Wat zijn de nieuwste accessoires en leukste gadgets voor je mobiel

De nieuwste accessoires en de leukste gadgets voor mobiel voor jeugd

Ben jij ook zo dol op handige accessoires en leuke gadgets voor je mobiel? Meestal zijn het de jongeren die hier graag mee gezien willen worden, maar ook wij, volwassenen kunnen er wat van. Een mobiele telefoon, we kunnen niet meer zonder. Maar wat zijn nu handige accessoires en leuke gadgets? Je leest het hier.

Alles begint met een goed hoesje

Je kan nog de nieuwste accessoires en leukste gadgets voor je telefoon hebben, alles begint met een goed telefoon hoesje. Vaak heb je wel een voorkeur voor een model. En het maakt niet uit wat voor merk telefoon je hebt, er is ontzetten veel keuze en voor iedereen wel een model, kleur en design naar wens. Net zo belangrijk, is een screen protector. Mobieltjes kosten wat en ze op deze manier goed te beschermen is dan een kleine moeite.

Steeds meer hebbedingetjes bij je telefoon

In 2003 kreeg ik mijn eerste mobiel en hoewel ik nu denk ik ‘ik kan niet meer zonder,’ dacht ik toen meer ‘wat moet ik hier mee?’ In die tijd waren de mobiele telefoons nog model koelkast en had je hier eigenlijk geen accessoires of leuke gadgets bij. Hoe anders is dit nu. Niet alleen ons mobiel gebruik is totaal veranderd, van jong tot oud heeft een mobiel en je hebt veel meer extra’s voor je mobiel.

De leukste gadgets voor je mobiel

Wat zijn nu leuke gadgets voor bij je mobiel? Leuke gadgets voor ons, maar ook zeker voor de jeugd zijn een AirTag van Apple of de Galaxy SmartTag. Wat is dit nu precies:

AirTag van Apple

Ben jij altijd je sleutels kwijt of kan jij je portemonnee geregeld nergens vinden? Dan is de AirTag van Apple iets voor jou. Hiermee hoef je namelijk nooit meer lang naar je spullen te zoeken. Je klikt de AirTag vast aan je sleutels en stop een andere in je tas. Ze verschijnen automatisch op de kaart in de ‘Zoek mijn’‑app. Dit kan je ook doen met je portemonnee. Ligt wat je zoekt in de buurt, bijvoorbeeld onder de bank of in de kamer naast je, dan hoef je alleen maar op het geluid af te gaan. En anders zie je precies welke richting je uit moet en hoe ver het is.

Galaxy SmartTag

De Galaxy SmartTag van Samsung werkt eigenlijk op een en dezelfde manier. De door Bluetooth geactiveerde SmartTags hang je eenvoudig aan sleutels, tassen of zelfs aan je huisdier. Denk je nu dat het verloren item in de buurt ligt dan kan je op de ringknop op je mobiel drukken. Het geluid gaat dan af. Ligt het niet in de buurt dan word je naar je spullen toegebracht.

Kaart houders

Velen nemen tegenwoordig geen portemonnee meer mee op stap. Een kaart houder voor je pasjes is dan ideaal. Zo heb je bijvoorbeeld een universele kaart houder van Ringk. Deze is makkelijk met een plakstrip te bevestigen aan jouw telefoon.

Handige accessoires

Naast leuk is handig ook verstandig. Want hoe kan je jouw mobiel nu nog beter beschermen dan je nu misschien al doet?

Schouderband voor telefoons

Een handige accessoire voor een mobiel is een schouderband. Deze is super makkelijk mocht je bij het fotograferen bang zijn je mooie dure toestel te laten vallen. En liever geen schouderband, kies dan voor een hand polsband. 

Waterbestendig Hoesje

Met de forse regen in de winter maanden hebben mijn jongens toch een paar keer gehad dat hun telefoon nat was geworden in hun rugzak. Ideaal kan dan een waterbestendige hoesjes voor je telefoon zijn. Niet alleen makkelijk voor als het regent, maar ook voor een dagje strand. De hoesjes zijn makkelijk te sluiten met een koord. Water, maar ook zand kan geen kwaad meer doenbij je telefoon.

Wees zuinig op je spullen

Gadgets voor je mobiel kunnen leuk zijn zoals de AirTag, maar zeker ook handig. Een mobiel hebben we altijd bij ons en is nu eenmaal iets waar je zuinig op bent.

Lees ook: Hoe voorkom je discussie over schermtijd met je puber.

foto gratis Afbeelding via Pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept