Telefoonhoesjes IPhone 7- Winactie
Blog

IPhone 7 telefoonhoesje- goede bescherming mobiel

Deze week bestaat lodiblogt.nl een jaar en dat ga ik vieren. Een jaar gelden koos ik voor een eigen domein naam en deed een studie. Dit heeft zich uitbetaald in veel meer lezers. Super leuk en daarom heb ik vandaag een winactie. Namelijk een telefoonhoesje voor je iPhone 7.

Hoera een jaar

In 2011 begon ik met blogger. Eerst tijdens onze reis van zeven maanden door Amerika en Canada voor de website love2bemama en later ook voor Boyslabel. Ik stopte hiermee toen ik op een gegeven moment een studie tot gewichtsconsulent ging volgen en het blogger een beetje in de vergetelheid viel. Echter in 2015 pakte ik mijn oude hobby schrijven weer op en begon weer met blogger. Eerst zat er niet veel regelmaat in en was eigenlijk heel erg zoekende naar mijn stijl.

Lodiblogt

In februari 2016 besloot ik mij naam om te zetten naar een eigen domein naam. Koos een mooie huisstijl en zo ontstond mijn eigentijdse Lifestyle Blog; lodiblogt.nl. Ik besloot drie keer per week een blog te plaatsen en begon met een thuisstudie Bloggen en Columns schrijven bij thuisstudie.nl. Aan deze studie heb ik ontzettend veel gehad. Het opzetten van eens site was me al bekend, maar zaken rondom SEO, Google en meer was nieuw. Ook ging ik dit jaar leuke samenwerkingen aan, mocht winacties organiseren. En ik leerde heel veel webwinkels kennen waar ik regelmatig over schrijf.

Winactie

Uit zo een samenwerking is nu een hele leuke winactie ontstaan. In samenwerking met Smartphonehoesjes mag ik twee iPhone 7 telefoonhoesjes weggeven.

Lees ook: Hip en hot, de mooiste hoesjes voor je mobiel.

Ik mag weggeven:

Beide geschrikt voor de IPhone 7

Hoe kan je winnen?

Heel simpel. Laat onder deze pagina of op mijn Facebook pagina lodiblogt een bericht achter of je het hoesje of de portemonnee wilt winnen. Natuurlijk vind ik het leuk wanneer je mijn Facebook pagina een duimpje wilt geven.

De winactie duurt tot vrijdag 3 maart 20.00.

Gefeliciteerd Aniek met het telefoonhoesje en Jan, gefeliciteerd met het portemonnee hoesje. Ik heb jullie beide een mail gestuurd voor jullie adres gegevens.

Foto’s Lodiblogt

17 thoughts on “IPhone 7 telefoonhoesje- goede bescherming mobiel”

  1. Prachtige actie omdat ik er een nodig hebt. had een witte al zovaak met Jif schoongemaakt dat ook de rode molen er vana is. Samsung Galaxy X5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.