Alles in 1- wel zo overzichtelijk, maar waar begin je

Alles in 1 wel zo overzichtelijk

Bellen, televisie kijken, kabel, je wil het allemaal in 1. Tijdens Black Friday en Cyber Monday is het weer duidelijk geworden. De kortingen zijn overal te halen, maar waar ben je nu eigenlijk echt het goedkoopste uit? Een alles in 1 pakket, is niet alleen super makkelijk, het is ook overzichtelijk. Waar begin je met zoeken en vergelijken en hoe kan deze overzichtelijkheid jou helpen geld te besparen?

Alles om je heel wordt duurder

De kosten van alles gaan omhoog, boodschappen worden duurder, gas en elektriciteit worden onbetaalbaar en dit merk je allemaal in je portemonnee. Eke maand heb je vaste lasten, vaak ben je dit zo gewend dat je hier eigenlijk niet meer naar kijkt. Terwijl je juist hier voordeel uit zou kunnen halen. Zo kan het veel voordeliger en overzichtelijker zijn om een alles in 1 pakket te kiezen.

Ik wil alles in 1

Wat is alles in 1 en hoezo geeft dit overzicht? Heel makkelijk, een alles in 1 pakket is een pakket waarbij internet, tv en bellen (ook wel 3 in 1) samen in een pakket zitten. Hierdoor heb je een abonnement. Denk bij een alles in 1 pakket bijvoorbeeld aan een pakket met snel internet via de kabel, video on demand en goedkoop bellen. Doordat je kiest voor alles in 1 is het mogelijk om de prijs goedkoper te houden dan wanneer jij voor elk los onderdeel een andere aanbieder kiest.

Kortingen op kortingen

Black friday en cyber monday zijn net weer geweest. Dit zijn de dagen dat je kortingen kan pakken. Maar hou niet alleen vast aan deze dagen, want de aanbiedingen gaan vaak nog langer door. Ook hier geldt, kijk hoe lang de korting duurt en ga vergelijken. Vergelijkingssites zijn hier vaak overzichtelijk in.

Het leven is al duur genoeg

Het leven is al duur genoeg en als we dan kunnen besparen op vaste lasten als telefonie, televisie en internet, dan is dit het vergelijken waard. Maar ook krijg jij met alles in 1 overzicht, want je krijgt een rekening en weet dus precies wanneer het afgeschreven wordt en hoeveel het is. Je komt niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Wat kan ik doen om geld over te houden

Meld je aan bij een bouwbedrijf en je krijgt meteen korting op je eerste aankoop. Supermarkten geven punten, waarmee je korting krijgt op je boodschappen of ontvang gratis producten bij de drogisterij alleen maar door een kaart te scannen. En belangrijk, hou een huishoudboekje bij. Het klinkt misschien tuttig, maar weten wat je elke maand betaald, wat je overhoudt en waar je misschien wel te veel aan uitgeeft, is echt heel overzichtelijk.

Hou zicht op jouw uitgaven patroon

Zorg dat je overzicht heb in jouw uitgave patroon, Weet hoeveel geld je maandelijks kwijt bent aan bellen, televisie kijken en internet. Kies voor een alles in 1 pakket om kortingen te krijgen en om overzicht te houden in jouw maandelijkse uitgaves. Maak gebruik van korting codes, laat een pas scannen bij het boodschappen doen en kijk op een vergelijkingssite om goedkoper uit te zijn.

Lees ook: Vaste lasten- hoe kan je hier op besparen?

foto lodiblogt/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept