Duurzame kinderkleding en babykleding koop je gemakkelijk online

Duurzame kinderkleding koop je makkelijk online

Ben jij op zoek naar duurzame kinderkleding of babykleding, dan kan je die heel makkelijk online kopen. Hip en duurzaam gaat namelijk heel goed samen bij de conceptstore Tokkelientje. Hier vind je duurzame kinderkleding, babykleding, accessoires, speelgoed en meer.

Duurzame kinderkleding koop je online

Met de boodschappen die steeds duurder worden, energie prijzen waar we niet meer van weten of ze stijgen of dalen en het milieu waar we aan willen denken, kopen steeds meer mensen duurzame kleding. Ook voor kinderen koop je duurzame kinderkleding en wel bij Tokkelientje.

Geef kleding door

Tokkelientje is een is een conceptstore met duurzame kleding voor kinderen en baby’s. Hippe kleding, voor jongens en meisjes waarbij goede kwaliteit hoog in het vaandel staat. Door deze goede kwaliteit kan de kleding prima een tweede leven krijgen bij broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes. Tenslotte groeien kinderen zo snel uit hun kleding, zeker wanneer ze jong zijn. Het is zonde om deze dan niet door te kunnen geven.

Een conceptstore met vele mooie merken

Bij Tokkelientje vind je verschillende merken, zo heb je hier 1+ in the family, een Spaans merk met kinderkleding in mooie zachte natuurlijke kleuren. Of wat dacht je van Sproet & Sprout, kleding met neutrale kleuren en leuke opdruk. Maar deze conceptstore verkoopt nog heel veel meer merken kinderkleding.

Goed voor je portemonnee

En bij Tokkelientje koop je meer dan alleen duurzame kinderkleding, Je koopt hier ook luiertassen, speelgoed en accessoires. Lifestyle producten als spenen, kinderkamer accessoires en hydrofiele doeken. Met duurzame producten denk je niet alleen aan het milieu, het is ook goed voor jouw portemonnee. Kleding die twee of drie kinderen mee gaan, speelgoed wat niet kapot gaat. Duurzaamheid staat bovenaan!

Je kan nog meer met duurzaamheid

Ook bij kinderen en baby’s kan je ontzettend veel doen aan duurzaamheid, denk aan shampoo bars voor kinderen, wasbare luiers of navul verpakking shampoo. En kijk naast duurzame kinderkleding ook zeker voor bijvoorbeeld houten speelgoed. Goed voor het milieu maar zeker voor jouw portemonnee.

foto gratis afbeelding van Jill Wellington via Pixabay

Disclaimer lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept