Met deze Sinterklaaspakketten kan jij aankomen dit jaar

sinterklaaspakketten met eten en drinken.

Wat moet je jouw man nu weer geven voor Sinterklaas, jouw werknemers of je schoonvader? Hou ouder we worden, hoe korter de verlanglijstjes en daarom helpt Charles.nl ons met de leukste Sinterklaaspakketten. Dus of je nu een cadeau wil sturen naar iemand of met vrienden een Sinterklaasspel gaat spelen, met deze geschenken zit je altijd goed.

Hoeveel dagen nog tot Sinterklaas

De tijd vliegt, na een heerlijke zomer kunnen we ons zo langzaam aan weer gaan voorbereiden op de drukte decembermaand. Nu alvast beginnen met het maken van verlanglijstjes is helemaal zo gek nog niet. Je kan beter op tijd beginnen met het bedenken van Sinterklaas geschenken voor jouw familie, vrienden of personeel.

Maar niet iedereen viert Sinterklaas

Steeds meer mensen kiezen er voor om met kerst cadeaus aan elkaar te geven, dat snap je ook wel. Want wanneer de kinderen groter worden is dit vaak een logische stap. Toch is het leuk om iemand te verrassen op 5 december, ook als deze niet bij jullie Sinterklaasviering kan zijn. Op Charles.nl vind je brievenbus cadeaus en pakketten. Zo kan je iemand in je omgeving verrassen met een chocolade letter per brievenbus post of een fles bubbels.

Wat moet ik nu weer geven

Misschien vieren jullie sinterklaas met loodjes, spelen jullie met vrienden een Sinterklaasspel of staan de Sinterklaaspakketten in een grote jute zak voor de deur te wachten. Hoe je 5 december ook viert, kinderen hebben vaak maanden van te voren hun verlanglijstje al klaar voor de Goedheiligman, maar volwassenen. Die hebben vaak meer moeite met het maken van een verlanglijstje. Tenslotte hebben ze alles al. Dit jaar kom jij origineel uit de hoek met de leukste (en lekkerste) Sinterklaas geschenken.

The Good thinks in Life

Wat hoort er nu bij het goede leven? Vier december met een van de Sinterklaaspakketten van Charles.nl. Dit kan een pakket zijn met een feestelijke cava, een mix voor speculaasbrokken én likeur van speculaas, chocolade pepernoten en een chocolade letter. Natuurlijk is er ook keuze uit een alcoholvrij pakket of een pakket met bier en bubbels! Vier je op 5 december Sinterklaas bij jou thuis, dan laat je de Sinterklaas geschenken gewoon bij jou thuis bezorgen, maar kan je best vriend, je schoonvader of iemand anders er niet bij zijn, dan kan je dit pakket natuurlijk naar hem of haar op laten sturen. Als dat geen verrassing is!

Lees ook: Het verschil tussen mousserende wijn en champagne.

Kan ik dit ook aan mijn personeel geven

Werkgevers verrassen hun werknemers graag met de feestdagen, dan zijn deze Sinterklaaspakketten natuurlijk ideaal. Deze keer geen pakketje in de schoenen maar via brievenbus of post pakket een Sinterklaas geschenk thuis gestuurd krijgen.

Makkelijk, geschenken versturen

Of we dit jaar samen de feestdagen kunnen doorbrengen, dat is nog onzeker, maar dat we hier steeds makkelijk mee omgaan is een feit. Kunnen we niet bij elkaar zijn, of moet een familie lid werken tijdens de feestdagen dan stuur je een Sinterklaas geschenk per post. Bij Charles.nl vind je naast de mooiste Sinterklaaspakketten, ook kerstpakketten, wijnpakketten en cadeaupakketten. Wie verras jij dit jaar?

Lees ook: Zo kom je de decembermaand door zonder stress.

Foto gratis afbeelding via Pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept