De mooiste herinneringen bewaren zodat ze altijd dichtbij zijn

De mooiste herinneringen bewaren zodat ze altijd dichtbij zijn

Hoewel dit rare jaar er voor gezorgd heeft dat heel veel niet door ging, zijn er ook veel belangrijke momenten geweest. Mijlpalen of vieringen die je niet wil vergeten. En dat telt natuurlijk voor andere tijden ook, tijden die zijn geweest en die komen. Je wil de mooiste herinneringen bewaren. Hoe? Met foto’s natuurlijk!

Er waren ook speciale momenten dit jaar

Hoe vaak maak jij wel niet zo een ontzettende leuk foto, zet deze op Instagram en Facebook, maar kijk je er later nooit meer naar? Hoe vaak denk jij niet;’ik zou eens een fotoboek moeten maken?’ Ook na dit rare jaar waar we nu in zitten. Want al hebben we ontzettend veel af moeten zeggen, er zijn natuurlijk ook veel mooie dingen wel gebeurd. Denk aan mijlpalen, vieringen, eindexamens, wandelingen of toch een dagje weg. Momenten die je niet wil vergeten. En hoe kan je nu makkelijker herinneringen bewaren dan door foto’s af te laten drukken. En deze dan niet thuis laten rondslingeren, maar inplakken in een album, een collage maken of de foto’s ophangen in de woonkamer.

Terugkijkend op een raar jaar

Hoe we later op dit jaar terugkijken, is voor iedereen verschillend. Wat wel de overhand zal hebben is dat heel veel plannen vorig jaar en dit jaar niet doorgingen. Toch zijn er ook heel veel alternatieven gevonden en alhoewel ik veel minder op stap was dan andere jaren, heb ik genoeg foto’s in mijn fotomapje op de laptop. Foto’s waar ik toch iets mee wil doen.

Een fotoalbum vol herinneringen

Vorig jaar nam onze oudste zoon afscheid van groep 8 en dit jaar is onze jongste aan de beurt. En alhoewel kamp vorig jaar niet doorging, werd er genoeg georganiseerd. Ook voor onze jongste, hij gaat maandag op ‘alternatief’ kamp en zal verderop die week afscheid nemen van school met de eindmusical. Van beide jongens heb ik dan foto’s van het afscheid van school, maar ook van de eerste dag naar de middelbate school, voor de oudste, staat op beeld. Met deze foto’s wil ik iets doen. Dit zijn tenslotte herinneringen die bewaard moeten blijven. Wat ik nu wil doen, is deze foto’s vanaf mijn laptop af laten drukken. Puur om de herinneringen te bewaren, terugkijkend op een raar (school)jaar.

Waarom foto’s laten ontwikkelen?

Kan je niet veel makkelijker een fotoalbum online maken? Misschien wel en dat doe ik ook wel eens. Toch ben ik meer van een fotoalbum zelf maken met foto’s die afgedrukt zijn. Het creative wat je met foto’s kan doen, vind ik ontzettend leuk. lk kan ze verknippen, ik kan er van alles bij schrijven en plakken. Nu ben ik altijd al bezig met Journals, dus knutselen aan een fotoalbum is een en al plezier voor mij. Geen zin om er een album van te maken. Ook geen probleem. Hang de foto’s onder magneetjes aan de koelkast. Plak ze aan de binnenkant van de toiletdeur of hang ze aan een touwtje in de woonkamer en maak er een ‘slinger vol herinneringen’ van. Herinneringen bewaren kan op zoveel verschillende manieren.

De mooiste herinneringen bewaren zodat ze altijd dichtbij zijn

Aan de slag met fotoboeken

In mijn geval ga ik zeker aan de slag met foto’s van het laatste schooljaar. Tenslotte is er toch een eindmusical en hoe leuk is het om blijvende herinneringen hiervan te hebben om later in terug te kunnen kijken in een fotoalbum. Maar ook de foto’s van kamp kunnen hierin en onze vakanties, die van vorig jaar, die heel anders was dan van te voren gepland, maar ook dit jaar. En wat dacht je van de wandelingen die we hebben gemaakt. We hebben genoeg herinneringen die ik in een fotoalbum wil hebben.

Herinneringen bewaren is iets van altijd

Foto’s af laten drukken of fotoalbums maken, is altijd leuk en zeker niet alleen na dit rare jaar. Voor veel mensen is het even doen. Want hoe vaak hoor je niet;’ik moet nog aan een babyboek beginnen en mijn kind loopt al.’ Bedenk hoe leuk het is om in een fotoalbum te kijken, ook later voor jouw kinderen. Dus zoek die mooiste foto’s uit en ga aan de slag!

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept