shop tegoed
Lifestyle

Voordelen van een draadloze oplader

Heb jij al een draadloze oplader in huis? Het is ideaal want je bent in een klap van de vele verschillende kabeltjes af. Want heb jij thuis ook een  ladekast vol met kabels? Laat dit je oplossing zijn.

Draadloze oplader

Opladers. Een van jou telefoon, een van de telefoon van je man en de kinderen hebben er tegenwoordig ook een. Een kabel voor je fitbit of smartwatch, een tablet, laptop en wat niet meer. Ze liggen in de lade, op de kast, het aanrecht. Overal kom ik opladers tegen. Gelukkig is hier nu een hele makkelijk oplossing voor. Namelijk een draadloze oplader

Thuiswerken als blogger

Sinds ik gestopt ben met mijn praktijk als gewichtsconsulent, ben ik full time aan het bloggen. Wanneer de jongens naar school zijn, doe ik mijn dingen in het huishouden en ga vervolgens aan het werk op de laptop. Dit is natuurlijk ideaal. Ik heb het huis voor mezelf en kan zo prima doorwerken. Veel heb ik niet nodig als blogger. Toch zijn er drie dingen waar ik niet meer zonder kan. Dat zijn mijn laptop, mijn iPhone en mijn notitieboek.

Laptop en iPhone

Ik ben dol gelukkig met mijn Apple MacBook Air. Het duurde even voor ik overtuigd was, maar ik zou nu niet anders meer willen. Ik vind de MacBook heel prettig om mee te werken. En snap niet dat ik zo lang gewacht heb, met de aanschaf hiervan. Met de MacBook kwam ook een iPhone. Ik vind het zo gaaf hoe mijn iPhone en laptop met elkaar communiceren. Ik maak zowel privé als voor mijn blog veel foto’s met mijn telefoon en doordat deze meteen op mijn computer staan, kan ik ze prima gebruiken in artikelen of voor Social Media. Als laatst heb ik altijd een notitieboekje bij me. Te vaak heb ik ideeën als ik buiten loop of ik bed lig, die noteer ik tegenwoordig meteen in mijn notitieboekje.

Draadloos opladen

Omdat ik mijn telefoon zo veel gebruik, moet deze ook vaak opgeladen worden. Logisch want ik wil altijd bereikbaar zijn. Wanneer je het maximale uit je iPhone wilt halen is draadloos opladen met een draadloze oplader ideaal. Ik zocht op draadloos opladen iPhone en kwam verschillende modellen tegen. Het draadloos opladen zorgt ervoor dat je helemaal geen snoeren meer nodig hebt tijdens het oplaad proces. Dit maakt het opladen van de smartphone een stuk makkelijker én leuker. En daarnaast kun je de Apple draadlozeoplader gewoon overal mee naar toe nemen.

Wireles Charger

De laatste iPhones, zoals de iPhone 8 en de iPhone x, hebben standaard de ingebouwde functie meegekregen om draadloos op te laden. De oudere en andere iPhone modellen hebben dit niet en dus is dan het Qi station met een netsnoer en oplader niet voldoende. In deze gevallen kun je de iPhone draadloos opladen in combinatie met een qi ontvanger die wordt gelegd op het Qi station. Vervolgens gaat hierna alsnog de stroom van het hoesje naar het station en zal er een connectie komen. Er is een grote Wireless Charger keuze.

Voordelen van het draadloos opladen

 • Draadloos opladen gaat ontzettend snel.
 • De oplader heeft een lange levensduur.

Zelf vind ik de draadloze oplader ideaal. Omdat ik een iPhone 7 heb, gebruik ik de qi ontvanger. Deze plug ik in en zet hem met mijn telefoon tegen de oplader aan. De oplader staat op een vaste plek op de kast en dit staat een stuk beter dan al die losse snoeren die er voorheen lagen. Ik vind het ideaal dat wanneer ik mijn telefoon op de oplader zet en ik word gebeld of ik wil even iets kijken, dat ik niet eerst de kabel er uit moet halen, maar meteen mijn telefoon kan pakken. Omdat ik de qi ontvanger gebruik, merk ik niet dat het draadloos opladen sneller gaat dan met een kabel, dat zal met de nieuwere modellen telefoons waarschijnlijk wel het geval zijn. Mijn man ziet absoluut geen meerwaarde aan het draadloos opladen. Vooral omdat we nu nog een qi ontvanger er bij gebruiken, vind hij het nog steeds niet draadloos. En daar heeft hij dan wel een punt.

De voordelen van een draadlozeoplader

De voordelen van een draadlozeoplader

Win shop tegoed

Zou jij nou ook wel zo een draadloze oplader willen hebben? In samenwerking met draadlozeopladercenter.nl mag ik € 25,00 shop tegoed weg geven. Wat moet je daar voor doen:

 • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet
 • Like de Facebookpagina van Draadlozeopladercenter.nl
 • Deze winactie duurt tot 14 april 2018. De winnaar van het shop te goed krijgt bericht via de mail. Gefeliciteerd Judith jij hebt het shop tegoed gewonnen. Je hebt mail van me ontvangen.

foto’s lodiblogt/ samenwerking

36 thoughts on “Voordelen van een draadloze oplader”

 1. Ohhhh dit kan ik goed gebruiken want terug in de trein van mijn werk is mijn foon vaak bijna leeg, zou het ook werken op mijn oudje: Samsung Galaxy S3 🙂
  Hoe dan ook maak ik graag kans, tijd voor een nieuwere foon is het sowieso…

 2. Ik ben nog ‘in the process’ van het gaan naar een draadloze oplader. Nu mijn 5S ‘verdronken’ is (anders kan ik het niet noemen) ben ik naar een iets nieuwer model iPhone gegaan en dat is inderdaad de 7. Wat dat betreft had ik beter naar een 8 kunnen gaan. Maar het wordt allemaal duurder en duurder. Dus ergens moest ik een grens stellen.

 3. Ik kan ook nog niet draadloos, heb ook een 7 en de rest van de mensen hier nog een 6 zelfs. Maar wel ideaal voor de toekomst, want ik word ook echt gek van al die snoeren en het gevecht om de opladers, want we komen er thuis altijd 1 te kort omdat de man die van hem op kantoor laat…..

 4. Ik ben net in het proces om een nieuwe telefoon uit te zoeken, na twee jaar is mijn abonnement bijna afgelopen. Ik zie steeds meer van die draadloze opladers, het is inderdaad ideaal.

  1. Ik vind de MacBook zo fijn in gebruik. Niet allen het gebruiksgemak, maar ook omdat je geen extra software nodig hebt, foto’s van mijn iPhone meteen op mijn laptop staan, de lange accuduur, Maar ook gewoon een heel fijn toetsenbord, bijvoorbeeld.

 5. Het lijkt me ideaal als de Qi is ingebouwd! Als dat het geval is bij mijn telefoon dan zwicht ik absoluut voor een draadloze oplader! Ideaal lijkt me dat en geen gedoe meer met snoertjes! Nice!

 6. Ik droooom echt van een draadloze wereld. Fijn dat de eerste stappen gezet worden, ben benieuwd hoe lang het nog duurt voordat we draadloos door het leven kunnen.

 7. Dat lijkt me echt super handig, al die snoeren wordt er soms dol van, en dan tel ik nog niet de keren dat iemand anders mijn snier heeft meegenomen

 8. De technologie staat niet stil.
  maar ik ben best tevreden met mijn powerbank… en ik vind het af en toe gewoon zelfs heerlijk dat dat ding niet opstaat…
  Ik laat deze dus graag passeren.

 9. Lijkt me echt geweldig handig. Ik heb een Samsung ik hoop dat ik dan ook mee mag en kan doen? Ik ga duimen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *