Hoe krijg je nu die industriële stijl in de badkamer

hoe krijg je nu die industriële stijl in de badkamer

Je woningstijl is industrieel en eigenlijk zou je deze stijl in de badkamer terug willen laten komen. Is dit niet te veel, zou dit kunnen en wat heb je dan allemaal nodig. In dit artikel ga ik kijken naar de industriële stijl in de badkamer, als dat geen moderne badkamer wordt.

De woonkamer stijl doorvoeren in de badkamer

Heb jij een woonkamer in de industriële stijl, dan is dit vaak een bewuste keuze. Tenslotte hou je van deze stijl en heb jouw woning hiermee de sfeer gegeven die je zoekt. Deze stijl kan je ook doorvoeren in jouw badkamer. Badkamers kunnen tenslotte in elke desgewenst stijl geleverd worden. De stijl van jouw badkamer zegt iets over jou en alhoewel we misschien niet zoveel tijd door brengen in de badkamer als in de woonkamer, ook hier wil jij je thuis voelen.

Een moderne badkamer in huis

Een moderne badkamer willen we allemaal. Maar wat voor de een modern is, is voor de andere misschien alweer achterhaald. Heb je niet een nieuwe woning gekocht, dan zal je misschien voorlopig nog tevreden zijn met de badkamer die in de woning, maar dat je op eengegeven moment meer de moderne kant op wil gaan is natuurlijk logisch. Je zal toch je eigen stijl in de badkamer willen hebben. Een moderne badkamer kan een een industriële badkamer zijn.

Hoe kenmerkt zich een industriële badkamer

Een industriële badkamer oogt stoer en robuust. Industrieel is een van de meest trendy stijlen van dit moment. Een stijl die lang mooi blijft en waar je zeker niet snel op uitgekeken raakt. Vaak zie je materialen als staal, hout en beton in de badkamers terug komen. Je ziet hier vooral veel grijstinten, gecombineerd met zwart en houttinten.

Wat staat er nu mooi

In een industriele badkamer past heel goed een bad. Het liefst natuurlijk een stevig vrijstaand bad, maar lang niet iedereen heeft hier de ruimte voor. Kies dan voor een badkamermeubel van robuust hout, waarbij grijze tegels weer zorgen voor dat stoere in deze ruimte. En wil je die industriële look combineren met een moderne badkamer, kijk dan eens voor zwarte accenten, als zwarte kranen of een zwarte douchewand. Gedurfd en stijlvol!

Ik wil een nieuwe stijl

Een badkamer verbouwen doe je niet snel. Daarom weet je ook dat je een stijl zal moeten kiezen die je lang mooi zal vinden. Kies je voor een complete badkamer of losse items? Later kan je hier met accessoires altijd nog de sfeer licht aanpassen, maar in principe blijft de basis staan. Kijk daarom goed naar jouw smaak, wat is jouw stijl en hoe kan jij je goed ontspannen. Want of je nu een douche, bad of beide in jouw badkamer wil hebben. Je moet je hier volop thuis voelen.

foto gratis afbeelding via Pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept