shoeby nicolette van dam
Fashion Lifestyle

Back to school met Shoeby & Nicolette van Dam

Het is feest, bij Shoeby! Na de succesvolle dameslijn van Fred van Leer gaat Shoeby opnieuw een knallende samenwerking aan: dit seizoen lanceert de winkelketen een kleurrijke meisjescollectie met Nicolette van Dam. En alhoewel ik twee jongens thuis heb, betekent dat niet dat ik persberichten als dit niet zal delen. Dus alle meisjes-moeders opgelet, laat jouw meiden dit jaar in deze hippe collectie naar school gaan.

Match made in heaven

Een match made in heaven, want de presentatrice en actrice wordt op social media dagelijks overladen met leuke reacties op de outfits van haar twee dochters (6 en 4). Nicolette heeft een unieke stijl én een neus voor wat kinderen leuk vinden. Daarbij hebben zij en Mieke van Deursen van Shoeby al jarenlang een goede klik. De vrouw achter het modemerk stuurde regelmatig kleding uit haar eigen kidscollectie op. Toen al brainstormend over leuke looks en kidstrends een samenwerking ter sprake kwam, was Nicolette dan ook direct enthousiast. “Het is een feestje om onze meisjes aan te kleden. Dat ik nu zelf kan meewerken aan een meisjescollectie die in de winkels komt te hangen, vind ik waanzinnig leuk.”

Van army tot zachtroze

De collectie, met als thema Back to School, is speciaal ontworpen voor meisjes van 2 tot 8 jaar en geïnspireerd op alles waar jonge meiden gek op zijn: van verschillende prints en symbolen tot zachtroze, zwart en army. De kleding is dus niet alleen geschikt voor echte meisjes-meisjes, maar ook voor stoere chicks met een eigen stijl. Verder zijn de items op verschillende manieren te combineren en – minstens zo belangrijk – ook nog comfortabel. Nicolette: “Zo is een knoopje in de nek met lang haar niet prettig, moeten kinderen zich goed kunnen bewegen en mogen de materialen zeker niet kriebelen.”

Ook vond Nicolette het belangrijk dat de collectie niet te kinderlijk zou worden. “Dit heeft goed uitgepakt, want ik zou sommige items zelf ook wel willen hebben. Kinderen moeten we serieus nemen, maar wel met een knipoog, want ze zijn nog zo jong.”

shoeby Nicolette van Dam meisjescollectie

Wanneer verkrijgbaar?

De collectie van Nicolette van Dam is vanaf 31 augustus 13:00 uur te koop in alle 220 Shoeby winkels én online.

shoeby Nicolette van Dam meisjescollectie

Over Shoeby

Shoeby is een van de snelst groeiende modebedrijven in Nederland. In 1981 werd de eerste winkel in Den Bosch opgezet door Mieke en John van Deursen. Wat op zeventig vierkante meter begon, is in ruim 35 jaar uitgegroeid tot een omnichannel formule met 220 winkels en een webshop. Bij Shoeby draait alles om de klant. In elke Shoeby-winkel is er daarom een personal shopper aanwezig die de klant voorziet van persoonlijk stijladvies. Shoeby ontwerpt en ontwikkelt eigen collecties. Exclusief bij Shoeby zijn verkrijgbaar: het dameslabel Eksept, het herenlabel Refill, en voor kids de eigen labels Jill en Mitch.

shoeby Nicolette van Dam meisjescollectie

Over Nicolette van Dam

Nicolette van Dam is presentatrice en actrice. Samen met echtgenoot Bas heeft ze twee dochters, Lola-Lily (6) en Kiki-Kate (4). Met haar broer Sebastiaan runt ze Brasserie van Dam in Amsterdam. Nicolette is ambassadrice van UNICEF en de Nationale Postcode Loterij. Daarnaast is Nicolette een van de populairste vrouwen op social media in Nederland. Volg Nicolette op Instagram @nicolettevandam1.

Je vind Shoeby ook op Facebook en Instagram

Een super leuke meisjescollectie volgens mij!

Net als ik jongens in huis? Kijk dan eens hier voor stoere jongens kleding.

foto’s persbericht

2 thoughts on “Back to school met Shoeby & Nicolette van Dam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *