stijl
 • Welke stoffen vind je fijn
 • Welk figuur heb je en wat staat jou het beste

Wat ik geleerd heb

Dit afgelopen jaar heb ik ontzettend veel geleerd omtrent kleding, stijl en mezelf.  Ben ik me beter gaan kleden? Absoluut! Ben ik bewuster gaan winkelen? zeker! Weet ik welke kleuren en stijlen mij staan? Ja! Bezit ik minder kleding, maar draag ik alles? Yep. Door de lessen ben ik me veel bewuster geworden in mijn kleding keuze. Ik draag tegenwoordig meer strakkere truitjes, strakke rokken tot over de knie, mooie passende spijkerbroeken en leuke vestjes en tuniek. Ik verstop mijn lichaam niet meer onder dikke truien, maar durf uit te komen voor mijn figuur omdat ik weet dat het me goed staat.

soulstyling

Ben je nou ook geïnteresseerd in de Soulstyling Club, neem dan eens een kijkje op de site en doe inspiratie op over jouw (kleding) stijl. De Soulstyling Club zal dit jaar ook weer Challenges ( van 1 tot 7 maart de -gratis- Mix& Match challenge) en Online adviezen blijven geven. Dus geef je op voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle plannen.

Eerdere artikelen die ik schreef over de Soulstyling club zijn:

Dit artikel vind je misschien ook leuk om te lezen: Mijn stijl en wat ik nieuw kocht.

foto’s lodiblogt

38 thoughts on “De resultaten na een jaar soulstyling Club!”

  1. Hoi Bregtje, als je wilt kan je gratis mee doen aan het volgende online programma van Soulstyling: De Mix and Match Challenge. Het word zeker heel leuk! De link heeft Lodi in de blog gepost. Groet Karin

 1. Wat leuk zeg, ik wist niet dat dit bestond! Ik ga eens een kijkje nemen want ik heb wel een flinke stapel kleding die ik niet weet te combineren 😉

  1. Hoi Irma , als je wilt kan je gratis mee doen aan het volgende online programma van Soulstyling: De Mix and Match Challenge. Het word zeker heel leuk! De link heeft Lodi in de blog gepost. Groet Karin

  1. Hoi Linda, als je wilt kan je gratis mee doen aan het volgende online programma van Soulstyling: De Mix and Match Challenge. Het word zeker heel leuk! De link heeft Lodi in de blog gepost. Groet Karin

  1. Hoi Bregtje, als je wilt kan je gratis mee doen aan het volgende online programma van Soulstyling: De Mix and Match Challenge. Het word zeker heel leuk! De link heeft Lodi in de blog gepost. Groet Karin

  1. Ha Daisy, als je wilt kan je gratis mee doen aan het volgende online programma van Soulstyling: De Mix and Match Challenge. Het word zeker heel leuk! De link heeft Lodi in de blog gepost. Groet Karin

  1. Hoi Dhini, als je wilt kan je gratis mee doen aan het volgende online programma van Soulstyling: De Mix and Match Challenge. Het word zeker heel leuk! De link heeft Lodi in de blog gepost. Groet Karin

  1. Ha Marion, als je wilt kan je gratis mee doen aan het volgende online programma van Soulstyling: De Mix and Match Challenge. Het word zeker heel leuk! De link heeft Lodi in de blog gepost. Groet Karin

  1. Hoi Bryan, als je wilt kan je gratis mee doen aan het volgende online programma van Soulstyling: De Mix and Match Challenge. Het word zeker heel leuk! De link heeft Lodi in de blog gepost. Groet Karin

  1. Hoi Felice, als je wilt kan je gratis mee doen aan het volgende online programma van Soulstyling: De Mix and Match Challenge. Het word zeker heel leuk! De link heeft Lodi in de blog gepost. Groet Karin

  1. Hoi Elke, als je wilt kan je gratis mee doen aan het volgende online programma van Soulstyling: De Mix and Match Challenge. Het word zeker heel leuk! De link heeft Lodi in de blog gepost. Groet Karin

  1. Hoi Felice, als je wilt kan je gratis mee doen aan het volgende online programma van Soulstyling: De Mix and Match Challenge. Het word zeker heel leuk! De link heeft Lodi in de blog gepost. Groet Karin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.