doeboek
Kinderboeken

Plezier met het winter- of Super Dino doeboek van Denksport

Er komen weer twee leuke nieuwe Denksport Junior titels uit. Namelijk een Winter- en Super Dino doeboek. Puzzelen is altijd leuk, maar puzzelen met een themaboek helemaal. Van het winter boek mag ik er een weg geven in een winactie. Doe je mee?

Denksport Junior

Denksport Junior komt met twee nieuwe titels. Beide boeken zijn voor de leeftijdscategorie 6 tot 10 jaar. Het zijn een winter doeboek en een Super Dino Boek.

Het doeboek reviewen

Hier puzzelen de jongens graag. Op vakantie is het altijd een hit, mede omdat ze ons dan ook zien puzzelen. Maar ook gewoon thuis puzzelen ze erg graag in de puzzelboeken van Denksport. Omdat de nieuwe boeken voor de leeftijdscategorie 6-10 jaar is vroeg ik mijn jongste zoon van tien of hij deze wilde reviewen.

Het winter doeboek

Het eerste boek is het winter doeboek. Een lekker groot full colour puzzelboek met maar liefst 160 pagina’s waar kinderen van 6 tot 10 jaar de hele winterperiode plezier van hebben. Dit boek staat vol puzzelfavorieten als sudoku’s, Zweedse puzzels, lijnpuzzels, zoek de verschillen, doofhofjes en woordzoekers. Daarnaast hebben ze leuke rijm-, reken- en telvarianten bedacht. En dat alles natuurlijk in winterthema!

Het winter boek is een succes en ook mijn oudste zoon van elf doet er graag nog een puzzel in. Ze vinden de puzzels erg leuk om te doen, vooral de Zweedse puzzels en de woordzoekers. Ze vinden het ook leuk dat Sinterklaas er in staat.

doeboek

Het Super Dino doeboek

Mijn zoon is dol op dino’s dus het Super Dino doeboek, werd als eerst door hem gepakt. Het doeboek is een mooi en kleurrijk full colour puzzelboek met 50 pagina’s Dino puzzelplezier. Echte dinofans testen met dit puzzelboek hun kennis. Het Super Dino boek staat vol puzzels, weetjes en moppen. Ontcijfer bijvoorbeeld het dino geheimschrift. En als je uitgepuzzeld bent, vind je in het midden van het doeboek een dino 3D-puzzel.

Eerlijk gezegd dacht ik dat de zoon misschien al wel te oud zou zijn voor het Super Dino boek, maar daar zat ik helemaal verkeerd. Hij vind het een super leuk boek en is enthousiast over de puzzels, maar ook over de moppen en raadsels die er in staan.

doeboek

Winnen

Van Denksport mag ik een Winter doeboek weggeven. Wat moet je hier voor doen:

 • Geef in een reactie hier beneden aan voor wij jij dit doeboek graag wil winnen.
 • Reageer met een geldig e-mail adres.
 • ik maak de winnaar 1 december bekend, dan kan het indien gewenst mee in de 5 december zak.
 • Ik stuur de winnaar een mail en zal de naam hier melden.
 • Hoeft niet, mag wel en dat is me volgen op Facebook of Instagram. Makkelijk voor andere winacties.

Gefeliciteerd Judith, jij hebt het winter doeboek gewonnen. Je hebt mail ontvangen.

Denksport Junior

Niet gewonnen: Het Winter doeboek verschijnt 1x per jaar en is te koop in de winkels voor € 7,95 of te bestellen op www.denksport.com/junior. Het Super Dino Doeboek is los te koop in de winkels voor € 4,95 of te bestellen op de site (verschijning 4 maal per jaar). Een abonnement is niet mogelijk op deze titel.

foto’s lodiblogt/ disclaimer

46 thoughts on “Plezier met het winter- of Super Dino doeboek van Denksport”

 1. Wat een leuke puzzelboeken! Mijn dochter van 7 is gek op dit soort boekjes. Met het winter doeboek kan zij weer even vooruit! Heerlijk op de koude dagen gezellig samen puzzels en raadsels oplossen! Vooral woordzoekers en verschillen zoeken zijn hier favoriet.

 2. Mijn zoontje vindt doe-boeken nu hij leert lezen erg leuk. Hij wil ook graag net als mij puzzelen, met dit boek gaat dat helemaal goed komen. Ik loot graag mee.

 3. hm ik wilde eigenlijk voor de winterversie gaan maar gezien de reactie van je zoon op t dinoboek kies ik toch voor die, hier een jongen die heul erg fan was tot pokemon zn intrede deed dus… ben benieuwd 🙂

 4. leuk. ik doe graag mee voor het dino boek. onze Jarno van 6 werkt graag en veel in doeboeken omdat hij van de fysio zijn fijne motoriek moet oefenen en hiermee is het win win want dat doet hij maar al te graag op deze leuke speelse manier.

 5. Wat een leuke actie. Mijn dochter van 7 is helemaal dol op puzzelboekjes. Zo’n gaaf winterdoeboek vindt ze helemaal top en kunnen we heerlijk puzzelen.

 6. Dat gaan mijn beide dochters heel leuk vinden! De oudste is net 11, maar ik gok zo dat ze voor dit boek graag doet alsof ze 10 is, haha!

  Ik waag een kansje <3!

 7. Mijn zoontje van 6 is gek van dit sport boeken. Met dit boek Zou hij zeker een tijdje zoet zijn en het is natuurlijk ook leerrijk wat ook belangrijk is. Echt topactie!!

 8. Wauw, wat een leuk puzzelboek om te gebruiken in groep 5! Wat is er nu leuker dan in de donkere dagen voor kerst net een klasgenootje een puzzel oplossen.

 9. Onze jongste dochter wordt op 30 november 7 jaar en is gek op de junior puzzelboeken van Denksport. Ze puzzelt heel graag, alleen of samen met grote zus of oma.
  Goed voor de ontwikkeling en heerlijk ontspannend! Het zou geweldig zijn om het Winterboek te winnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.