Waarom zou je een telefoonhoesje kopen?

Waarom zou je een telefoonhoesje kopen?

Koop je een mooie nieuwe telefoon, verstop je deze meteen weer in een hoesjes. Waarom zou je dat doen? Je bent toch super voorzichtig met je nieuwe mobiel. Toch is het verstandig om een telefoonhoesje te kopen.Want het zal je toch niet gebeuren dat je telefoon beschadigd raakt!

Je telefoon verstoppen in een hoesje

Je hebt een mooie smartphone gekocht en je vraagt jezelf misschien af waarom je dit product in een hoesje zou verstoppen? Het antwoord is simpel: omdat het kwetsbaar is. Die kwetsbaarheid is met alle extra mogelijkheden alleen maar groter geworden. De robuustere, oude mobieltjes konden minder, maar waren daardoor wel steviger en dus minder snel kapot. Ga je een Huawei p20 lite case kopen, of uiteraard een ander model afhankelijk van je smartphone, bedenk dan wat voor jou wel handig zult zijn. Wil je je smartphone gewoon laten zien, kies dan voor een transparante back cover. Zo ben je toch beschermd, maar is de telefoon wel gewoon zichtbaar. Maar een book case kan jouw telefoon juist weer iets heel persoonlijks geven.

Waarom zou je een telefoonhoesje kopen?
Waarom zou je een telefoonhoesje kopen?

Een persoonlijk tintje aan je telefoonhoesje

Door te kiezen voor een book case, een telefoonhoesje die meer op een mapje lijkt, is het soms misschien minder handig omdat je altijd het ‘boekje’ moet openslaan. Maar daar staat wel weer tegenover dat je meestal meerdere mogelijkheden hebt om pasjes mee te nemen en zelfs papiergeld. Daarnaast is een book case persoonlijker, omdat de cover veel meer opvalt en niet alleen maar aan de achterkant zit. Je kunt hoesjes met heel veel kleuren en patroontjes vinden. Zelfs eigen foto’s kan je erop laten drukken. Maar ook andere, prachtige afbeeldingen zijn te koop bij de webshops. Een telefoonhoesje kopen is dan ook een persoonlijke aangelegenheid, want je loopt er immers toch de hele dag mee te showen!

Bescherming voor je telefoon

Natuurlijk is een telefoonhoesje bestellen vooral belangrijk voor de bescherming van je kwetsbare toestel. Hij kan altijd ergens vallen en is dan toch beter beschermd. Of je nu zelf zo onhandig bent om het uit je vingers te laten glippen (bij wie gebeurt dat nou echt nooit?) of een ander die er tegenaan stoot als het op tafel ligt: een ongeluk zit in een klein hoekje. Je telefoon dus continue beschermd hebben door het in een hoesje te stoppen is vanzelfsprekend aan te bevelen. Een beschermlaagje tegen krassen kan nog een extra optie zijn!

Voor mij is het echt nodig

Zelf heb ik eigenlijk altijd een book case telefoonhoesje, dit omdat ik mijn telefoon altijd in mijn tas heb zitten, om deze reden heb ik gewoon een goede bescherming nodig, tenslotte liggen mijn sleutels ook in deze tas en ik wil geen krassen op mijn telefoon. Ook kan ik nog wel eens een klein beetje onhandig zijn, dus goede bescherming is hier echt nodig en laten we wel zijn, erg is dit niet. Je hebt zoveel leuke, verschillende en persoonlijke hoesjes, je kan er altijd wel een vinden die helemaal jouw stijl is.

foto’s lodiblogt/beeldbank

Over de auteur

Copywriter, schrijver, reiziger en modeliefhebber. Ik deel tips, ervaringen en laatste trends. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

All you need is love and a boho outfit

14 reacties

 1. zegt:

  Telefoons vind ik stiekem maar saaie dingen, maar hoesjes maken ze vaak leuk. Ik heb ook het liefst een book case, maar die waren er niet voor mijn type telefoon toen ik ‘m kocht. Inmiddels is ie twee jaar oud, dus nu moet ik er vast wel ergens één op de kop kunnen tikken.

 2. zegt:

  Ik ben zo dol op lekkere vrolijke telefoonhoesjes. Momenteel heb ik wel een simpele, bordeauxrode om mijn telefoon, maar er zijn vrolijke zomerse hoesjes onderweg

 3. Ben dol op telefoonhoesjes. Tegenwoordig zijn er zoveel leuke printjes! Die van mij is wel echt aan vervanging toe en is eigenlijk ook super saai haha

 4. zegt:

  hier is het een verplichting haha aangezien onze meiden rustig 4 iphones per jaar er door heen rammen 🙁 en buiten dat het staat ook gewoon leuk al heb ik dan wel een doorzichtige haah

 5. Ik durf niet goed zonder hoesje. Mijn smartphone valt nog wel eens, en zonder hoesje zou hij zo stuk zijn.

 6. zegt:

  Zo leuk deze printjes! Ik heb altijd een hardcase en het liefst van IDeal of sweden! Ze fleuren mijn saaie telefoon op!

  1. zegt:

   Ik heb ze wel gezien, ja, die zijn ook heel erg leuk!

 7. Jasmina zegt:

  Ik maak ook altijd gebruik van een hoesje,wel 1 waar al mn 600 pasjes inpassen,haha

  1. zegt:

   🙂 makkelijk he! Ik vind dat ook ideaal.

 8. zegt:

  Ik heb een saaie blauwe bookcase, eentje waar ik ook nog wel wat andere zaken in kwijt kan

 9. zegt:

  Ik heb een hele saaie bookcase nu. Er was niet zoveel keuze toen ik hem kocht. Eigenlijk wordt het dus tijd, verjaardag, moederdag, in het verschiet voor een leukere. Wel weer een bookcase, die vind ik ook fijn met vasthouden aangezien die telefoons ook steeds groter worden.

  1. zegt:

   Ik vind een book case ook erg fijn qua vasthouden.

 10. Ik vind de hoesjes de telefoon juist leuker maken haha! Ik heb nu ook een bookcase, omdat ik het vooral handig vind dat ik dan ook mijn pasjes zo bij de hand heb. Maar eigenlijk vind ik alleen zo’n achterkantje een stuk leuker, heb je vaak ook meer keuze in.

  1. zegt:

   Ik zie ook zoveel leuke hoesjes met alleen die achterkant, maar ik moet ook echt een book case hebben, ik ben te bang dat mijn scherm anders kapot gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept