Feestkleding: de nieuwe party collectie van My Jewellery

party collectie

Zwierige flared broeken met glitter, zwarte jurkjes van transparante stoffen met gouden sterren en shiny details als glitters en pailletten; de party collectie van My Jewellery heeft alles in huis om de feestdagen samen stylish te vieren. Laat je inspireren en ‘get the party look’. 

De Bohemian look

Dat ze bij My Jewellery naast sieraden ook super leuk kleding hebben, heb ik hier al vaker verkondigd. Ik ben dan ook fan van hun collectie. Veel kleding heeft die bohemian look die ik zelf zo leuk vind. Denk aan klokmouwen, zwierige rokken en jurken.

Lees ook: De Vintage Initial Necklace van My Jewellery

De nieuwe party collectie van My Jewellery

De party collectie van My Jewellery vind ik persoonlijk weer erg mooi. Tegenwoordig kleed ik me meer en meer met kleuren, maar zo voor de feestdagen blijf ik altijd fan van zwarte stijlvolle kleding. De party collectie van My Jewellery heeft dit ook, maar ook voor degeen die liever meer kleur of goud of zilver draagt deze feestdagen zal slagen bij deze winkel.

Feestkleding alleen voor vrouwen

Het valt me zo vaak op, dat eigenlijk alleen voor vrouwen en kinderen zoveel feestkleding is. Misschien ligt dit aan mij, maar voor mannen zie ik toch echt minder. Met kerst zorgt de man er ook voor dat hij er goed uit ziet, zelf vind ik het altijd wel leuk om onze kleding dan een beetje aan elkaar aan te passen door de kleur. Niet dat het anderen opvat hoor, gewoon iets wat ik zelf leuk vind.

Mijn favorieten

Maar goed de party collectie van My Jewellery dus. Er is zoveel leuks te zien op de site, dat ik het lastig vind een keuze te maken, wat ik hier wil laten zien. Waar ik voor gekozen heb is wat ik zelf erg leuk vind en dus ook zo zou kunnen dragen met de feestdagen.

De prijzen van de party collectie

Voor alle prijzen en de rest van de leuke party collectie moeten jullie maar kijken op de site van My Jewellery. Wist je trouwens dat er ook stenen winkels zijn waar ze deze collectie verkopen?

Lees ook: De perfecte feestoutfit voor mannen tijdens de feestdagen

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. zegt:

    Oh, wauw, dat eerste zwarte jurkje is wel écht Kerst. Prachtig!

  2. zegt:

    Erg leuke setjes allemaal. Ik ben zelf niet zo van de feestkleding, maar deze combi’s kun je ook mooi de rest van het jaar dragen. Nice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept