Kleding en schoenen cadeau geven voor Sinterklaas

Kleding en schoenen cadeau geven voor Sinterklaas

Nog een week en een paar dagen en dan komt de Sint aan in Zaandijk. Een heerlijke tijd al zeg ik het zelf. Sinterklaas! Pakjesavond, pepernoten en heel veel gezelligheid. Daarom de allerleukste Sinterklaas cadeautjes, outfits en schoenen om je schoen te zetten

Sinterklaas

Sinds vorig jaar weten beide mannen hier in huis hoe het zit met het verhaal van Sinterklaas. Dat maakt het niet minder gezellig. Zaterdag waneer hij aankomt, zitten we voor de televisie. Met pepernoten. schuimpjes en warme chocolademelk. Normaal gaan we in de avond ook hier in het dorp naar de intocht, maar de jongste heeft een verjaardagspartijtje dus die slaan we dit jaar over.

Schoenzetten

Met de waarheid dacht ik ook te kunnen stoppen met de Sinterklaas schoencadeautjes maar niks is minder waar. Ze willend deze nog heel graag zetten en zijn ook gewoon nog zenuwachtig op zondag ochtend. Elke zaterdag tot de 5de mogen ze hier thuis hun schoenzetten en legt deze Sint er een kleinigheidje en/of iets lekker in. Hoe groot ze ook zijn, ze zingen ook gewoon nog uit volle borst bij schoen en openhaard.

De allerleukste Sinterklaas cadeaus

Er valt natuurlijk over te twisten wat de allerleukste Sinterklaas cadeaus zijn en dat laat ik dan ook mooi aan jullie zelf over. Ik kreeg dit leuke lijstje toegestuurd en die wilde ik graag met jullie delen:

sinterklaas sinterklaas cadeaus

Genoeg leuks

Voor de sinterklaas periode is er genoeg leuks te vinden, bij Zeeman: Wij maken goede basics voor de laagst mogelijke prijs. (zoals bovenstaande items)

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s beeldbank/ gratis afbeelding Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

11 reacties

 1. oepsedaisy …cadeautjes van 110 euro in de schoen ? Grapje ?

  1. zegt:

   Haha nee dat zijn de schoenen zelf, daar stop je dan een schoen cadeau in ­čÖé En dat mag gerust de chocolade munten van 0,99 cent zijn

 2. zegt:

  Superleuk items. Wij kopen nog niet en dus de ideeen zijn welkom

 3. zegt:

  Wij doen al jaren cadeautjes met kerst dus ik heb nog even om inkopen te doen.

 4. zegt:

  Aan sinterklaas doen we thuis niet echt wel uitgebreid aan kerst

 5. zegt:

  Sint vieren wij niet tenminste ik gooi nog weleens iets in de schoen in een gekke bui maar kerst is top, dus je lijstje is welkom

 6. Ilse zegt:

  Schattige dingetjes allemaal

 7. zegt:

  onze dochter is vandaag jarig dus eerst die aankopen gedaan en de sint aankopen zullen nu volgen

 8. Wat een leuke dingen voor die kleintjes. De mijne zijn dat al weer ontgroeid jammer genoeg.

 9. Heel leuk. Vooral dat rompertje kan ik goed gebruiken als kraamcadeau. Ik ga deze onthouden!

 10. MIjn zusjes en ik hebben ook nog heel lang onze schoenen gezet. Zelfs toen we nog tieners waren… Gewoon omdat het zo leuk was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept