Plezier met het winter- of Super Dino doeboek van Denksport

doeboek

Er komen weer twee leuke nieuwe Denksport Junior titels uit. Namelijk een Winter- en Super Dino doeboek. Puzzelen is altijd leuk, maar puzzelen met een themaboek helemaal. Van het winter boek mag ik er een weg geven in een winactie. Doe je mee?

Denksport Junior

Denksport Junior komt met twee nieuwe titels. Beide boeken zijn voor de leeftijdscategorie 6 tot 10 jaar. Het zijn een winter doeboek en een Super Dino Boek.

Het doeboek reviewen

Hier puzzelen de jongens graag. Op vakantie is het altijd een hit, mede omdat ze ons dan ook zien puzzelen. Maar ook gewoon thuis puzzelen ze erg graag in de puzzelboeken van Denksport. Omdat de nieuwe boeken voor de leeftijdscategorie 6-10 jaar is vroeg ik mijn jongste zoon van tien of hij deze wilde reviewen.

Het winter doeboek

Het eerste boek is het winter doeboek. Een lekker groot full colour puzzelboek met maar liefst 160 pagina’s waar kinderen van 6 tot 10 jaar de hele winterperiode plezier van hebben. Dit boek staat vol puzzelfavorieten als sudoku’s, Zweedse puzzels, lijnpuzzels, zoek de verschillen, doofhofjes en woordzoekers. Daarnaast hebben ze leuke rijm-, reken- en telvarianten bedacht. En dat alles natuurlijk in winterthema!

Het winter boek is een succes en ook mijn oudste zoon van elf doet er graag nog een puzzel in. Ze vinden de puzzels erg leuk om te doen, vooral de Zweedse puzzels en de woordzoekers. Ze vinden het ook leuk dat Sinterklaas er in staat.

doeboek

Het Super Dino doeboek

Mijn zoon is dol op dino’s dus het Super Dino doeboek, werd als eerst door hem gepakt. Het doeboek is een mooi en kleurrijk full colour puzzelboek met 50 pagina’s Dino puzzelplezier. Echte dinofans testen met dit puzzelboek hun kennis. Het Super Dino boek staat vol puzzels, weetjes en moppen. Ontcijfer bijvoorbeeld het dino geheimschrift. En als je uitgepuzzeld bent, vind je in het midden van het doeboek een dino 3D-puzzel.

Eerlijk gezegd dacht ik dat de zoon misschien al wel te oud zou zijn voor het Super Dino boek, maar daar zat ik helemaal verkeerd. Hij vind het een super leuk boek en is enthousiast over de puzzels, maar ook over de moppen en raadsels die er in staan.

doeboek

Winnen

Van Denksport mag ik een Winter doeboek weggeven. Wat moet je hier voor doen:

 • Geef in een reactie hier beneden aan voor wij jij dit doeboek graag wil winnen.
 • Reageer met een geldig e-mail adres.
 • ik maak de winnaar 1 december bekend, dan kan het indien gewenst mee in de 5 december zak.
 • Ik stuur de winnaar een mail en zal de naam hier melden.
 • Hoeft niet, mag wel en dat is me volgen op Facebook of Instagram. Makkelijk voor andere winacties.

Gefeliciteerd Judith, jij hebt het winter doeboek gewonnen. Je hebt mail ontvangen.

Denksport Junior

Niet gewonnen: Het Winter doeboek verschijnt 1x per jaar en is te koop in de winkels voor € 7,95 of te bestellen op www.denksport.com/junior. Het Super Dino Doeboek is los te koop in de winkels voor € 4,95 of te bestellen op de site (verschijning 4 maal per jaar). Een abonnement is niet mogelijk op deze titel.

foto’s lodiblogt/ disclaimer

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

46 reacties

 1. Ingrid langstraat zegt:

  Wat een leuke puzzelboeken! Mijn dochter van 7 is gek op dit soort boekjes. Met het winter doeboek kan zij weer even vooruit! Heerlijk op de koude dagen gezellig samen puzzels en raadsels oplossen! Vooral woordzoekers en verschillen zoeken zijn hier favoriet.

 2. Ingrid zegt:

  Leuke actie Lodi! We loten hier graag mee voor een doe boek. Ze zijn allebei leuk! Hebben niet echt voorkeur.

 3. Trotsema fati zegt:

  Jaaaa heel graag voor mijn kinderen van 8 en 6 jaar oud, ze zijn dol op denksport puzzelboeken.

 4. Marian B zegt:

  Mijn zoontje vindt doe-boeken nu hij leert lezen erg leuk. Hij wil ook graag net als mij puzzelen, met dit boek gaat dat helemaal goed komen. Ik loot graag mee.

 5. Lucas en Eva vinden dit zo geweldig dat ik graag een exemplaar win voor ze

  1. Ivonne vogelsangs zegt:

   Graag de dino versie voorman menneke! Die vind dino’s leuk!!

 6. Miekske Dingens zegt:

  Lijkt me heel leuk voor ons zoontje! Fingers crossed!

 7. Cuypers Marita zegt:

  Graag doe ik mee voor mijn kleinzoon

  1. Olga Heijmen zegt:

   Leuk voor dochter die is dol op dino’s en puzzelen…

 8. Jill Lagast zegt:

  Ik zou dit kado geven aan mijn metekindje, die zou hier superblij mee zijn

 9. judith zegt:

  hm ik wilde eigenlijk voor de winterversie gaan maar gezien de reactie van je zoon op t dinoboek kies ik toch voor die, hier een jongen die heul erg fan was tot pokemon zn intrede deed dus… ben benieuwd 🙂

 10. Gerlindeij zegt:

  Leuk! Ik maak graag kans voor mijn 6 jarige zoon

 11. Anita te Gussinklo zegt:

  gezelligheid al om met zo’n Winter doeboek

 12. Kim de Jong zegt:

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn ventje, hij pakt nu vaak de boekjes van zijn zus. Deze zal dus voor hem zijn.

 13. melissa zegt:

  leuk. ik doe graag mee voor het dino boek. onze Jarno van 6 werkt graag en veel in doeboeken omdat hij van de fysio zijn fijne motoriek moet oefenen en hiermee is het win win want dat doet hij maar al te graag op deze leuke speelse manier.

 14. Marian Zw zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoon, leuk zo’n extra cadeautje!

 15. Sharon v Bregt zegt:

  Wat een leuke actie. Mijn dochter van 7 is helemaal dol op puzzelboekjes. Zo’n gaaf winterdoeboek vindt ze helemaal top en kunnen we heerlijk puzzelen.

 16. Marian zegt:

  Ik wil dit leuke boek graag winnen voor Geertje van 6!

 17. elisabeth maria martina zegt:

  het dinoboek voor de grootje dinofan die ik ken, vandaar dat ik hem er graag mee verwen

 18. wilmsen anita zegt:

  De kleinkinderen willen graag het Doe-boek

 19. maaike beld zegt:

  Dat gaan mijn beide dochters heel leuk vinden! De oudste is net 11, maar ik gok zo dat ze voor dit boek graag doet alsof ze 10 is, haha!

  Ik waag een kansje <3!

 20. Iris zegt:

  Mijn zoontje van 6 is gek van dit sport boeken. Met dit boek Zou hij zeker een tijdje zoet zijn en het is natuurlijk ook leerrijk wat ook belangrijk is. Echt topactie!!

 21. Renilda zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn kleinkind. Leuke verrassing!

 22. Nelly zegt:

  Leuk voor mijn dochter.

 23. betty zegt:

  heel erg graag wil ik dit winnen en ik kan met kinderpuzzel meedoen en invullen want ik kan niet goed denken bij andere puzzels.

 24. Marianne van den Hoek zegt:

  Super leuk boek voor mijn kleinzoon Tijn 🙂

 25. Shiv Chin zegt:

  Het Super Dino Doeboek ziet er erg leuk uit, ik doe mee voor dat doeboek voor mijn zoon.

 26. pascale zegt:

  Heeeeeeeeeeeeeeeel graag voor mijn puzzelgrage dochter het leuke winter doe boek!!

 27. oma bakkernes zegt:

  leuk voor onze kleinkinderen

 28. esther meyer zegt:

  voor mijn zoon, leuk en leerzaam, prima combinatie

 29. Misye zegt:

  Voor mijn nichtje die zal dit superleuk gaan vinden en ook heel leerzaam!

 30. SophiaG zegt:

  Ik maak graag kans voor mijn meiden.

 31. Jan zegt:

  Superleuk om onze kinderen mee te verrassen.

 32. janneke zegt:

  ik doe graag mee voor mijn neefjes

 33. Margreet Doornbosch zegt:

  Wauw, wat een leuk puzzelboek om te gebruiken in groep 5! Wat is er nu leuker dan in de donkere dagen voor kerst net een klasgenootje een puzzel oplossen.

 34. anja zegt:

  erg leuk voor de kids en ook nog eens leerzaam

 35. kempenaers anita zegt:

  doe zeer graag mee voor het winter doeboek voor mijn kleinzoon , werkt graag in doeboeken

 36. verheyen eveline zegt:

  voor mijn kleinkinderen is leerrijk en spelletjes spelen en puzzels invullen doen ze heel graag

 37. Dorien Gubbels zegt:

  Onze jongste dochter wordt op 30 november 7 jaar en is gek op de junior puzzelboeken van Denksport. Ze puzzelt heel graag, alleen of samen met grote zus of oma.
  Goed voor de ontwikkeling en heerlijk ontspannend! Het zou geweldig zijn om het Winterboek te winnen!

 38. A. zegt:

  Wat uitdaging in een winterboek dan is hij wel even zoet 😉

 39. Gea zegt:

  Leuk ik doe graag mee voor mijn zoon

 40. Anna zegt:

  Speel graag wat puzzels tijdens de feestdagen.Vind dat altijd erg kalmerend met al dat drukte om me heen.

 41. Manon W zegt:

  Mijn zoontje zou zich de hele kerstvakantie vermaken met het dino doeboek!

 42. Anneke zegt:

  Ik zou graag willen winnen voor mijn lieve zoontje omdat hij mijn kleine knappe held is

 43. lizette zegt:

  het winterdoeboek is perfect voor mijn zoontje

 44. dennis zegt:

  Ik loot graag mee voor het winterdoeboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept