Bijzondere cadeaus maken gelukkig

bijzondere cadeaus voor een bijzonder iemand, denk aan sieraden.

Bij Applepiepieces vind je bijzondere cadeaus die jou gelukkig kunnen maken. Wat dacht je van armbanden, kettingen, oorbellen en accessoires allen met een feel good symboliek die jou helpen gelukkig te zijn. En de sieraden zijn ook nog eens super mooi en draagbaar!

Surprise

Een surprise bag in de bus ontvangen, is natuurlijk al ontzettend leuk. Maar een surprise bag van een webwinkel met bijzondere cadeaus is wel heel speciaal. Applepiepieces staat voor bijzondere cadeaus die je gelukkig maken. En gelukkig werd ik al meteen van de verpakking van de suprise bag. Het was heel mooi ingepakt. Elk item stuk voor stuk, met strikjes en glitters. Ik word hier persoonlijk heel blij van om te mogen ontvangen. De producten die in de surprise bag zaten en de producten op de site hebben stuk voor stuk een verhaal. Het is niet zo maar een ketting of een gelukshangertje die je geeft of krijgt. Er zit een boodschap bij. Hierdoor is het ontzettend leuk om te krijgen of cadeau te doen.  Er is namelijk over ‘nagedacht’.

Wat zat er in de suprise bag:

De surprise bag. Super om te mogen ontvangen, maar wat zat er in? Wat meteen opvalt is de Wish Wisely Crystal , die in het pakket zat  Hoe werkt deze Wish Wisely? Doe een wens terwijl je het heldere Swarovski kristal-hartje om je hals of pols knoopt. Draag de Wish wisely vervolgens tot het koordje is versleten en je wens klaar is om uit te komen.

Verder kreeg ik een Mermaid’s gift ketting. Een suikerroze ketting met een blokje Varisciet. Varisciet is de ‘anti-stress steen’ die je jezelf laat zijn, opbeurend werkt en moed geeft. Een ketting die mij heel erg aanspreekt. Ik ‘hou’ van dit soort hangertjes. Ik heb ook altijd het idee, dat het wel iets met me doet en anti-stress spreekt mij zeker aan. Ook een beetje meer moed kan ik altijd wel gebruiken.

bijzondere cadeaus met een bijzondere betekenis, namelijk een anti-stress steen

Ook zat er een Japanse Lucky Neko gelukshanger van porselein in de Superise bag. Deze staat symbool voor bescherming.Elk porseleinen gelukshanger staat symbool voor iets anders. Bijvoorbeeld gezondheid, liefde of huwelijksgeluk.

een gelukshanger om cadeau te doen

Hele persoonlijke bijzondere cadeaus

Super leuke items in een Suprise bag. Het leuke aan de items, maar dat zie je ook terug op de site van Applepiepieces vind ik de mogelijkheid om het als bijzondere cadeaus te geven. De sieraden en hangers staan steeds voor iets. Geluk, anti-stress, een boodschap, een wens, een symbool of een herinnering.

Appeltaart

Eigenaresse van Applepiepieces is Mariko. In 2008 begon zij met haar webwinkel. Nu, anno 2016 zijn de armbanden, kettingen, oorbellen, accessoires en concepten bij Applepiepieces nog steeds veel meer dan alleen een ‘mooimaker’. Happy tears, Atelier Naber, Silver luck, Souvenirs of life, Wish wisely’s, Wish birdies en Lucky neko’s, zijn allemaal ontstaan vanuit het idee dat je iets met je meedraagt waar je je goed bij voelt. Dat kan een dierbare herinnering, bijzondere betekenis of vurige wens zijn.

Een ‘Applepiepieces’ is dus uitermate geschikt als lief cadeau.

Nieuwsgierig geworden naar de site of op zoek naar een mooi, persoonlijk, bijzondere cadeaus, neem snel eens een kijkje bij Applepiepieces.com

Lees ook: Sieraden bij een bohemian kledingstuk, van uitbundig tot bescheiden.

handtekening Lodi blogger en copywriter

Foto lodiblogt/ pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

4 reacties

 1. Leuk zo’n verrassingspakket. Zeker als er dingen in zitten die je echt leuk vind.

  1. zegt:

   Ja het was echt helemaal aan mij besteed! Echte hebbedingetjes die ik leuk vind:)

 2. Margo zegt:

  Even gekeken bij Applepie Pieces, leuke dingen daar! En graag gelezen bij jou.

  1. zegt:

   Leuk he! Ik vind de boodschap achter de sieraden ook zo ontzettend leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept