Bewaar jouw dierbare momenten met Mooby. Makkelijk, snel en veilig

dierbare momenten

Staat jouw smartphone ook vol met dierbare momenten? Foto’s, video’s, geluidsfragmenten en quotes van jouw kinderen? En is het een dagtaak om alles terug te vinden? Gelukkig is er nu Mooby: een app waar je momenten snel, makkelijk én veilig bewaart.

Zoveel mooie herinneringen

Jullie zullen het wel herkennen. In de jaren heb je zoveel mooie verhalen, foto’s en leuke uitspraken van je kinderen. Allemaal dierbare momenten. De foto’s en filmpjes die we maken, belanden op een grote hoop en zijn meestal lastig terug te vinden. Verhalen verdwijnen naar de achtergrond en unieke momenten en hilarische uitspraken ben je kwijt. Om al deze herinneringen te bewaren, heb je iets nodig wat altijd binnen handbereik is – een mooi vormgegeven plek waar je op een makkelijke en overzichtelijke manier jouw dierbare momenten kan bewaren en makkelijk terug kunt vinden: de Mooby-app.

Jouw schatkist gevuld met mooie momenten

Van de eerste stapjes en dat grappige verjaardagsfilmpje tot hilarische uitspraken van je peuter: met Mooby bewaar je alle dierbare momenten snel, makkelijk én veilig. Door een slim filter dat zoekt op kind, moment, titel of datum, vind je dat ene moment in een fluitje van een cent terug. Geen gescroll of rommelige mapjes, maar in één chronologisch overzicht alles wat je zoekt. Met Mooby kan je ook geluidsfragmenten opnemen. En helemaal leuk: door de kleur, achtergrond en profielfoto aan te passen, maak je voor ieder kind een persoonlijke pagina.

dierbare momenten

Je dierbare momenten delen

Wil je de herinneringen of mooie momenten delen met familie of vrienden? Dat kan. De documenten staan op een goed beveiligde server en per moment kies jij wie je uitnodigt om mee te genieten. Zo wil je misschien de vakantiefoto’s delen met vrienden en familie, maar bekijk je de intieme momenten bijvoorbeeld liever alleen met je gezin. Alles is mogelijk; jij beslist met één druk op de knop wie er meegeniet. Het enige wat je dierbaren hoeven te doen, is de app downloaden. Vervolgens krijgen zij een melding wanneer je iets nieuws in de app plaatst.

meer foto’s tegelijk uploaden

Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je alle foto’s één voor één in een map moet zetten, want per keer kun je er zeker vijftien uploaden. Extra handig tijdens een verjaardagspartijtje of de naderende feestmaand. Want toegegeven, op zulke momenten blíjf je klikken.

Met Mooby bewaar de allermooiste foto’s, video’s en uitspraken van jouw kinderen. Snel, makkelijk en vooral heel veilig. En jij bepaalt wie meekijkt.

Zo werkt de Moody App

Wil jij ook al je dierbare momenten bewaren? Het installeren van de App is heel makkelijk. Ga naar de site van Mooby en download de app op je telefoon. Je kan nu direct beginnen. Eerst vul je je naam en mail adres in. Vervolgens krijg je een code per mail. die je hier invult. Hierna kan je je partner toevoegen, zodat deze ook alle foto’s ziet, maar dit kan je ook overslaan. Dan kies je je kinderen, personalisserd dit met naam en foto’s. Dan kan je beginnen. Je laadt een foto op ( ik begon met een paar mooie foto’s van de vakantie) zet hier de details bij en kiest met wie je het wil delen. Super makkelijk!

Stap voor stap je dierbare momenten bewaren

Hieronder zie je stap voor stap hoe ik de app installeerde en mijn foto’s kon uploaden en in mappen stoppen. Op deze manier kan ik zo al mijn dierbare momenten bewaren:

dierbare momenten

Nu kan je foto’s natuurlijk ook in mapjes op je laptop bewaren. Wat gemakkelijk is met deze app is dat de datum en het verhaal er bij staat. Maar ook dat je verhalen en uitspraken kan noteren. Ook makkelijk is dat je dit allemaal ( indien gewenst) kan delen met familie of vrienden.

Gratis tot 20 foto’s

Na het downloaden van de App zijn de eerste 20 foto’s gratis. Daarna betaal je €1,99 per maand. De App kan hierdoor onafhankelijk en zonder advertenties blijven draaien. Voor familie leden die de App installeren en alleen kijken naar jouw foto’s, blijft de App gratis.

Wat doe jij met alle foto’s die je maakt?

foto’s lodiblogt


Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

9 reacties

 1. zegt:

  Heel gaaf! Doet me qua uiterlijk een beetje aan Pinterest denken. Maar hoe heerlijk als je niet meer constant door allerlei mapjes en duizenden foto’s hoeft te scrollen.

 2. zegt:

  Dit lijkt me een hele gave app, zeker als je kindjes hebt. Al moet ik wel zeggen dat het lijkt op de fotorol van mijn iPhone, dus ik heb al iets soortgelijks. Leuk!!

 3. zegt:

  ik sla alles op op onze eigen server en print eens in de 3 maanden van alles uit wat ik in boeken doe

 4. wat een uitvinding en ik denk een gat in de markt. Ik zet 1x in de zoveel tijd alle foto’s en filmpjes op de pc, maar dat is ook altijd veel werk. Dit lijkt me een perfect alternatief!

 5. Handig zo’n app. Bij mij slingert alles digitaal rond en houd google mijn tijdlijn bij

 6. ik ken het niet, maar wel handig en ook dat familie etc het kan zien.

 7. zegt:

  Mooie app, maar ik zou het toch liever een boekje opschrijven en plakken. Is misschien wat meer werk, maar vind ik fijner, doordat het tastbaarder is, dan een telefoon.

 8. zegt:

  Goed idee om je foto’s zo op te slaan. Bij mij staan ze ook vaak op mijn telefoon en laptop, zonder dat ik ze goed ergens op sla

 9. Oehw Lodi, wat een gave app om te gebruiken. Lijkt me nog helemaal niet zo gek om Mooby te gebruiken. Doet mij denken aan een digitaal fotoboek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept