De zomermode voor kinderen dit jaar

zomermode voor kinderen

Eind februari was ik aanwezig bij een event waar de zomermode voor kinderen werd geshowd en vandaag zet ik deze vrolijke mode op een rijtje. Eerder mocht ik al een blik werpen op de  lente en zomermode van 2019. Welke kleuren gaan we zien dit jaar?

Strepen bij NONO

Het voorjaar en de zomermode staat helemaal in het teken van streepjes, streepjes en nog eens streepjes. Van multicolor en coole blokstreep tot classy geweefde en gebreide strepen. Strepen zijn super hot dit seizoen! Maar eigenlijk zie je de strepen ieder seizoen terug bij NONO. Het laat precies zien waar NONO voor staat: fun, sportief, classy en tijdloos.  Het seizoen gaat van start met zachte, zomerse kleuren: Light lemon, koraal en mintgroen combineren perfect met het klassieke navy, sneeuwwit en goud. Strepen worden gecombineerd met bloemenprints en met stoffen met glitter en verschillende stucturen. Maar ook de kleuren   rood, roestkleur, navy, licht koper en lichtblauw kom je veel tegen in de zomer mode voor kinderen dit jaar.

De zomermode van kids-art

Alle stoere meisjes kunnen deze zomer shinen met de zomercollectie van Kids-art met felle kleuren en comfortabele kleding, denk aan neon, pink en silver.

Kleurrijk, fun & glam de meisjesmode van A*Dee

De mode van A*Dee deed mij tijdens de presentatie glimlachen. Wat een vrolijke zomermode. De zomercollectie van A*Dee is net zo groot en gewaagd als de zonnebloem; een prachtige, opvallende verschijning. Geel is de kleur waar je blij van wordt in de zomer en die zie je dan ook veel terug in blokken en ook in fotoprints die worden gecombineerd met helder wit en zwart uit het midden van de zonnebloem en een print van een bijtje. Geweldige zonnebloemprints, hier en daar in combinatie met strepen voor wat extra diepte. Helemaal nieuw dit seizoen is de bijpassende badkleding, zonnebrillen en sandalen. Met A*Dee ben je helemaal summer ready!

For the love of waterlilies

Naast dat deze vrolijke zonnebloemen de zomermode bepalen bij  A*Dee vind je hier ook mooie, roze tinten die zijn gecombineerd met handgeschilderde waterlelie-kunstwerken, geblokte, kantoenen stoffen en roze denim.  De eyecatcher van dit seizoen is de roze denim tuinbroek, te schattig! Zoals je gewend bent van A*Dee maak je jouw favoriete outfit helemaal compleet met bijpassende accessoires zoals kniekousen, enkelsokken en gloednieuwe zomersandalen.

Heb jij een favoriete winkel of site waar je graag voor je kinderen koopt?

handtekening Lodi blogger en copywriter

fotofoto gratis afbeelding van Hai Nguyen via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

17 reacties

 1. zegt:

  Zo fijn als straks al die vrolijke kleurtjes weer tevoorschijn komen. Veel gezelliger dan winterjassen en dat soort dingen.

  1. zegt:

   dat vind ik nu ook, laat de zomer maar komen!

 2. zomermode: daa rkrijg ik toch weer zin in de zomer van..

 3. zegt:

  Ik zal de komende tijd bij mijn neefjes en nichtjes eens kijken hoe modebewust ze zijn;-)

 4. zegt:

  ahh ik vind kinderkleding altijd zo zoet, daar wil je zelf bijna kinderen van hhaa

 5. zegt:

  Wat een leuke spulletjes zeg! Ik had als kind A*Dee leuk gevonden denk ik.

 6. Frederique zegt:

  Ik vind Maxomorra altijd zo leuk. Sowieso houd ik van lekkere kleurige kleding voor kinderen. Zeker in de zomer!

  1. zegt:

   Maxomorra is echt zo leuk he! Ik ben ook fan van hun kleding.

 7. Die met die zonnebloemen! Superleuk! Helaas heb ik zelf nog geen kinderen…

  1. zegt:

   Ik vind dat ze die ook voor ons moeten maken 🙂

 8. zegt:

  Die zonnebloemen op het rokje zien er zo vrolijk uit. Laat de zomer maar komen, in juni!

 9. zegt:

  Wat een schattige en leuke lijn. Mooie kleuren ook.

 10. Wat heerlijk al die kleurtjes. Ik zie mijn meisje hier al helemaal in lopen.

 11. zegt:

  Super leuk!!! Ik heb een zoontje en eerlijk is eerlijk, qua kleding jammer dat het geen meid is! Heerlijk al die vrolijke kleurtjes. Doe ik mijn zoon wel aan hoor, maar bij meisjes is het toch anders.

  1. zegt:

   Ik heb ook twee zonnetjes, maar ben echt wel jaloers op die leuke vrolijke mode van meiden hoor. Ik geef ze ook vrolijke kleuren aan, maar die schattige jurkjes, te leuk gewoon.

 12. zegt:

  Heerlijk al die vrolijke kleurtjes. Mijn meiden zijn al wat ouder en hebben dan ook een eigen mening over kleding. Favoriete winkel is nu dan ook de CoolCat

 13. Wat heerlijk zomers en fleurig ! Ik vind die met de zonnebloemen en de blauwe boven aan echt super schattig . Helaas is mijn zoon inmiddels 16 en wil die alles donker en grauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept