Betaalbare trends in de kindercollectie herfst/ winter 2019

Ideaal dat ik de kindercollectie van de herfst/winter gewoon online kan kopen. De jongens houden niet van winkelen en hoeven de deur er niet meer voor uit en ik kan rustig op zoek naar de betaalbare trends van dit jaar.

Moeten we echt mee winkelen

Wanneer ik tegen de jongens zeg dat we gaan winkelen, dan kijken ze niet bepaald blij. Of dit nu is omdat ze jongens zijn, ze vinden er gewoon niks aan. Nu wil ik natuurlijk niet zeggen dat geen een man of jongen van winkelen houdt. Maar toch als ik mijn jongens vergelijk met mezelf, dan was ik altijd super enthousiast als mijn mijn moeder zei dat ik wat nieuws moest hebben. En komt dit nou doordat er voor vrouwen veel meer keus is in kledingwinkels? Ik zou het niet weten. En kreeg ik de jongens voorheen nog wel mee met de zin; ‘na het winkelen mogen jullie even in de speelgoedwinkel kijken.’ Gaat dat tegenwoordig in onze winkelstraat niet meer op.

Online shoppen voor een betaalbare kindercollectie

Wat dat is het toch makkelijk dat je tegenwoordig online kan winkelen. Hier kan je op zoek gaan naar een betaalbare kindercollecties. Omdat de jongens zo snel groeien, let ik er toch wel op dat de kleding die ik koop betaalbaar is. Maar wat zijn nou betaalbare trends deze herfst/winter voor de jongens en waar vind ik deze kleding voor jongens? Blij maak ik ze met een kindercollectie die stoer is, maar ook sportief. Stoere broeken, trendy sweaters, coole jassen en hippe T-shirts met gave prints. Ook vinden ze grappige prints heel leuk om te dragen. Kleding die tegen een stootje kan omdat de jongens altijd aan het ravotten zijn, kleding die er goed uit ziet en comfortabel zit. Ik ben op zoek naar een complete kindercollectie met de mooiste jongenskleding voor deze tijd van het jaar. Hieronder geef ik wat ideeën voor leuke, stoere kleding.

kindercollectie
4PRESIDENT-Jayno.nl
Retour Denim De Luxe -Jayno.nl

Betaalbare kindercollectie

Met bovenstaande kleding kan ik de jongens echt blij maken. Stoere broeken en trendy truien. Lekker warm voor deze herfst en winter. En de kleding is betaalbaar, daar ben ik weer blij mee.

Ben jij al helemaal herfst en winter proof qua kleding?

Update 2023, de winkel is permanent gesloten

foto’s Jayno.nl/pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

12 reacties

 1. zegt:

  Eigenlijk best gek dat er voor jongens vaak toch een stuk minder te kiezen valt op de kinderafdeling. Online shoppen vind ik zelf de uitvinding van de eeuw, als het om kleding gaat, want ik heb shoppen nooit leuk gevonden. Kleding passen, drukte, niet vinden wat je zoekt, bluuuuh

 2. zegt:

  Mijn kids zijn millenials en voor hen is online shoppen doodnormaal. En eerlijk gezegd vind ik het zelf megahandig.

 3. Linda zegt:

  Ziet er goed uit. Mijn zoon van negen gaat ook niet graag mee, de meiden wel. Maar zo wat online kopen moet ik ook niet doen. Meneer heeft een uitgesproken mening, maar dat heeft ook een voordeel. Dan kan ik gericht mee zoeken.

 4. zegt:

  wat is tegenwoordig nog typisch herfst-winter kleding? Doordat het verschil tussen seizoenen steeds minder wordt, heb ik qua kleding ook steeds minder typische herfst/winterkleding.

  1. zegt:

   Ik heb toch echt wel andere kleuren aan hoor nu in de herfst en winter. Ik vind het juist ook wel leuk om weer andere items uit mijn kast te kunnen pakken.

 5. Alexandra zegt:

  Leuke kleding voor de jongens. Zelf geen kids, maar geen reden om niet online te kopen. Tegenwoordig moet je haast wel omdat er gewoon niet altijd een winkel is. Nadeel is dat ik soms verzendkosten betaal voor het passen omdat het me niet stond of paste.

  1. zegt:

   Dat vind ik ook, absoluut. Ik bestelde laatst een jurk en de verkeerde jurk werd toegestuurd, ik moest toen wel de verzendkosten betalen. Je begrijpt, hier koop ik nooit meer.

 6. zegt:

  hier zijn ze nooit klaar haha maar ze hebben al heel wat herfst collectie binnen gehaald 😀

 7. Tania zegt:

  Mijn zoontje is nog jong dus ik kan kopen wat ik wil voor hem hahaha.

 8. aangezien ik geen kids heb, kan ik hier niet over mee spreken 🙂 maar zie wel dat je goede smaak hebt!

 9. Marieke zegt:

  In zoverre herfst- en winterproof; als ze niet ineens een groeispurt maken. Ik blijf broeken en shirts opbergen in de tassen 😉

 10. zegt:

  Leuke smaak! Helaas heb ik ook geen kinderen. Dat blijft ook nog wel even zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept