Kleding en schoenen cadeau geven voor Sinterklaas
Sinterklaas

Kleding en schoenen cadeau geven voor Sinterklaas

Nog een week en een paar dagen en dan komt de Sint aan in Zaandijk. Een heerlijke tijd al zeg ik het zelf. Sinterklaas! Pakjesavond, pepernoten en heel veel gezelligheid. Daarom de allerleukste Sinterklaas cadeautjes, outfits en schoenen om je schoen te zetten

Sinterklaas

Sinds vorig jaar weten beide mannen hier in huis hoe het zit met het verhaal van Sinterklaas. Dat maakt het niet minder gezellig. Zaterdag waneer hij aankomt, zitten we voor de televisie. Met pepernoten. schuimpjes en warme chocolademelk. Normaal gaan we in de avond ook hier in het dorp naar de intocht, maar de jongste heeft een verjaardagspartijtje dus die slaan we dit jaar over.

Schoenzetten

Met de waarheid dacht ik ook te kunnen stoppen met de Sinterklaas schoencadeautjes maar niks is minder waar. Ze willen deze nog heel graag zetten en zijn ook gewoon nog zenuwachtig op zondag ochtend. Elke zaterdag tot de 5de mogen ze hier thuis hun schoenzetten en legt deze Sint er een kleinigheidje en/of iets lekker in. Hoe groot ze ook zijn, ze zingen ook gewoon nog uit volle borst bij schoen en openhaard.

De allerleukste Sinterklaas cadeaus

Er valt natuurlijk over te twisten wat de allerleukste Sinterklaas cadeaus zijn en dat laat ik dan ook mooi aan jullie zelf over. Ik kreeg dit leuke lijstje toegestuurd en die wilde ik graag met jullie delen:

sinterklaas sinterklaas cadeaus

 1.  SuperRebel  € 49,95
 2.  Retour  € 49,99
 3.  Red Rag  € 89,95
 4.  Zeeman  € 0,99
 5.  Zeeman € 2,49
 6.  Claesen’s  € 29,95
 7.  Zeeman  € 2,99
 8.  Red Rag € 59,95
 9.  Le Chic  € 9,95
10. Red Rag € 109,95
11.  Stoere Kindjes € 19,95
12. Stoere Kindjes € 24,95
13. Zeeman  € 0,99
Genoeg leuke cadeaus voor de Sinterklaas periode zou je zo denken. En altijd bij Zeeman: De leukste kinderkleding voor de laagst mogelijke prijs.  Heb jij al inkopen gedaan?

foto’s beeldbank

12 thoughts on “Kleding en schoenen cadeau geven voor Sinterklaas”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.