Haken en breien voor het thema klein

haken en breien, knuffels, klein, kinderen

Het crea cross thema van deze week is Klein. Het afgelopen jaar heb ik al heel wat haakwerkjes gemaakt voor kinderen en baby’s. Deze laat ik nu zien. Haakwerkjes van heel in het begin en haakwerkjes die zo enthousiast werden ontvangen, dat ik ze op verzoek voor anderen maakte.

Crea Cross thema klein

Elke week is er een nieuw thema om je creativiteit te uiten, deze week is het thema ‘klein’. Elke week is het zo leuk om te zien hoeveel verschillende ideeën over de thema’s tot uiting komen.

Baby sokjes breien

Om met klein te beginnen, kom ik eerst uit bij de baby sokjes die ik heb gemaakt. Ik heb een ‘ Beginnen met breien’ boek en hier stond onder anderen baby sokjes in. Het is ontzettend leuk om deze te maken, je hebt een restje wol nodig en breien maar. Altijd makkelijk om in huis te hebben, om ze weg te kunnen geven of op te kunnen sturen bij de geboorte van een kindje van vrienden en kennissen.

Knuffels haken hoe meer hoe beter

Mijn kinderen zijn dol op knuffel beesten. Hoe meer hoe beter. Hun hele bed ligt vol ( en ze zijn niet eens klein :)) en ze vinden het heel leuk om mij een opdracht te geven van welke knuffel ik moet maken. Ze kijken dan met me mee op Freubelweb en kiezen uit wat ze graag willen. Ik begon mijn haak carrière met het oefenen uit het boek: Ik leer haken. Na eerst een paar rechte lapjes begonnen de opdrachten,  Stoere Stijn, Snoes de Muis en Alleskunner Albert.

Vervolgens begonnen na de kleine projecten, de grotere projecten. Mollie het varken, Yaki de draak en Blitz het ruimtewezen uit de kinderboeken van Rian Visser.

klein Mollie 

haken knuffels

Blitz heb ik meerdere keren gehaakt, nadat ik een foto op Facebook had geplaatst. kreeg ik de vraag om deze ook voor anderen te haken. Super leuk om te doen en weg te geven.

Lees ook: Blitz het ruimtewezen haken- van kinderboek tot haakpatroon.

Blitz kinderboeken ruimtewezen

Heb jij een creatieve blog met het thema Klein, plaats deze dan in de Link-up op de site van Kreanimo en kijk mee naar alle invullingen die aan dit thema zijn gegeven.

Foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

5 reacties

  1. Ik vind het knap van je! Superleuke knuffels. Ik zou ze ophangen aan een hoepel in de kamer of zo. Ze zijn het waard om gezien te worden.

    1. zegt:

      Dank je Nicole! Leuk idee om te doen, ik ga er eens naar kijken of me dat lukt.

  2. Oh wat zijn ze leuk! Fijn dat je weer meedoet, Lodi!

    1. zegt:

      Het zijn ook elke keer weer super leuke thema’s Ilse. Ik doe graag mee!

  3. zegt:

    Wat een schattig baby sokjes ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept