Wat je moet weten over veilige nachtlampjes voor de kinderkamer

de leuke en veilige nachtlampjes van Yumi Yay

Ben je druk bezig met de kinderkamer, maar zoek je nog een leuke en veilige nachtlampjes, dan heb je die bij deze gevonden. De nachtlampjes van Yumi Yay zijn lampjes met hun eigen karaktertrekje en nodigen kinderen uit om mee op avontuur te gaan in hun leefwereld. Welk diertje kies jij?

Waarom zijn deze nachtlampjes zo veilig

Een kinderkamer of babykamer is pas compleet met een nachtlampje. Toch zijn deze vaak ook gevaarlijk, er zitten draden aan en kunnen warm worden, maar dat is niet het geval met de nachtlampjes van Yumi Yay. Er zit namelijk geen snoer aan en de lampjes zijn gemaakt van silicone. Deze lampjes zijn niet alleen super leuk, maar hierdoor ook veilig.

nachtlampjes van Yumi Yay voor in de babykamer of kinderkamer

Welke dierencover kies jij

De nachtlampjes trekken meteen kinderen hun aandacht. Elk nachtlampje wordt geleverd met twee vrolijke dierencovers. Jouw kindje kan dus zijn of haar favoriet hebben, maar ook regelmatig wisselen van diertje. De food-grade siliconen covertjes zijn ideaal voor kleine kinderhandjes en maken de lampjes schokbestendig en veilig. De nachtlampjes hebben 3 lichtstanden die gemakkelijk te bedienen zijn door kinderen. Aan het lampje zelf zit geen snoer, opladen is eenvoudig op het meegeleverde bamboe nestje. 

Welke dierencover kies jij?

Bestaan er ook voorleesboekjes bij deze lampjes

De vier nachtlampjes komen helemaal tot leven in de bijhorende voorleesboekjes. Billy, Finn, Otti en Tika nemen je kleintje mee op avontuur door de Yumi Yay wereld. De vier herkenbare verhaaltjes zijn super leuk om ’s avonds voor het slapen gaan voor te lezen.

Yumi Yay en BABYmatters

Yumi Yay is een merk van BABYmatters. Yumi Yay brengt producten die ouders helpen om deze momenten te creëren en te versterken.  Zoals deze super leuke en veilige nachtlampjes van Yumi Yay. Nachtlampjes die kinderen met een gerust hart in handen kunnen nemen, ze worden niet warm en door de silicone kan het ook geen kwaad als een kindje het oortje in de mond wil stoppen. Welk karakter kies jij voor in de babykamer of kinderkamer?

Lees ook: Een veilig, duurzaam en mooi ledikantje.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept