Herinneringen met een foto op hout

Herinneringen op hout

Een huis vol herinneringen.je houdt ervan of niet. Wil je nu iets stoers inluis, iets anders, denk dan eens aan een foto op hout.  Net even anders, maar past perfect in vele huishoudingen. 

Foto op hout

Foto’s ik hou er van, hoe meer hoe beter. Door de herinneringen die in ons huis hangen komt onze reis elke dag weer even bij me terug. Ik heb heel veel foto’s op canvas en wilde deze keer wel eens wat anders.  Zo kwam ik terecht bij foto op hout. Foto op hout is een dochterbedrijf van fotocadeau.nl. Op deze site vind je echt alles wat je met foto’s kan doen. FotoOpHout.nl print jouw mooiste foto af op hout. Een stoer en natuurlijk product met een unieke houtstructuur. Kies zelf je houtsoort, de positie van de planken, met of zonder whitewash en natuurlijk je formaat. Voor ieder formaat en ieder interieur bieden ze een foto op hout aan.

Blijvende herinneringen

Het mooie van de foto op hout leek me de stoere uitstraling die de foto geeft. Het geeft een hele andere uitstraling aan de foto. Eerst zochten we een foto uit. Er hangen veel foto’s van toen de jongens klein waren en daarom vond ik het leuk om een recentere foto uit te zoeken. Doordat ik verwachte dat de uitstraling stoer zou zijn, koos ik een stoere buiten foto van de jongens op. Het voordeel van de site foto op hout is dat je helemaal zelf het houtsoort, de maat, maar ook hoe de planken liggen uit kan kiezen.

service

De website is makkelijk in gebruik. Aanbevolen wordt om ook een ophangsysteem voor hout er bij te bestellen. Eigenlijk gaat het stap voor stap en heb je in no time je bestelling geplaatst. Vijf werkdagen staan er voor de bestelling, maar toen ik na een week nog niets had gehoord, besloot ik even te mailen. Ik kreeg direct reactie en toen bleek dat mijn opdracht zoek was geraakt. Ze zouden er een spoedbestelling van maken en uiteindelijk kreeg ik hem na acht werkdagen binnen.

Resultaat

Het resultaat is prachtig, de kleur is precies zoals de foto zelf, de uitstraling is super stoer en ik ben echt enthousiast. Het resultaat is nog mooier dan ik had kunnen bedenken.

Bij foto op hout heb je veel meer keus dan alleen deze stoere foto. Ook foto op canvas, aluminium, forex, poster fo plexiglas is mogelijk. Keuze genoeg dus. Benieuwd geworden? Neem zeker eens een kijkje op de site van foto op hout.nl

Lees ook: Wat hout kan doen voor je interieur in de woonkamer.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept