Naamsbekendheid- hoe zorg je nu dat iedereen je kent

hoe kan je zorgen voor meer naamsbekendheid?

Heb jij een eigen bedrijf, een winkel, webshop of blogsite en wil jij meer naamsbekendheid creëren? Wil jij dat jouw medewerkers reclame maken met een shirt met logo op een beurs, wil jij merchandise uit kunnen delen tijdens een netwerkevent of posters maken om jouw bedrijf op te laten vallen? Dan is Flyeralarm, de webshop waar je moet zijn!

Hoe kan ik mijn naamsbekendheid verhogen

Sta jij geregeld op beurzen en wil je jouw bedrijf meer naamsbekendheid geven, ben jij op zoek naar een leuk kerstcadeau voor jouw medewerkers of zou je gewoon graag willen zien dat iedereen weet wie je bent en wat je doet? Zorg er voor dat je jouw naamsbekendheid verhoogd. Loop allemaal met eenzelfde hoodie met logo in de beurshal, zorg dat de uitverkoop van jouw kleding winkel niet alleen op Social Media zichtbaar is, maar laat een poster maken zodat de hele buurt en omgeving het weet.

Een poster maken

Naamsbekendheid, dit krijg je door op te vallen. Door een niet te moeilijke naam en een goed uit te spreken naam. En dan niet een naam die je eerst moet spellen voor men weer wat je bedoelt. Een naam moet duidelijk en leesbaar zijn. Een poster kan een heel goed idee zijn om naamsbekendheid te verhogen. Zo een poster maken kan bijvoorbeeld op A4 formaat of een poster te grote van een abri zodat deze bij de bushalte kan hangen, mogelijkheden zat. Bij Flyeralarm geven ze jouw bedrijf een naam.

Reclame laten maken door anderen

Aan het begin van de Corona tijd kreeg mijn man een mondkapje met het logo van het bedrijf waar hij werkt, dit vond ik een ludieke actie. Op deze manier combineerde het bedrijf iets wat we veelvuldige droegen met naamsbekendheid. Dit kan jij ook doen voor je bedrijf. Ben jij zzp-er, zorg dan dat jij voortaan met een shirt met logo naar een netwerkevent gaat. Draag een rugzak met de naam van jouw bedrijf en telefoonnummer. En heb jij personeel, geef jouw werknemers dit jaar met kerst of Sinterklaas een must met logo van het bedrijf. Zo maken ze op een leuke manier reclame voor jouw bedrijf en is de naam van jouw bedrijf, webshop of site, on the move.

Flyeralarm, niet alleen voor bedrijven

Bij naamsbekendheid denk je snel aan een webshop, een bedrijf of een blog, maar Flyeralarm kan jou ook persoonlijk helpen. Zo kan je een poster laten maken als een familielid 50 wordt, of maak een kalender met foto’s die een speciale herinnering hebben, laat visite kaartjes maken of leuke polo-shirts voor al je vriendinnen voor tijdens een vrijgezellenfeest.

Zorg dat je opvalt in de menigte

Zorg dat dat je naamsbekendheid krijgt of vergroot deze zoadat dat iedereen weet wie je bent en wat je doet. Val op tussen de vele bedrijven. Laat jouw naam en logo overal terug komen, men kan niet meer om je heen.

Lees ook: Jouw marketing moet alledaags zijn, dan val je op.

foto gratis afbeelding via Pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept