Play-in Utrecht- Hèt indoor entertainment park voor jong en oud

Play-in Utrecht, het indoor entertainment park

Terwijl de kinderen salto’s maken in het trampoline park, kunnen ouders hun geluk niet op in de Arcadehal. Kom samen met de familie een VR spel spelen en een missie volbrengen in de Escaperoom. In het indoor entertainment park Play-in in Utrecht, kunnen niet alleen de jonge kinderen zich vermaken, ook voor tieners, volwassenen, bedrijfsfeestjes of familie uitjes is Play-in ’the place to be!’

Kids Paradise voor de jongere kinderen

Play-in Utrecht, vind je bij The Wall aan de A2. Het is een ideale locatie, omdat het goed te bereiken is en er zijn ontzettend veel parkeerplekken. Het Inchecken bij hèt indoor entertainment park gebeurt bij Kids Paradise. Kids Paradise is een grote ruimte voor kinderen om te spelen. Alles is in ‘Beach style’. Het ziet er allemaal heel licht en zomers uit. Wat heel leuk is en een groot contrast met de rest van Play-in, want zodra je Kids Paradise verlaat kom je in de ‘donker kant’ van Play-in. De kant waar de wat oudere kinderen, de tieners en volwassenen zich prima kunnen vermaken.

In dit artikel kan je alles lezen over Kids Paradise: Play-in Utrecht, spelen, klimmen en dumpen.

Daar kan je toch trampoline springen

Misschien ken je jij Play-in Utrecht wel van het ontzettende grote trampoline park of de Climb Walls. Ook wij kwamen voor deze attracties eerder naar Play-in. Echter er is nu nog veel meer te beleven. Play-in is hèt indoor entertainment park voor jong en oud en uitgebreid met nieuwe attracties waardoor dit entertainment park nog aantrekkelijker is geworden als familie uitje of bedrijfsfeest.

Trampoline springen

Nieuwe Attracties bij Play-in

Wat zijn nu die nieuwe attracties die dit entertainment park geschrikt maakt voor jong en oud:

VR

Ons indoor Entertainment park avontuur begon met Virtual Reality. En wat een begin was dit. Echt VR, het is een aanrader! De Virtual Reality Experiences zijn er voor de mensen die het gamen naar de next level willen brengen. Je zit levensecht in een VR videospel, je kan 360 graden om je heen kijken en vrij bewegen. Er zijn verschillende soorten VR Experiences en spellen die gespeeld kunnen worden. Het eerste spel wat wij speelden daarin moesten we vechten tegen Zombies. Ik kan me voorstellen dat het er voor anderen heel raar uit zag. Wat hebben we genoten en wat waren wij fanatiek bezig. Een top attractie! Na 2 x 15 minuten spelen, waren we helemaal af en helemaal fan!

ArcadeHal

Naast de VR ruimte vind je de Arcadehal. Hier herbeleef je de jaren 80. Je vindt er naast retro arcadespellen, de nieuwste Stern Pinball machines, buttonbashers, shooters, vechtspellen, dansspellen, muziekspellen, pooltafels en airhockeytafels. 
Het is fantastisch om hier tussen te staan. Door de lichten en de aankleding krijgt je meteen het Las Vegas gevoel. Je kan je helemaal laten gaan in een race spel. Neem het op tegen elkaar op de motor of doe een ouderwets flipperkast spel. De Arcadehal is dè plek voor ouders om zich bezig te houden terwijl de kinderen een uurtje springen in het trampoline park. Het is dè plek voor jongeren om op een regenachtige zondag samen te komen en de competitie aan te gaan en het is dè plek voor families om samen te strijden tijdens airhockey of samen te dansen in een dansspel.

airhockey arcadehal
Racen in de Arcadehal

X-Cube Escaperoom

De X-Cube escaperoom is een kubus van 16 m² en is zo populair dat op dit moment er een tweede locatie gebouw wordt. Logisch want deze Escaperoom is ontzettend leuk om te doen. Ga samen met familie, de kinderen tijdens een kinderfeestje, vrienden of collega’s een missie aan, los een moord op, kraak een bankkluis of ontmantel een bom. Je kan de X-Cube als een kruising zien tussen een EscapeRoom en een videogame. Je moet heel goed samenwerken om tot goed resultaat te komen. Wij speelden de kidsgame, deze duurt 30 minuten, maar er is ook een spel voor volwassenen die 60 minuten duurt.

X-Cube escaperoom

Extra Activiteiten in dit entertainment park

Bij play-in zijn er regelmatig extra activiteiten. Zo is er elke maand een disco avond en een DJ Evening Edition 18+ ( zie de agenda voor de datum) waar muziek en entertainment samen komen.

Waar moet ik zijn

Het adres van Play-in is:

Play-In (The Wall)
Hertogswetering 173
3543 AS Utrecht

Hèt Indoor Entertainment Park

Wat mij betreft is Play-in zeker hèt indoor Entertainment Park voor jong en oud. Ik was al enthousiast over de verschillende ruimtes, maar met de extra attracties hebben ze gezorgd dat nog veel meer mensen kunnen komen genieten van de verschillende spellen en activiteiten. Daar waar het voorheen vooral voor de jonge kinderen en jongeren was, is de VR ruimte, de Arcadehal en de X-Cube ook duidelijk voor volwassenen. Ik kan me goed voorstellen dat groepen jongeren hier heenkomen voor de VR. Ouders zich zullen vermaken in de Arcadehal en bedrijfsfeestjes hier gevierd zullen worden. Voor iedereen jong en oud is er genoeg te beleven.

het indoor entertainment park

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept