Nieuw: nijntjes verjaardag. Een klik-klak schuifboek over de jarige nijntje

Vier nijntjes verjaardag met het speciale klik-klak schuifboek

Hoera! Op 21 juni is nijntje jarig. Het is alweer 65 jaar geleden dat Dick Bruna haar voor het eerst tekende. Om dit te vieren wordt het nieuwe kartonboek nijntjes verjaardag uitgebrachtEen klik-klak schuifboek waarmee jouw kindje de verjaardag mee kan vieren.   

Nijntje 65 jaar

Nijntje is dit jaar 65 jaar en wie is er niet opgegroeid met haar boeken. Dit jaar is het precies 65 jaar geleden dat Dick Bruna begon met nijntje en haar boeken zijn wereldwijd bekent. Om dit te vieren is er al het een en ander op touw gezet, zoals een leuke Instagram filter.

Een klik-klak schuifboek met verjaardag pret

De verjaardag van je kindje, het is altijd zo een speciale dag voor hem of haar, maar ook voor jou als ouder. Met het klik-klak schuifboek kan je nu elke dag je verjaardag vieren, maar niet alleen, samen met nijntje die dit jaar al 65 jaar wordt. Hoe leuk is het om je kindje voor te bereiden op zijn of haar verjaardag met dit boek van nijntje?

Nijntjes Verjaardag samen vieren

In nijntjes verjaardag zie je hoe nijntje haar verjaardagsfeest viert. Ze trekt haar allermooiste jurk aan en vader en moeder pluis hebben een verrassing voor haar. Er zijn ballonnen in allerlei kleuren, nijntjes stoel is versierd en al haar vriendjes zingen ‘lang zal ze leven’. Zing je ook mee?

Elke bladzijde is weer een verrassing

Als je aan de schuifjes van het boek trekt, hoor je een klik-klak geluid en komen er verrassingen voor nijntjes verjaardag tevoorschijn. Dankzij het lichtgewicht materiaal kan het boek makkelijk overal mee naartoe genomen worden. Ideaal voor jarige kindjes om te kijken en uit voor te lezen, maar ook super leuk om samen de plaatjes te bekijken, elke dag weer!

Vier nijntjes verjaardag met het speciale klik-klak schuifboek

nijntjes verjaardag is vanaf 26 mei verkrijgbaar in de boekhandel en online. 

Wil je nu een verjaardag feestje vieren in nijntje stijl? Hier vind je leuke items hiervoor:

foto’s beeldbank/ info Mercis Publishing

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

  1. Beautyn0te zegt:

    Dit leuk me een erg leuke boekje voor mijn kleine nichtje, bedankt voor de tip : )

  2. Frederique zegt:

    Superleuk. Nijntje is echt tijdloos. Elk kindje vindt het wel leuk!

  3. Ik houd van Nijntje! Ze is zo lekker rustig en eenvoudig. Een leuk boekje vind ik dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept