De leukste en vrolijkste bohemian kleding
Fashion

De vrolijkste bohemian lentemode op een rij

Laat de zon maar weer komen, laat de lente zijn intrede doen. Eerlijk is eerlijk, zijn we daar niet weer aan toe. Het mooie weer laat misschien nog wel even op zich wachten, toch kom ik alvast met de vrolijkste bohemian lentemode voor wat kleur in je leven.

Liefde voor de lente

Zoveel mensen hebben het momenteel moeilijk en dat is niet raar. We werken al bijna een jaar thuis en doe jij nog de moeite om je leuk aan te kleden of stap jij ’s morgens in je oude joggingbroek? Zorg jij nog voor een verzorgde look? Dit vele binnen zitten is misschien ook wel de reden dat we juist zo naar de lente verlangen. Hoe heerlijk is het als we de eerste zonnestralen weer op kunnen vangen, maar ook ons winterse witte lijf weer wat kleur kunnen geven? En kleur dat kan zeker met deze dames jurken die ik hier laat zien.

Meer vrolijkheid in je kledingstijl

Vrolijke bohemian lentemode, dat is wat ik laat zien en misschien ben jij niet van de vele kleuren en bloemen en vind je de echte bohemian mode niet jouw stijl. Dat kan absoluut. Het is opvallend, met veel lange jurken, rokken, wijde jeans, veel kleuren en veel accessoires. Een boho leefstijl is eigenlijk dat je 100% van het leven wil genieten, de wereld doorkruisen en daarbij genieten van de natuur en alles wat het je geeft. Je wil jezelf graag versieren met vrolijke kleurrijke stoffen en sieraden. Als bohemian is het leven een feestje en dat laat je graag zien! 

Meer of minder bohemian invloeden

Vind je deze mode misschien te, dan kan je prima een middenweg zoeken bij de vrolijke jurken van OTTO. Deze lentemode is zeker bohemian, qua modellen, kleuren en stoffen, waarbij je zelf kan kiezen of je hier nog meer bohemian aan geeft, door deze jurken bijvoorbeeld te combineren met Cowboy boots, enkellaarsjes, hoeden of vele sieraden.

De leukste bohemian lentemode

Jurken kunnen altijd! Jurken zijn gekleed en speels en door een lengte te kiezen die jou goed past, koop je eigenlijk nooit een miskoop. Welke jurken komen we dit jaar tegen in de lentemode? Ik zet er een paar op een rij:

Lentemode combinere

Heb jij nu jouw favoriete lentemode gevonden, dan wil je deze niet tot de lente begint in de kast hangen, dat hoeft ook helemaal niet. Bohemian mode draag je het hele jaar door. Combineer je bohemain lentemode met een dik vest, een panty of een spijkerjas.

Lees hij: Zo draag je de bohemian stijl het hele jaar.

Koop nu en geniet

Je hoeft je mooie lente jurken of zomermode echt niet in de kast te laten hangen tot de zon weer gaat schijnen. Koop nu die mooie jurk en zorg dat je nu ook al straalt! Wat we moeten het zonnetje toch echt voorlopig nog zelf even in huis halen en dat lukt zeker met deze Bohemian leefstijl.

Lees ook: Beige cowboylaarzen- Zo draag je ze het hele jaar.

foto’s lodiblogt/ beeldbank

8 thoughts on “De vrolijkste bohemian lentemode op een rij”

  1. Ik ben verslaafd aan jurken. Toch vind ik een broek in de winter fijner, warmer. Ik houd ook van de Bohemian look, alleen staat lang me niet. Maar blijven genoeg leuke jurken over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.